Σάββατο 29 Μαρτίου 2014

Τον Φραγκίσκο και τα μάτια μας

Τι και αν η ομάδα μας έχασε στη Βαρκελώνη
Τι και αν πλέον δεν μπορούμε να κυνηγήσουμε την δεύτερη θέση.
Τι έγινε που πλέον ΠΡΕΠΕΙ να κάνουμε δύο νίκες στα δύο τελευταία παιχνίδια;
Τι έγινε που θα πρέπει  να παίξουμε με τον πρώτο ή τον δεύτερο του άλλου ομίλου;

Δεν έγινε τίποτα και δεν αλλάζει σχεδόν τίποτα.
Από την αρχή το παιχνίδι στη Βαρκελώνη κανείς δεν το είχε σαν σίγουρη νίκη, σε αντίθεση με άλλα που κατάφερε ο προηγούμενος προπονητής να χάσει. Έτσι στον υπολογισμό των βαθμών δεν άλλαξε κάτι. Σίγουρα και εγώ αλλά και όλοι μας επιθυμούσαμε αυτή τη νίκη αλλά η ήττα δεν αλλάζει κάτι πέρα από το γεγονός πως πλέον χάθηκε και η δεύτερη προνομιούχος θέση.

Πλέον η ομάδα θα πρέπει να κάνει το αυτονόητο, νίκη εντός και νίκη στο εξοχικό. Δυστυχώς όμως και με αυτές τις δύο νίκες πάλι βγαίνουμε τρίτοι και πέφτουμε με τους Ρώσους ή τη Ρεάλ Μ.
Αν πάλι γίνει η στραβή και δεν κερδίσουμε το ένα από τα δύο παιχνίδια πάλι τότε το ζήτημα πρόκρισης μπλέκεται πιο πολύ. Στις ισοβαθμίες θα παιχτούν πολλά.

Όπως και να έχει ο Φραγκίσκος έχει δείξει καλά στοιχεία μέχρι τώρα. Αρκεί να πάνε όλα με βάση τη λογική και θα κυνηγήσουμε το θαύμα στη Μόσχα ή τη Μαδρίτη.

Το μοναδικό που έχω να ζητήσω-ευχηθώ είναι να «ντοπάρει» ο τεράστιος Φραγκίσκος Αλβέρτης τους παίκτες μας με τη νοοτροπία του ΕΞΑΣΤΕΡΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ που πάντα έχει μόνο αυτό τον στόχο.

12 σχόλια:

  1. Διαφωνώ τελείως με τη κριτική σου.Ο Πεδουλάκης δεν έπρεπε να φύγει τουλάχιστον μέχρι να τελειώσει η χρονιά.Ιδιαίτερα από τη στιγμή που ο τράκης δεν είχε σκοπό να πάρει άλλο προπονητή και είχε σκοπό να βάλει τον Αλβέρτη.Εγώ προσωπικά ούτε τη χθεσινή ξεφτίλα μπορώ να χωνέψω αλλά ούτε και το διαφαινόμενο αποκλεισμό μας από φάιναλ φορ καθώς δεν νομίζω ότι μπορούμε να χτυπήσουμε ούτε τη τσσκα ούτε τη ρεάλ.Δυστυχώς εγώ βλέπω να χάνουμε και το πρωτάθλημα.

    Υ.Γ Φυσικά εύχομαι να διαψευσθώ
    Υ.Γ 2 μην επηρεάζει την σκέψη σου η μεγάλη αξία του Αλβέρτη σαν παίχτης.Τον έκαψε ο τράκης με αυτό που του έκανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φώτη για τον Πεδουλάκη τα έχω γράψει και άλλες φορές και δεν αξίζει να τα γράψω άλλη μία.
      Με την φυγή Πεδουλάκη ΕΠΡΕΠΕ να πάρουμε προπονητή ΕΤΟΙΜΟ και ΦΙΛΟΔΟΞΟ. Την επιθυμία μου την είχα γράψει(Ζοτς-Ιτούδης-και ο πιο εύκολος στόχος Κατσικάρης). Δυστυχώς ο Αλβέρτης δεν είναι ο προπονητής που χρειαζόμασταν και ο Πρίφτης δεν μπορεί να του προσφέρει ότι χρειάζεται. Το final4 το χάσαμε από ενέργειες του Πεδουλάκη και του Τράκη. Είμαι σχεδόν σίγουρος πως περνάνε οι πρώτοι 3 από τον άλλο όμιλο και η Μπαρτσελόνα.
      Ο Αλβέρτης όμως είναι η ζωντανή μας ιστορία και ο καλύτερος Έλληνας που έπαιξε στον Παναθηναϊκό για εμένα(ακολουθεί ο Μήτσος και μετά ο Γκάλης που ήρθε στο τέλος και για λίγο). Αυτόν τον άνθρωπο εγώ θα τον στηρίξω όσο μπορώ γιατί ανέλαβε χωρίς να πρέπει εκεί που άλλοι θα έκαναν πίσω. Μπορεί να μην πετύχω τίποτα αλλά έστω και ένας ακόμη να μην χαλάσει την εικόνα που έχει για τον Αλβέρτη εγώ θα είμαι χαρούμενος.

