Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Φίμωσαν τον Heil Gap

Η Google με «δημοκρατικές» διαδικασίες φίμωσε τον Heil Gap. Αυτό τουλάχιστον καταλαβαίνω εγώ όταν στην οθόνη μου βλέπω αυτό
Το απόγευμα μου έστειλε την ανάρτησή του αυτή με σχόλιο. "Εάν το Der Spiegel θεωρεί ότι οι Γερμανοί είναι γαϊδουριά … εμείς γιατί να έχουμε αντίρρηση ; From HEIL GAP (or mind the GAP) http://heilgap.blogspot.com/2013/04/der-spiegel.html"
Όταν την έστειλε όμως εγώ είχα κλειστό τον υπολογιστή και το είδα πριν μία ώρα. Αφού δημοσίευσα το σχόλιο, θέλησα, όπως κάνω πάντα, πρώτα να διαβάσω τι γράφει στην ανάρτησή του και έπειτα να την κάνω αναδημοσίευση. Δυστυχώς αυτό που είδα είναι η εικόνα πιο πάνω.

Δεν είναι μία μέρα που απάντησα σε ευχαριστήριο σχόλιο του, "Για ποιο λόγο; Κάποια θέματα τα προσεγγίζεις τόσο καλά που εύχομαι να τα είχα γράψει εγώ. Στη χειρότερη να προσπαθήσει ο Γούγλης να με «φιμώσει». Τιμή μου να μου κάνει κάτι τέτοιο.".  Τελικά την τιμή την έκαναν στον Heil Gap.

Με το καλό να επιστρέψεις και να μας ενημερώσεις για το «νέο» σου ιστολόγιο

6 σχόλια:

  1. Δυστυχώς είναι μια πραγματικότητα, που ισχύει όσο κι αν "εθελοτυφλούμε".
    Ο,τιδήποτε ξεπερνάει τα "όρια" που τυπικά και άτυπα, έχει θέσει το σύστημα, καταργείται και διαγράφεται.
    Και τα όρια στην παγκοσμιοποιημένη δημοκρατία του διαδυκτίου, είναι για όποιον μπορεί και διαβάζει πίσω από τις γραμμές, πολύ σαφή!
    Το δικαίωμα στην ελεύθερη πληροφόρηση -αυτή που ξεπερνάει τα εσκαμμένα που έχουν (αόρατα) θεσπιστεί- δεν είναι πλέον δεδομένο.
    Εύχομαι να ξαναγυρίσει, μιας και σε πολλά θέματα τα σχόλια και οι αναρτήσεις του, ήταν πολύ καλά.
    (Μήπως η τόση του ενασχόληση με το ισλάμ, τον πολυπολιτσιμό, ενοχλούσε τελικά πολύ; )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστός σε όλα.
      Σε λίγο θα βάλουν μετρητή συμμόρφωσης ακόμη και στη σκέψη μας.

      Διαγραφή
  2. Αδελφέ καλημέρα!

    Ευτυχώς ο φίλος είχε προβλέψει και υπάρχει ακόμη εδώ > http://heilgap.wordpress.com/

    Μάλλον χτύπησε κάποιους "ευαισθητούλιδες" εκεί έξω από τι φαίνεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σ' ευχαριστώ για την «καβάτζα» του Heil Gap. Θα βάλω την ανάρτηση που μου έστειλε και δεν πρόλαβα να βάλω πριν ο Γούγλης τον κόψει «δημοκρατικά».

      Διαγραφή
  3. Billy The Kid as BTK και σε όλα τα αδέλφια του παναθηναϊκού ευχαριστώ για την αλληλεγγύη σας / συμπαράσταση σας … όμως θα πρέπει να σας πληροφορήσω ότι αυτή την φορά το πρόβλημα ήταν τεχνικό ( εδώ που βρίσκομαι – εκτός ελλαδας όπως σας έχω ξαναπεί - έπεσαν τα πάντα τηλεφωνία – δορυφορική-όλα …μα όλα ) … και δεν μπορούσα να κανω τίποτα … σήμερα το πρωί με ειδοποίησε το google ότι αποκατέστησε την τακτοποίηση της ταυτότητας μου και μου άνοιξε το blog.
    ΧΙΛΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ( ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΑ γ@ιδουρι@ του Der Spiegel)
    Ευχαριστώ και πάλι
    From HEIL GAP (or mind the GAP)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν κάνει τίποτα, είναι αυτονόητες αντιδράσεις για κάποιον που συμπορευόμαστε. Και το κράξιμο στο Γούγλη καλό κάνει, ας μην ξέρουμε εμείς τον λόγο ξέρουν αυτοί.

      Διαγραφή