Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς καίνε τον Καρνάβαλο.

Κάθε χρόνο την τελευταία Κυριακή της Αποκριάς καίνε τον Καρνάβαλο.

Βέβαια ο Καρνάβαλος κάηκε όχι μόνο στην Πάτρα αλλά και σε άλλο ένα λιμάνι, αυτό του Πειραιά.

Ο Καρνάβαλος(GAYρος) κάηκε από τους ΠΑΙΚΤΕΣ του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ. 
Ναι καλά διαβάσατε, ο Καρνάβαλος(GAYρος) κάηκε από τους ΠΑΙΚΤΕΣ του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ. 

Χωρίς διοίκηση η ομάδα βρέθηκε ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΗ στο γήπεδο με τους Τουρανομογγόλους από την εξέδρα να κάνουν ότι μόνο αυτοί γνωρίζουν. Πετούσαν ότι έβρισκαν μπροστά τους και ότι είχαν κουβαλήσει εντός του γηπέδου. Ποιος θα τους ελέγξει αυτούς.
Χωρίς προπονητή γιατί οι αντεπιθέσεις είναι θέμα παικτών.(βέβαια εύχομαι να μην έχει πάθει κάτι ο Αναστασίου γιατί άλλο αν τον θέλω σαν προπονητή και άλλο αν τον νοιάζομαι σαν άνθρωπο)
Χωρίς το ελάχιστο ίχνος ισονομίας από τον Τασούλη και τους πλαϊνούς.

Λοιπόν τρελοGAY αήττητο το θέλατε ε; 
ΝΑ ΕΝΑ ΑΗΤΤΗΤΟ ΜΕ 3 ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΣΤΟ ΠΛΕΧΤΟ.
Όλο τον χρόνο κάνατε τα αίσχη για να φτάσετε στο τέλος να κλέψετε το πρωτάθλημα ΑΗΤΤΗΤΟΙ.
Όλο τον χρόνο σφάζατε ακόμα και όταν νικούσατε ή όταν το παιχνίδι πήγαινε στο Χ, τα θέλατε όλα δικά σας.
Όλο τον χρόνο όποιος σας πήγε κόντρα μετά «μάτωσε».
Και όλα αυτά για να έρθει το σημερινό...
Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ 30 ΕΤΩΝ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΔΙΠΛΟ ΜΕ 0-3 ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΤΕ ΠΟΤΕ.

ΑΗΤΤΗΤΟ Ε;;;;;; ΝΑ!!!!!!!!!!!! 
ΑΗΤΤΗΤΟ Ε;;;;;; ΝΑ!!!!!!!!!!!! 
ΑΗΤΤΗΤΟ Ε;;;;;; ΝΑ!!!!!!!!!!!! 
0-3

ΥΓ Αδέρφια μου έχετε όλοι τους χαιρετισμούς του Νεοκοσμίτη.
ΥΓ2 Ας ερχόταν 0-4 να μην σταματήσω την καζούρα ούτε μετά το καλοκαίρι.
ΥΓ3 Σάββα να πας στην Ουέφα στον γιο σου και να ζητήσεις επανάληψη ή να το πάρεις  στα χαρτιά. Από εμάς πήρες 3 από την Ουέφα πόσα θα πάρεις;
ΥΓ4 Σκατοσακούλα τελικά γλίτωσες τα 2 εκ. ευρώ από το πρώτο κιόλας ματς.
ΥΓ5 Που να είχαμε διοίκηση και προπονητή...

10 σχόλια:

  1. ΑΔΕΡΦΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ,ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΕΧΟΥΜΕ,ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ, ΠΑΙΚΤΕΣ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!!!ΔΕΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ -ΟΧΙ ΕΠΙΠΟΛΑΙΑ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΕΝΝΟΩ.ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΣ ΙΣΑ-ΙΣΑ ΗΤΑΝ ΘΡΑΣΥΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΕΙΡΩΝΑΣ, ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΝΕΣΕΙ.ΔΩΣ'ΤΟΥ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΘΑΥΜΑΤΑ.ΜΗ ΖΗΤΑΣ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ Μ'ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ -ΚΑΤΩ ΟΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ Η ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΗΣΕ.ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΑΝ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΕΡΘΕΙ ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΤΕ ΙΠΠΟΤΙΚΑ,ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΣΙΓΟΥΡΑ ΞΕΡΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΜΠΑΛΛΑ ΑΠ'ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΛΑΙΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΔΑΚΡΥ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ GAY ΕΙΝΑΙ Ο ΤΡΑΚΗΣ-ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάλι θα διαφωνήσουμε γιατί δεν θα τον αθωώσω από ένα καλό παιχνίδι. Σαν παίκτης ήταν τίμιος, τόσο καλός όσο τον κοστολογούσαν και πάντα με την αξία του. Σαν προπονητής άπειρος και με κακές παρέες. Η ιστορία θα γράψει πως πήρε αυτός το 0-3, αλλά η ιστορία έχει γράψει και για τον Β.Μουνιόθ πως δεν είχε χάσει ούτε ένα ντέρμπυ αλλά δεν καταφέραμε και πολλά ούτε εκείνη την χρονιά.
      Δεν άκουσα-είδα-διάβασα τις δηλώσεις του αλλά θα το κάνω άμεσα.
      Αν υπήρχε κλίμακα Παναθηναϊκοφροσύνης των προπονητών(όχι για 2-3 αγωνες) πρώτος θα ήταν ο Ρότσα, μετά οι Κυράστας-Αναστασιάδης και μετά ο Μαλεζάνι. Δεν μου λέει κάτι αν ήταν παλιότερα Παναθηναϊκός καθώς και ο Σιδηρόπουλος μέχρι τα 18 είχε προβλήματα με τα μΠαόκια στο Ωραιόκαστρο και βλέπεις πως μας παίζει εδώ και χρόνια.
      Να στείλουμε μία κούτα χαρτομάντηλα στον Τράκη. Να γίνουμε χορηγοί!!!

