Παρασκευή 21 Μαρτίου 2014

Αλβέρτης-Ομπράντοβιτς σημειώσατε 1

Σε ένα παιχνίδι με πολλές ιδιαιτερότητες ο Παναθηναϊκός βγήκε νικητής και μάλιστα κάλυψε και την διαφορά του πρώτου αγώνα. Σήμερα ήταν η πρώτη φορά που ο Ομπράντοβιτς μπήκε στο γήπεδο σαν αντίπαλος μετά την πετυχημένη θητεία του στον πάγκο του Εξάστερου. Απέναντί του ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, ο για πολλά χρόνια αρχηγός στην ομάδα του Ζοτς. Επιπλέον ο Παναθηναϊκός παρουσιάστηκε με την απουσία του Γκιστ αλλά και ουσιαστικό απών και τον Κάρι.


Ο Παναθηναϊκός έπαιξε με μόλις 8 παίκτες(ο Μαυροκεφαλίδης έπαιξε για πολύ λίγο και δεν τον υπολογίζω) αλλά είχε μία τριάδα όνειρο. Ο Διαμαντίδης σε ρόλο μαέστρου, ο Φώτσης να είναι πολυεργαλείο για περισσότερο από 34 λεπτά και ο Μπράμος σε ρόλο εκτελεστή.

Η ομάδα μπήκε στο γήπεδο με ένα στόχο, τη νίκη και αφού έρθει μετά να καλύψει και τη διαφορά του πρώτου αγώνα. Ο Αλβέρτης ακόμη δεν έχει καταφέρει να αλλάξει πολλά στην ομάδα, αλλά η παρουσία του στον πάγκο έχει δώσει άλλη ψυχολογία στους παίκτες και αυτό φαίνεται σε κάθε παιχνίδι και περισσότερο.

Στο περιθώριο του παιχνιδιού ο Παναθηναϊκός τίμησε τον Ζοτς και οι οπαδοί έδειξαν την αγάπη που του έχουν. Ακούστηκε έντονα πως ο Δ.Γιαννακόπουλος του πρότεινε να συνεργαστεί εκ νέου με την ομάδα μας αλλά αρνήθηκε γιατί θέλει να τιμήσει το συμβόλαιό που έχει. Βέβαια όταν ο Αλβέρτης καταφέρνει να κερδίσει τον Ομπράντοβιτς γιατί να μην του εμπιστευτούν την τύχη της ομάδας;

ΥΓ Με αυτή τη νίκη η πρόκριση στην επόμενη φάση αρχίζει να δείχνει κάπως πιο εφικτή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου