Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Θύμισε Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός νίκησε εύκολα τον Άρη 4-1 και συνέχισε τις νίκες με αέρα 3 γκολ.
Ο Παναθηναϊκός είναι «υποχρεωμένος» να νικάει κάτι τέτοια παιχνίδια, τα οποία στην αρχή της χρονιάς δεν κέρδιζε.

Όσοι περιμένετε να διαβάσετε σχετικά με το παιχνίδι, την απόδοση των παικτών, το πέναλτυ που πήρε(ενώ δεν έπρεπε) ο Άρης και το χατ τρικ του Μπεργκ θα απογοητευτείτε. 

Η ομάδα σήμερα θύμισε τον Παναθηναϊκό που όλοι γνωρίζαμε και αγαπήσαμε, όχι σε απόδοση αλλά σε νοοτροπία. Ο Παναθηναϊκός δεν μπλεκόταν σε «παιχνίδια» με τις ομάδες που έπεφταν ή ήθελαν να βγουν στην Ευρώπη. Πάντα έμπαινε στο γήπεδο έπαιζε το ποδόσφαιρο που ήξερε να παίζει και άφηνε παραπονεμένους τους  αντιπάλους του.

Έτσι έγινε και σήμερα. Ο Άρης, που τον έχουν χαρακτηρίσει ως φιλικό στον Παναθηναϊκό σωματείο, έχει γίνει ακόμη ένα παράρτημα του gay-ρου με τους δανεικούς παίκτες που παίζουν σε αυτόν τα τελευταία χρόνια. Βέβαια δεν ξεχνάω την περσινή μεταμόρφωση του Άρη σε Μπαρτσελόνα στις τελευταίες αγωνιστικές και τον τρόπο που έμεινε στην κατηγορία. Για αυτούς τους λόγους σήμερα έπρεπε ο Παναθηναϊκός να μπει και να να κερδίσει στέλνοντας τον Άρη πιο κοντά στην Β΄ Εθνική.

ΥΓ Αρχίζω να σκέφτομαι μήπως και ήμουν λίγο πιο αυστηρός στην κριτική μου απέναντι στον Αναστασίου. Δεν διαγράφω τα λάθη του και τις υποχωρήσεις του αλλά αρχίζω να σκέφτομαι μήπως έπρεπε να είμαι λιγότερο αυστηρός στην κριτική μου.

4 σχόλια:

  1. kamia sxesh o panathinaikos shmera me tn panaathinaiko pou agkomaxouse me to znedek skazni kai toy bake kai peseiro k kathe tuxarpastou kai tou 1-0!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι γιατί στην ομάδα του Πεσέϊρο τα σουβλακοδίαιτα κωλόπαιδα ήταν έξω από το γήπεδο και έκαναν αποχή με την ομάδα ΠΡΩΤΗ και τώρα πανηγυρίζουν τις ήττες, το -37 πέρσι και το -24(μέχρι το σημερινό παιχνίδι) φέτος.
    Ξεχνάς πως νίκησες σήμερα με καλούτσικη εμφάνιση τον Άρη που πέφτει(έπεσε) στην Β΄ Εθνική και όχι κάποια σημαντική ομάδα. Παιχνίδι κατοχής και φάσεις φέτος έκανες σε πόσα 90λεπτα; Το πρώτο 90λεπτο είναι αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μπράβο στην ομάδα που κέρδισε άνετα ένα ακόμα παράρτημα των gay και με καλή μπάλα.Ο Αναστασίου δεν πιστεύω ότι έγινε καλός προπονητής γιατί απλά δεν είναι.Δεν κάνει για τον ΠΑΟ και φάνηκε σε πολλά παιχνίδια φέτος,όπως θα το δούμε και σε άλλα.Ανάλυση δεν θα κάνω για το μάτς γιατί απλά παίξαμε με την χειρότερη ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σίγουρα ο Αναστασίου δεν έγινε καλός αλλά ίσως δεν άξιζε όλο το κράξιμο που έφαγε(θα γλίτωνε ένα 10-15 τοις εκατό από εμένα). Αν είχε και το ανάστημα για να παίξει με Έλληνες της ακαδημίας και όχι με τους ξένους και μόνο με 4-5 Έλληνες τότε θα έγραφα και θετικά.

      Διαγραφή