      Διαγραφή
  2. Τεράστια φανέλα - τεράστια ιστορία - σκορ ρεκόρ που θα μείνει στην μνήμη όλων. Σας ξεφτίλισε ο Αναστασίου με παίχτες χαμηλής οικοκομικης άξιας αλλά παθιασμένους να σας γλεντήσουν, εσάς και τα χάρτινα πρωταθλήματά σας και τα τουρκογυφτάκια οπαδούς σας. Α και μην παριστάνετε ότι το ματς σας ήταν αδιάφορο. Take it like a man ρε! ΘΑ ΣΑΣ ΤΣΟΥΖΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χάθηκε το αήττητο(και θα παραμείνουν με την όρεξη και το κόμπλεξ) και τώρα μένει να πέσει και φάπα στο Μάντσεστερ. Αν ξυπνήσει το θηρίο θα φύγουν με 5άρα από την Αγγλία και θα γελάμε πάλι που ήθελαν και πρόκριση στους 8 και ακόμη παραπάνω. Οι αθεόφοβοι μέχρι και για τίτλο Τσ.Λ. στα επόμενα χρόνια μιλούσαν.

      Διαγραφή
  3. Καλησπέρα Βασίλη και καλή σαρακοστή.Μπράβο στους παίχτες και τον προπονητή που ξεφτιλίσανε τους gay,μετά την νίκη επί της πρώην μεγάλης Μάντσεστερ.Ο Αναστασίου πήρε την ταυτότητα του Μίτσελ ο οποίος παραδέχτηκε την ανωτερότητα του ΠΑΟ στο παιχνίδι και δεν έψαξε δικαιολογίες.Θέλανε και αήττητο πρωτάθλημα χαχαχα ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑ που έλεγε και μια ψυχή...Το άσχημο είναι ότι οι καταστροφείς του ΠΑΟ θα πανηγυρίζουνε λες και αυτοί πήρανε το διπλό στο τηγάνι,και θα καλύψουνε την ανυπαρξία τους και την εκδικητική τους μανία.Τα πρόβατα πανηγυρίζουνε ακόμα στην Ομόνοια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα και καλή Σαρακοστή Μάνο.
      Αν έλειπαν και τα πανηγύρια στο προπονητικό λες και πήραμε το πρωτάθλημα τότε θα ήταν ακόμα καλύτερα γιατί έτσι έχουν να λένε πως έχουμε ρίξει χαμηλά τον πήχη των επιτυχιών.

      Διαγραφή
  4. KAΛΗΜΕΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ,ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ,ΚΑΛΟ Σ-Κ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ ΚΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΑΔΕΛΦΕ ΒΑΣΙΛΗ.
    ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΩΝ GAY ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙ Η ΓΥΜΝΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΗΘΕΛΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΡΙΧΝΕ 3-4 ΓΚΟΛ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΣΟ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΔΙΠΛΗ ΤΗ ΧΑΡΑ ΜΟΥ.
    ΔΕΣ Η ΜΑΛΛΟΝ ΑΚΟΥ ΕΔΩ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ GAY-ROU ΣΠΙΚΕΡ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ ΤΩΝ GAY ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΟΥ ΜΕΙΝΕΙ ΑΝΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Ο ΤΑΣΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΧΑΧΑΧΑ:
    http://www.youtube.com/watch?v=y8bYbV3AKsc

    ΡΕ ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟΝ ΤΑΣΟΥΛΗ ΤΟΝ ΜΑΓΟΥΛΑ ΠΟΥ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ 10ΑΡΙΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ.ΠΟΛΥ ΚΛΑΜΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα, καλό μήνα, καλή Σαρακοστή και σε εσένα Μάκη.
      Πραγματικά οι αντεπιθέσεις ήταν άψογες και το αποτέλεσμα τέτοιο που τους πόνεσε και θα τους πονάει για πολύ ακόμα. Ο Τασούλης έβγαζε πόνο(για τους gay) και γέλιο(για τους υπόλοιπους) σε όλη την περιγραφή. Αν θυμάμαι καλά ήταν και στην ΕΡΑ Σπορ. Τραγικός ο τυπάκος και είχα την χαρά να τον ακούσω(όχι live) από την πρώτη μέρα.

      Διαγραφή
    2. Καλά να περάσεις το Σαββατοκύριακο(το άφησα για το τέλος και το ξέχασα).

      Διαγραφή
    3. ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΣΤΗΝ ΕΡΑ ΣΠΟΡ,ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΑ ΟΤΑΝ ΕΙΧΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΒΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΓΡΑΦΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.ΟΠΩΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΠΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ,ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΕΙ LIVE ΑΓΩΝΕΣ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟ CONTRA.GR,ΣΤΟ WOOP.GR(ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ) ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ.
      ΑΚΟΜΑ ΑΝΑΣΤΕΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΙΑΤΕΛΕΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΛΥΚΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΣΕΙ ΤΟΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ,ΧΑΧΑΧΑ.
      ΕΠΙΣΗΣ,ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ.!!

      Διαγραφή