Δευτέρα 3 Μαρτίου 2014

Καλώς τα παιδιά, καλώς τα 3-0...

Τώρα που τον Τασούλη δεν μπορείς να τον πάρεις τηλέφωνο, πάρε αγκαλιά τον Σάββα και αρχίστε τις αιτήσεις σε Φίφα και Ουέφα για να επαναληφθεί το απιχνίδι ή να το κερδίσετε στα χαρτιά.

Δεν θα χαρείτε το φετινό πρωΚτάθλημα κωλόγαυροι. Δεν θα το χαρείτε. Θα ξέρετε πως χάσατε ΔΙΚΑΙΑ από τον χειρότερο Παναθηναϊκό των τελευταίων 30 ετών.

8 σχόλια:

  1. ΚΑΤ'ΑΡΧΑΣ ΤΟ ΜΑΤΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟ ΕΣΤΗΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ! ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ Η ΠΡΟΕΔΡΑΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΟΥΜΕ ΔΕΥΤΕΡΟΙ.ΑΡΧΗΣ ΓΕΝΟΜΕΝΗΣ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΜΠΑΟΚ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΣΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΗ ΣΠΑΣΟΥΜΕ,(ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΩΝ GAY ΠΟΥ ΒΛΕΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά είναι τα πρώτα. Περιμένω να δω τα πρωτοσέλιδα που θα βγάλουν και τα κείμενα που θα γράψουν. Δεν έχουν φαντασία όμως καθόλου. Προβλέψιμοι οι γαύροι, αν υπήρχε στοίχημα θα τους παίζαμε στάνταρ τους γαύρους. Η κατηγορία που αναφέρεις είναι η κατηγορία φυτό-πρόβατα που ήταν σχεδόν το 100/100 με τον Χοχοχο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε σεβάσου τον πόνο τους, στην καφετερία που ήμουν κλαίγανε τα παιδιά! Πως θα πετάξουν τον αετό τους αύριο!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως έμαθαν τόσα χρόνια. Αυτοί είναι πεταητούρηδες από κούνια, για όσα δεν μπορούσαν να πετύχουν το γυρνούσαν στο πέταγμα του αετού και όλα ήταν καλά. Πάντως θα ήθελα να δω τη φάτσα του κάγκουρα στα επίσημα όταν έμπαιναν τα γκολ(αυτός με παπί ήρθε από το Λονδίνο;).

      Διαγραφή
  4. Θα πάνε στην Ουέφα να δούνε μήπως έχουμε κανέναν παίχτη παράνομα όπως έγινε με ΑΕΚ να το πάρουνε στα χαρτιά χαχαχα...Πονάει πάρα πολύ βαριά ήττα απο τον χειρότερο ΠΑΟ στην ιστορία του αγωνιστικά και ΚΥΡΙΩΣ διοικητικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα πάνε σε κάθε φορέα να κάνουν παράπονα γιατί ο Παναθηναϊκός έπαιξε με περισσότερους Έλληνες παίκτες από τους ίδιους.

      Διαγραφή
  5. MΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΜΠΑΡΜΠΑ ΝΙΚΟΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΕΦΤΕΔΕΣ ΣΟΥ!!
    http://www.youtube.com/watch?v=Zksu2gRqUEA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαρίζει γέλιο ο άνθρωπος. Έχει δώσει πολλές παραστάσεις και όλες ήταν κωμωδίες.

      Μην σε χαλάει που δεν βγαίνει το βίντεο κανονικά αλλά σε σύνδεσμο γιατί ούτε εγώ μπορώ να βάλω βίντεο στα σχόλια. Και έτσι καλά είναι.

      Διαγραφή