Κυριακή 28 Απριλίου 2013

Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και ... ίσως έχει και φαλάκρα

Μας είχαν φλομώσει όλοι με τη σιγουριά πως ο Βλάσης Τσάκας μας έλεγε ψέματα. Ίσως είχαν δίκαιο αλλά αν έκαναν υπομονή δύο μέρες ακόμη δεν θα υπήρχαν και αμφιβολίες. Αλήθεια όμως μόνο ο κ. Τσάκας έλεγε διάφορα που τελικά δεν έγιναν πραγματικότητα; Μήπως οι προηγούμενοι «ηγέτες»(οι εκτοΨευτές») δεν μας είχαν γεμίσει στο ψέμα; Μήπως ο Αλ Αφ δεν μας σερβίρει το ένα ψέμα πίσω από το άλλο; Κάποια τα λέει ο ίδιος, κάποια η αυλή του(Νικολέτες και σια...) και κάποια τα κάνουν leaks.

Αλήθεια πόσα από τα παρακάτω ήταν αλήθειες και πόσα ψέματα;
Γιατί έφυγαν Καραγκούνης-Κατσουράνης;(
Γιατί τους ακολούθησαν Βύντρα-Λάζαρος-Πετρόπουλος;
Γιατί αφού ο "Ύπνος" έδιωξε Καραγκούνη-Κατσουράνη τον έδιωξες μόλις αποδέσμευσες τον Κατσουράνη;
Γιατί αποδεσμεύτηκαν και δεν δόθηκαν σαν μεταγραφές;
Γιατί ο Χ.Ρ.Ρότσα απομακρύνθηκε με συνοπτικές διαδικασίες ενώ ο προκάτοχος αλλά και ο διάδοχός του στηρίχτηκαν όσο δεν τους άξιζε;
Γιατί οι διαδικασίες του μεγαλομετόχου(ΠΣ) ήταν και είναι αδιαφανείς;
Γιατί η επιστροφή στη Λεωφόρο δεν έγινε τον Γενάρη όπως διατυμπανίζατε;
Γιατί η προστασία από κακές διαιτησίες ήταν μόνο στα λόγια και σε τιτιβίσματα και όχι στην ουσία;
Γιατί δεν βοήθησες με μεταγραφές την ομάδα;
Γιατί η ΠΣ θα έδινε χρήματα αλλά αντί για αυτό έδινες δώρα(που δεν ξέρουμε αν τα πλήρωσε η ΠΣ στην ΠΑΕ) σε όποιον γινόταν μέλος με κόστος(τιμή πώλησης του προϊόντος) υψηλότερο από την εισφορά τους;
Γιατί οι «παλαιοί» μέτοχοι όταν είχαν την ευκαιρία δεν έβαλαν χρήματα στην ΠΑΕ και θέλεις να πιστέψουμε πως θα βάλουν τώρα;
Γιατί;
Γιατί;
Γιατί;

Πάρα πολλά τα γιατί των Παναθηναϊκών και σε αυτά που έγραψα σίγουρα «ξέχασα» κάποια.
Μπορείς να μου πεις εσύ ή κάποιος άλλος γιατί ο Βλάσης Τσάκας ήταν/είναι απατεώνας και εσύ όχι;
...και φρόντισε να κρατήσεις τις «σκυλίτσες» σου μακρυά μου γιατί θα τις ρίξω φόλα.

9 σχόλια:

  1. Όντως πολλά τα γιατί Billy, αλλά απάντηση μάλλον δεν θα πάρουμε ποτέ. Όσο δεν υπάρχει "ουσιαστική" αντίδραση απ τον κόσμο, αυτοί θα δρουν ανενόχλητοι και ανεξέλεγκτοι, αφού λογαριασμό δεν δίνουν σε κανέναν. Η μόνη μου ελπίδα είναι, να γυρίσουμε στη Λεωφόρο, κι εκεί να πάρει την κατάσταση ο κόσμος στα χέρια του, ξαφνικά και απροειδοποίητα, ούτως ώστε να μην έχουν προετοιμάσει τον στρατό τους (πουρέας) για να τους προστατέψει. Διότι, όπως τελικά αποδεικνύεται, η σχέση της καραφλής πουτάνας με τα "παιδιά", είναι κάτι παραπάνω από "πατρική"!
    Εύχομαι η Ανάσταση του Χριστού μας να φέρει και την ανάσταση στην ομάδα μας.
    ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΣΕΝΑ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΥΓ. Αν χρειαστείς lanade για τις φόλες πες μου....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Λεωφόρος Δημήτρη αν δεν αλλάξει η διοίκηση πριν την επιστροφή θα είναι η φωλιά τους. Αν δεν ανήκεις σε Πουρέα και ΠΣ δύσκολα θα βρίσκεις εισιτήριο. Αν και πάλι πιστεύω πως θα μπορεί να βρει όποιος θέλει γιατί με Αλ Αφ-Αναστασίου(αν τον ανακοινώσει) προβλέπω χειρότερη πορεία από την φετινή. Στην περίπτωση που τελικά θα γίνει κάτι τέτοιο θα γίνει μέσα από συνδέσμους που είναι έτοιμοι να αποχωρήσουν από το σχήμα. Θα δούμε πως πάει όλο το θέμα και στόχος είναι ο καθένας να κάνει ότι περισσότερο μπορεί.

