Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Αυτοί φταίνε για την εικόνα του 6άστερου

Ξεκινάς να παίξεις το παιχνίδι και εσύ έχεις ρεκόρ 4-4 και ο αντίπαλος 1-7. Το παιχνίδι το έχεις υπολογίσει σαν νίκη στην αρχή του top 16 και ψάχνεις να βρεις από που θα πάρεις τους βαθμούς της νίκης στα εκτός έδρας παιχνίδια. Και τότε αναλαμβάνει ο Πεδουλακης να βάλει το χεράκι του και να κάνει ακόμη ένα θαύμα...

Η Λαμποράλ, που ήρθε χωρίς το μεγάλο όνομα τον Όντομ, από την αρχή πήρε τα ηνία του ματς με τον Παναθηναϊκό να ισορροπεί το παιχνίδι στο ημίχρονο. Όλοι ελπίζαμε στο «μαγικό» τρίτο δεκάλεπτο που δεν ήρθε ποτέ και τελικά...στο τέταρτο ο Μποχού έγραψε ακόμη μία μελανή σελίδα στην ιστορία της ομάδας.

Δεν αξίζει να γράψω κάτι για τον αγώνα, τις τακτικές, τους παίκτες που έπαιξαν και τον προπονητή. Τα έχω γράψει πολλές φορές και έχω διαφωνήσει με πολλούς φίλους που είχαν διαφορετική άποψη. Τελικά η πτώση πονάει πολύ, πάρα πολύ, όταν είναι τόσο απότομη. Όταν από την διεκδίκηση των επόμενων αστεριών παλεύεις για την πρόκριση στους 8 τότε κάτι πάει πολύ στραβά. Σε κέρδισε καθαρά ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ και μέσα στο σπίτι σου.

Ποιοι φταίνε όμως, μιας και αυτός είναι ο τίτλος του κειμένου, είναι το ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί. Κύριος υπεύθυνος είναι ο Τράκης και επόμενος στη σειρά ο Μποχού. Γιατί; 
Γιατί Τράκη μου δεν μπορείς να πάρεις έναν  σουβλατζή και να τον κάνεις σεφ σε εστιατόριο με σκούφους Μισελέν. Όσο καλό και αν τον θεωρείς αυτός θα παραμείνει σουβλατζής και θα σερβίρει «βρώμικα». Δεν θα σου κάνει ποτέ ένα πιάτο ανάλογο των απαιτήσεών σου(αν έχεις εσύ απαιτήσεις).
Όσο για τον Μποχού δεν θα γράψω τίποτα παραπάνω πέρα από την προτροπή να διαβάσει όποιος θέλει τις δικαιολογίες που έχει πει μετά από κάθε ήττα. Ο άνθρωπος αυτός είναι νάνος μπροστά στο μέγεθος του Παναθηναϊκού.

Γιατί τα γράφω όλα αυτά όμως; Γιατί κανείς από τους δύο δεν θα κλάψει για την εικόνα που είδαμε. Ο Τράκης έχει άλλες αγωνίες και ο Μποχού δεν θέλει να δείξει αδυναμία διαχείρισης της θέσης που κατέχει. Το χειρότερο είναι πως πλέον έπαψα να περιμένω να δω κάτι καλύτερο και παράλληλα κάποιοι δείχνουν να συμφωνούν και να βολεύονται με την πρωτιά στο "χωριό"(Ελλάδα) και αδιαφορούν για την "πόλη"(ευρωλίγκα). 

ΥΓ Επειδή κάποιοι ίσως ακόμη να ελπίζουν σε παραίτηση του Μποχού ή σε απόλυσή του από τον Τράκη να ξεκαθαρίσω πως εδώ και λίγο καιρό έπαψα να τρέφω αυταπάτες.
ΥΓ2 Δεν ξέρω αν λυπήθηκε σήμερα ο Τράκης αλλά ακόμη και αν λυπήθηκε σίγουρα δεν έκλαψε όπως μετά το 0-3 με τον θρήνο στο ποδόσφαιρο.

4 σχόλια:

  1. ΣΙΧΑΜΑ,ΑΗΔΙΑ,ΞΕΡΑΣΜΑ,ΞΕΦΤΙΛΑ,ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ,ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΙΣ ΑΔΕΛΦΕ ΜΟΥ.
    ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΟΛΥ ΦΤΩΧΑ ΚΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΕΡΙΤΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΟΥ ΜΠΟΧΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΧΑΛΑΡΟΤΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΥΣ 16 ΤΗΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.ΤΑ ΕΙΠΕΣ ΟΛΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΓΙΑΤΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΒΡΟΝΤΟ.
    ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΝΑ ΔΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ 2 ΒΙΝΤΕΑΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΕ @ΡΧΙΔΙ@ Η @ΡΧΙΔΙ@ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ:
    1)http://www.youtube.com/watch?v=yEzyqS7nymo
    2)http://www.youtube.com/watch?v=P11oX_LqysU

    ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕ ΠΟΥΝ ΓΡΑΦΙΚΟ ΚΑΙ ΝΟΣΤΑΛΓΟ ΑΝ ΤΑ ΔΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΓΑΥΡΟΒΑΖΕΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥ ΠΑΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕ Ο ΤΡΑΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ,ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΧΕΣΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΟΥΣ ΣΤ' @ΡΧΙΔΙ@ ΜΟΥ.
    ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΕΤΣΙ ΑΔΕΛΦΕ,ΑΛΛΑ ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΞΕΧΕΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΙΣΠΑΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι να συγκρίνουμε αδερφέ μου εδώ; Τον Πεδουλάκη με τον Ομπράντοβιτς;
      Ο Ομπράντοβιτς έχει περισσότερες Ευρωλίγκες από τον Παναθηναϊκό, που είναι η κορυφαία ομάδα των τελευταίων 20 ετών. Δεν χρειάζεται να συγκρίνουμε κάτι άλλο, τους ζήσαμε και τους δύο και ευτυχώς τον Ομπράντοβιτς για πολλά χρόνια.

      Διαγραφή
  2. Λυσσάξατε και τον φάγατε τον Πέδουλα! Ήδη χαιρέτισε τους παίκτες με τάπερ από την ταβέρνα του Δαλαμάγκα. Εσείς φταίτε, ποιος Τράκης τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λες να «τελειώσουμε» και τον Τράκη;
      Αν είναι έτσι ο Αλαφούζος γιατί αντέχει ακόμα;

      Άστα να πάνε ρε Στέφανε. Αφήνεις τις υποχρεώσεις του σπιτιού για Σάββατο πρωί με μεσημέρι και τότε ανακοινώνει ο άλλος την απομάκρυνση του Πεδουλάκη. Δηλαδή δεν γνώριζαν τι θα γινόταν; Ας το λέγανε από χθες το βράδυ.

      Διαγραφή