Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

Και τώρα τρέχουμε

Ο Παναθηναϊκός έχασε στην Κρήτη από τον ΟΦΗ με 1-0 και τώρα πρέπει να νικήσει στην Αθήνα με δύο γκολ διαφορά. Η εικόνα της ομάδας σε αντίθεση με  τα τελευταία παιχνίδια ήταν κακή και δικαιολογεί το τελικό σκορ.

Μέχρι το γκολ αυτό που εγώ σκεφτόμουν είναι πως το 0-0 είναι ένα ύπουλο σκορ, γιατί πρέπει πάλι να νικήσεις αφού αν δεχτείς γκολ θα πρέπει να βάλεις ένα παραπάνω. Πλέον με το 1-0 τα πράγματα είναι πιο δύσκολα και πρέπει η ομάδα να δείξει το πρόσωπο που παρουσίασε το τελευταίο διάστημα και όχι το σημερινό. 

Θα βγούνε πάλι οι νεόκοποι οπαδοί του Παναθηναϊκού να γράψουν τα γνωστά, Παναθηναϊκός θα πει... κλπ κλπ Εγώ έχω να δηλώσω το αυτονόητο για όλους όσους είμαστε άνω των 30 ετών. Ο Παναθηναϊκός είναι «καταδικασμένος» να πρωταγωνιστεί και να διεκδικεί τίτλους. Έτσι ακόμη και αν δεν πάρουμε την άδεια για τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις πρέπει να πάρουμε το Κύπελλο και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

3 σχόλια:

  1. Δυστυχώς χθες παίξαμε πολύ χάλια.Καταρχάς δεν καταλαβαίνω τι δουλειά έχει να βάλει χθες τον Κοτσώλη.Δεν ξέρω αν υπήρχε πρόβλημα αλλά σε ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της χρονιάς έπρεπε να μπει ο Καπίνο.Ο Κοτσώλης στη φάση του γκολ ήταν θεατής.Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί σε αυτό το παιχνίδι έβαλε τους Δώνη και Μέντες.Ας τους έβαζε το Σάββατο με τον Απόλλωνα.Τι να πω πάνω που κάνει κάτι καλό ο Αναστασίου και λέω εντάξει έκανα λάθος μετά κάνει μία μαλακία και τα γκρεμίζει όλα.

    Υ.Γ Κάτι άσχετο με το παιχνίδι.Πήγα πήρα δωρεάν εισιτήρια και για τον Απόλλωνα και για την Καλλονή για ανέργους που έχουν βγάλει.Σωστή πρωτοβουλία.
    Υ.Γ 2 σε μία απάντηση σου σε σχόλιο μου που ανέφερες τον Cobain με έφτιαξες καθώς οι Nirvana είχαν σημαδέψει την εφηβεία μου.
    Y.Γ 3 ΕΜΠΡΟΣ ΠΕΡΑΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΤΡΙΑΡΑ ΝΕΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φώτη δεν είδα να κάνει κάτι «λάθος» ο Αναστασίου; Από την αρχή της χρονιάς ακολουθεί το ίδιο πλάνο και σύστημα. Χαρτάκι.

      Αν η ΠΑΕ δίνει δωρεάν εισιτήρια σε ανέργους τότε μπράβο της.

      Για να μου γράφεις για Νιρβάνα και εφηβεία τότε είσαι 30+. Αν βρεις εργοδότη ενημέρωσέ τον πως ξεκίνησαν οι αιτήσεις για επιδότηση νέων θέσεων εργασίας σε ηλικίες 30+. Μπορείς να βρεις πληροφορίες στο site του ΟΑΕΔ, www.oaed.gr

      Τρία γκολάκια είναι λίγα, πολύ λίγα... έπρεπε να είναι στο 5-0 από το ημίχρονο και τελικά έληξε 3-0. Κρίμα. Έτσι ούτε όρεξη για καζούρα δεν έχω.

      Διαγραφή
    2. Ισχύει αυτό για τους ανέργους.Βασικά απ' ότι κατάλαβα είναι πρωτοβουλία της adidas η οποία δίνει σε κάθε εντός παιχνίδι έναν αριθμό εισιτηρίων σε ανέργους με την επίδειξη της κάρτας ανεργίας και της ταυτότητας.
      33 για την ακρίβεια.

      Διαγραφή