      ΥΓ Η στήριξη στον Αλβέρτη είναι το λιγότερο που μπορώ για να εκφράσω την εκτίμησή μου στο πρόσωπο του για τα όσα μας έχει προσφέρει σαν παίκτης. Προπονητής δεν είναι, απλά φόρεσε το κοστούμι του προπονητή.

      Διαγραφή
    2. δεν είναι θέμα στήριξης.Τον Αλβέρτη όλοι τον αγαπάμε για αυτά που έχει προσφέρει αλλά και γιατί είχε ήθος.Το θέμα είναι αν κάνει για αυτή τη θέση.Δεν μπορεί να γίνονται πειράματα στην πλάτη του εξάστερου. Εξάλλου ήδη τα πειράματα του Τράκη στις μεταγραφές είδαμε που μας φέρανε.Γιατί αυτός ήταν ο κύριος υπεύθυνος για τις περισσότερες μεταγραφές.
      Μην κάνουμε πειράματα και στον προπονητή και να σου πω δεν είναι μόνο το θέμα του ότι μπορεί να μην περάσουμε στο φαιναλ φορ ή το ότι μπορεί να χάσουμε το πρωτάθλημα.Είναι και το πως θα τα χάσουμε όλα αυτά.Αν είναι να αρχίσουμε να μαζεύουμε ξεβρακώματα γιατί αυτό έγινε την Παρασκευή τι να πω.Περαστικά μας.
      Ελπίζω πάντως όπως προανέφερα να διαψευσθώ όχι μόνο για το καλό της ομάδας αλλά και για το καλό του Αλβέρτη.Δεν θέλω να τον δω να διασύρεται.

      Διαγραφή
    3. Φώτη αφού ο Πεδουλάκης δεν ήταν υπεύθυνος για τις μεταγραφές ας έβγαινε να το πει. Δεν μίλησε, άρα φέρει την ευθύνη των επιλογών. Το f4 για εμένα το έχασε ο Πεδουλάκης και απλά ο Αλβέρτης προσπάθησε και συνεχίζει να προσπαθεί με τη βοήθεια του Πρίφτη να συμμαζέψει τα στραβά του Πεδουλάκη(κακή ψυχολογία, απουσία συστημάτων πέρα από τα τρίποντα, κλπ). Όσο για το πρωτάθλημα δεν το χάνουμε από τον γαύρο με τίποτα.
      Αν τώρα για να πετύχει κάτι πρέπει να δεχτούμε και μερικές άσχημες ήττες από κορυφαίους αντιπάλους ας γίνει έτσι. Αν χάναμε από την Μάλαγα με τέτοια εμφάνιση και σκορ θα με ενοχλούσε αφάνταστα. Από την puta Catalana δεν με ενοχλεί σε αυτή τη στιγμή.
      Ακόμα και να πάνε όλα στραβά, στα δικά μου μάτια δεν θα φταίει ο Αλβέρτης σε τίποτα. Αν βγούνε κάποιοι να γράψουν ή να πούνε κάτι τέτοιο θα αντιδράσω αντίστοιχα. Περιμένω τους «μπασκετικούς» ΑΡΔ και τα πουράκια να δω τι θα κάνουν.

