Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Ο Σκατοσακούλας δίνει πριμ και η "διοίκηση" σφυρίζει αδιάφορα.

Κάποιοι φρόντισαν να αφήσουν την ομάδα μας χωρίς προπονητή, χωρίς παίκτες «από το πάνω ράφι», χωρίς στόχους, χωρίς γήπεδο, χωρίς χρήματα στο ταμείο.

Φρόντισαν όμως να δημιουργήσουν συνθήκες ιδανικές για τον Σκατοσακούλα και τους gay, να χρωστάει η πιο υγιής ομάδα της Ελλάδας και να μην μπορεί να πληρώσει ούτε τα διακανονισμένα, να έχει για προπονητή έναν ευθυνόφοβο εκπαιδευόμενο μάγο και να έχει για έδρα το «κάστρο» της Λεωφόρου που χρησιμεύει μόνο για να αποσπάσει η διοίκηση χρήματα από τους οπαδούς ως «ενίσχυση» στην Π.Σ.

Δεν ξεχνάμε βέβαια το πόσο γρήγορα αλλάζουν γνώμες και απόψεις και τη «σιγουριά» που προσφέρουν στους παίκτες μας όλοι αυτοί που ανακατεύονται με τον μεγαλύτερο Ελληνικό σύλλογο.
Για σήμερα λοιπόν ο Σκατοσακούλας έταξε πριμ(αν βέβαια νικήσουν και μΠάοκ και περάσουν στην επόμενη φάση του Τσ. Λ. η αρχή όμως είναι η μισή δουλειά).

Από τι δική μας διοίκηση τι ενέργειες έγιναν για να πάει η ομάδα με ηθικό, πολεμική διάθεση και όραμα για τη νίκη;
Οι παίκτες μας πάνε στο σημερινό παιχνίδι ΜΟΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΟΛΩΝ.

ΥΓ Ο Σκατοσακούλας δεν αφήνει τίποτα στην τύχη. Ο Τασούλης θα έχει το στραγάλι και θα παίξουμε 11 εναντίων 15.

4 σχόλια:

  1. logiko den einai file basili, otan oi 30000 pou vgikan sto dromo gia na figei i oikogeneia (pou kai autoi kanane tromera lathoi) tora einai exafanismenoi oute gia tin simaxia den dinoun lefta alla stous dromous vgikan. andrew

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τίποτα δεν μου μοιάζει λογικό.
      Ούτε οι 30.000 που ήταν στον δρόμο αλλά όχι στο γήπεδο(απείχαν ακόμα και με την ομάδα 1η), ούτε η σημερινή τους στάση, ούτε η ανοχή στη σημερινή «διοίκηση». Αν συνεχίσω θα γράψω πολλά παράλογα.

      Διαγραφή
  2. Βασίλη, αυτούς τους ενδιαφέρει το μεροκάματο και ο επιούσιος.
    Αποδεδειγμένα δεν νοιάζονται για την ομάδα, την οποία κατάντησαν ομαδούλα της γειτονιάς.
    Το μόνο που τους ενοχλεί, είναι η πιθανότητα να χάσουν τα σουβλατζίδικα, περιξ της λεωφόρου, εξ ου και ο μανιασμένος πόλεμος να μην μπορέσει ποτέ η ομάδα να αποκτήσει το γήπεδο που αρμόζει στο μέγεθος και την ιστορία της.
    Όλα όσα αναφέρεις για τις τακτικές του χασπακωμένου σωστά, αλλά ποιος απ τους δικούς μας θα σκεφτόταν να τους τάξει, όχι πριμ, αλλά ένα τραπέζι σε μια ταβέρνα.
    Κανένας. Μπροστά στον κίνδυνο να χάσουν τα κεκτημένα, ποιος τη γαμάει την ομάδα και τους οπαδούς - φιλάθλους της;
    Οι 9000 να είναι καλά και οι υπόλοιποι να παν να μπιπ....

    Με μαύρη διάθεση θα καθήσω να δω το ματς, ξέροντας πως ότι και να προσπαθήσουν οι δικοί μας ποδοσφαιριστές, θα πάνε χαμένα γιατί ο άλλος τόχει δέσει το ματσάκι απ όλες τις πλευρές.

    Δεν ελπίζω πλέον σε τίποτα, είμαι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ.

    ΥΓ. Άσχετο: Αν και είμαι κάθετα αντίθετος σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις, αν και το έχω πλέον βαρεθεί, αναγκαστικά λόγω οικογένειας θα κατέβω να δώ το καρναβάλι στο Ρέθυμνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς έτσι είναι Δημήτρη. Οι δικοί ΤΟΥΣ να είναι καλά και όλοι οι υπόλοιποι...

      Η Θεσσαλονίκη είναι εκνευριστικά βροχερή και δεν προβλέπουν να αλλάζει κάτι αύριο ώστε να κάνουμε Κούλουμα. Υπό αυτές τις συνθήκες μία βόλτα στο Ρεθεμνιώτικο καρναβάλι είναι καλή ιδέα. Θα έχεις την ευκαιρία να δεις τον καρνάβαλο δύο φορές. Μία στο Ρέθυμνο και μία στη θέση του προπονητή και του προέδρου. Ελπίζω οι παίκτες μας να παίξουν τόσο καλά που να κάνουν οι gay την πρώτη τους ήττα.

      Διαγραφή