      Διαγραφή
  2. Kαλησπερα αδελφε.
    το προβλημα του ΠΑΟ ειναι ο Δημητρακης.
    Και της ΠΑΕ κ της ΚΑΕ.
    Στηριζουμε τον Αλβερτη γιατι δεν μπορουμε να κανουμε κ αλλιως κ μακαρι να πετυχει.Αλλα ο Τρακης εχει παρει στραβο δρομο στα παντα.
    Για να βαλει καμια διαφημιση του ΠΑΝΚΙ και των σιχαμενων πολιτευτων του ειναι καλος.Για τιποτα παραπανω δεν κανει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Laplace.
      Αδερφέ μου αν το καλοκαίρι δεν τον στηρίξει ή δεν πάρει κάποιον προπονητή ΚΟΡΥΦΑΙΟ και όχι πάλι κατηγορίας Πεδουλάκη θα του αφιερώνω χρόνο σχεδόν καθημερινά.
      Για την ΠΑΕ αν ο ΒΒ ήθελε δεν θα είχαμε μπλέξει με κανέναν. Μία τρίχα είναι ο Τράκης, όχι να δημιουργεί προβλήματα.

      Διαγραφή
  3. ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ,ΑΔΕΛΦΕ ΒΑΣΙΛΗ.
    ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΑΛΒΕΡΤΗ,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟΤΥΧΕΙ(ΧΤΥΠΑ ΞΥΛΟ)ΔΕΝ ΦΕΡΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΑΤΙΑ-ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ-ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ.ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΜΠΑΛΟΙ ΠΟΥ ΑΝ ΓΙΝΕΙ Η ΣΤΡΑΒΗ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ(ΞΑΝΑΧΤΥΠΑ ΞΥΛΟ)ΘΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΟΝ ΦΡΑΓΚΙ,ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΑΚΗΣ.
    ΗΜΟΥΝ ΚΑΘΕΤΟΣ ΟΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΜΠΟΧΟΥ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΠΡΙΝ,ΑΛΛΑ Ο ΤΡΑΚΗΣ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΜΑΝΤΑΡΑ ΚΑΙ Σ' ΑΥΤΟ ΔΙΩΧΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΣΕ ΛΑΘΟΣ-ΚΑΚΟ ΤΙΜΙΝG.ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΩΣ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΕ,ΑΛΛΑ ΑΡΓΗΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΦΟΥ ΑΥΤΗ Η ΑΡΓΟΠΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ ΚΑΤΑ 99% ΕΝΑ FINAL4.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΕΜΕΝΑ ΔΕ ΜΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΤΟΣΟ Η ΗΤΤΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΣΕ ΦΑΣΗ ΟΜΙΛΩΝ ΣΧΕΔΟΝ 15 ΜΗΝΕΣ(ΑΠΟ ΤΙΣ 3 ΓΕΝΑΡΗ ΤΟΥ 2013)ΚΑΙ ΔΕ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΦΩΤΗ ΤΟ -22 ΜΕ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΔΕ ΧΩΝΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΥΓ:ΒΑΣΙΛΗ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ 2 ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ 8.ΦΤΑΝΕΙ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΜΑΛΑΓΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΟΥΛΟGAY ΤΗΝ ΕΦΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΣΤΟΥΣ 8 ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΑΤΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ 3ος ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ 4ος.ΑΝ ΛΑΒΟΥΜΕ ΥΠΟΨΗΝ ΟΤΙ Η ΤΣΣΚΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΕΝΑ ΝΑ ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟ(ΕΝΤΕΛΩΣ ΛΑΘΟΣ ΜΑΣ ΑΝ ΜΠΟΥΜΕ Σ' ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΟΓΙΚΗ)ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΓΕΙ 3ος ΚΑΙ ΠΕΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΗ ΡΕΑΛ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγγνώμη για την καθυστέρηση αδερφέ αλλά το απόγευμα έκατσα να ασχοληθώ με την επίθεση από τα «παιδιά» σε έναν ανεπιθύμητο δημοσιογράφο.

      Τελικά αυτός ο Τράκης αν τα κάνει κατά λάθος είναι πολύ γκινιάρης αλλά κάτι μου λέει πως τα θέλει και τα κάνει.
      Πρώτα πήρε τον Πεδουλάκη, μετά του φόρτωσε Κινέζο και έριξε και άλλο το μπάτζετ και μετά τον άφησε να συνεχίσει την καινοτόμα προπονητική που εφάρμοζε. Αμέσως αφού τον έδιωξε αντί να πάρει κάποιον Προπονητή, έβγαλε μπροστά τον Φραγκίσκο που όλοι τον αγαπάμε όσο κανέναν άλλο παίκτη και δεν θα μιλήσουμε. Του έφερε για σύμβουλο τον Πρίφτη και ακόμη δεν γνωρίζουμε ποιος θα είναι προπονητής μετά το τέλος της περιόδου.
      Μέγας ο Τράκης, την dream team του 92 να είχε στα χέρια του εκτός f4 θα την άφηνε.

      Έχεις δίκιο στο ΥΓ αλλά δεν κάθισα να μπω στη λογική πως θα ελέγξουμε τα άλλα αποτελέσματα.

      ΥΓ Πως είσαι; Έχουμε καιρό να τα πούμε. Το νησί έχει αρχίσει να επιστρέφει σε κανονικούς ρυθμούς;
      ΥΓ2 Όταν μπορέσεις στείλε ένα e-mail γιατί θέλω κάποιες πληροφορίες και μπορείς να βοηθήσεις.

      Διαγραφή
    2. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ.
      ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΜΟΥ ΖΗΤΑΣ ΣΥΓΓΝΩΜΗ,ΕΠΕΙΔΗ ΑΡΓΗΣΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ;ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΕΣΥ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΤΟΤΕ ΤΙ ΠΡEΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΠΟΣΕΣ ΣΥΓΓΝΩΜΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΚΑΘΕ 2 ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ Η ΚΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ;
      ΝΑ ΥΠΟΘΕΣΩ ΠΩΣ Ο ΒΕΤΤΑΚΗΣ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΛΟΜΠΙ ΤΩΝ ΓΛΥΦΤΡΟΝΙΩΝ ΑΡΔ ΤΟΥ ΤΡΑΚΗ ΚΑΙ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΟΝΕΣΕ;ΜΠΑ,ΜΑΛΛΟΝ ΤΥΧΑΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ(ΚΑΙ)ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΣΙΜΟ...
      Ο ΤΡΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΜΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΥ ΑΤΟΜΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΜΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΤΟΥ.ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ...
      ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ 1ο ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΟ ΣΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΜΕΣΕΣ ΑΚΡΕΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΟΥΤΕ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΑ.ΒΕΒΑΙΑ ΤΑ ΚΟΥΝΗΜΑΤΑΚΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΗΖΟΥΝ ΤΟΝ ΧΕΙΜΩΝΙΑΤΙΚΟ ΕΦΙΑΛΤΗ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΑΜΕ.
      ΘΑ ΣΟΥ ΣΤΕΙΛΩ E-MAIL ΣΕ ΛΙΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΩ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ.

      Διαγραφή
    3. Θυμάμαι πως όταν έγραφα σχόλια στο myPanathinaikos καθόμουν να δω αν είναι κάποιος από τα αδέρφια μέσα να το εγκρίνει και να αρχίσουμε την συνομιλία. Αν κάποιος αναγνώστης που σχολιάζει δεν στείλει για λίγο καιρό τότε(αν δεν μπορείς να επικοινωνήσεις με άλλο τρόπο μαζί του) φαντάζεσαι πως κάτι του συνέβει, καλό ή κακό και δεν προλαβαίνει.
      Για τον Βετάκη δεν γνωρίζω τίποτα, δεν τον διάβαζα, δεν τον διαβάζω και δεν θα τον διαβάσω και στο μέλλον. Ο Τράκης φίλε είναι απλά κακομαθημένος και απαίδευτος(με διπλό νόημα, χωρίς παιδεία και χωρίς να έχει παιδευτεί στη ζωή του).
      Περιμένω, όταν μπορέσεις στείλε mail.

      Διαγραφή
  4. Αδελφε θα κανεις καποιο σχολιο για την επιθεση στον Σωτηρη Βετακη?Δε γνωριζω για πιο λογο και για πιο αρθρο του καποια ΖΩΑ ενοχληθηκαν η τι κρυβεται από πισω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφέ το άκουσα Σάββατο από τον Βόγλη στο Σκάι αλλά το πέρασα στο ντούκου γιατί είχα υποχρεώσεις και δεν μου έλεγε κάτι το όνομα. Χθες σχεδόν δεν άνοιξα υπολογιστή. Τώρα το έψαξα και το κάνω ανάρτηση.

      Διαγραφή