      Αν δεν τα ξαναπούμε, Καλή Ανάσταση να έχεις εσύ και όλοι οι δικοί σου άνθρωποι. Η Ανάσταση του Κυρίου να σου δώσει όλη τη δύναμη που χρειάζεσαι για να ξεπεράσεις τις δυσκολίες που θα σου εμφανιστούν.

      ΥΓ Αν βγαίνει και σε ψηφιακή μορφή θα είναι χρήσιμο.

      Διαγραφή
    2. Δημήτρη επειδή το ξέχασα πριν.
      Το να βρίζουμε ΦΑΡΤ που μας βρίζουν είναι ΟΚ αλλά θα σε παρακαλέσω όταν σχολιάζεις κάποιον που δεν μας έχει βρίσει(άσχετα αν μας προκαλεί με όσα λέει ή κάνει) να μην τον βρίζεις. Τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που θα βρω τρόπο να κάνω edit τις επίμαχες λέξεις προσπάθησε να συγκρατηθείς.
      Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

      Διαγραφή
    3. ΟΚ billy, παρασύρθηκα, αλλά δεν μετανοιώνω για τον συγκεκριμένο χαρακτηρισμό. Ίσως γιατί στα 50 μου, δεν φανταζόμουν ότι θα ζούσα τέτοιες καταστάσεις από έναν .....(δεν ξαναβρίζω).

      Καλή Ανάσταση και πάλι.

      Διαγραφή
    4. Μεγάλη Βδομάδα είναι άλλωστε. Δώσε τόπο στην οργή.
      Ευχαριστώ για την κατανόηση.

      Διαγραφή
  2. Εαν βαλουμε κατω και μετρησουμε ΟΛΑ τα ψεμματα που μας εχουν πει οι διοικουντες του Παναθηναικου απο την εποχη του "καπετανιου" και μετα θα γεμισουμε δυο καραβια.
    Δυστυχως αδερφια, ουτε κι εγω πιστευω οτι η επιστροφη στη Λεοφωρο -τη γουσταρω πιο πολυ απο το ΟΑΚΑ- θα λυσει τα προβληματα, τα οποια ειναι περισσοτερο ηθικα παρα οικονομικα.
    Απο την αλλη θα συμφωνησω μαζι σου Billy οτι θα μπορουσε να δωθει παραταση δυο ημερων στο Βλασση Τσακα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χάρη καλησπέρα.
      Δεν ήθελα να βγάλω καλό τον Βλάση Τσάκα αλλά να παρουσιάσω πόσο κακός είναι αυτός που τον χαρακτήριζε. Ίσως αν ήταν από την αρχή της τελευταίας ΑΜΚ(που ζήτησε παράταση) ξεκάθαρος με τους οπαδούς και τους έλεγε τι έβρισκε μπροστά του ίσως όλα να ήταν διαφορετικά.
      Από όλους όσους πέρασαν μόνο ο Κύριος Άγγελος Φιλιππίδης με κάλυπτε.

      Διαγραφή
    2. Ειλικρινα αδερφε αυτο που συμβαινει με την ομαδα μας ειναι εξωφρενικο!!!
      Ποιον να πιστεψεις και πως;
      Μπορει καποιος να πει με βεβαιοτητα ποιος ειναι ο κυριως υπευθυνος για το καταντημα του Παναθηναικου;
      Ακομα κι εγω που θεωρω -και δεν το εκρυψα ποτε ιδιαιτερα οταν συνομιλουσα με τ' αλλα αδερφια στο MyPanathinaikos- υπευθυνο την "οικογενεια" και τον ΙΒΒ για τους γνωστους λογους, δεν μπορω να πω οτι ειναι 100% ενοχος.

      Διαγραφή
    3. Όλοι μαζί είναι υπεύθυνοι για την κατάσταση του συλλόγου. Η οικογένεια για όσα ΔΕΝ έκανε(δεν «γκρέμισε» την παράγκα) άφησε δύο πολύ καλές φουρνιές παικτών να χαθούν και δεν προστάτεψε την ομάδα όταν αυτή δέχθηκε ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΟ χτύπημα στη Ριζούπολη. Ακόμα και έτσι όμως ο Panathinaikos υπήρχε στον χάρτη και υπήρχε η ελπίδα. Η διάδοχη κατάσταση, την οποία επέτρεψε να μπει στην ΠΑΕ η οικογένεια, ήταν αυτή που έδωσε το τελικό χτύπημα και αντί να ανεβαίνουμε την σκάλα προς τα πάνω εμείς κατρακυλήσαμε προς τα πίσω και τα «τραύματα» είναι σοβαρά.
      Ειλικρινά θα ήθελα να τους έχω όλους μπροστά μου και να τους ρωτάω ότι θέλω, όση ώρα θέλω και σε όποιο τόνο θέλω και να μην μπορούν να μου πουν ψέματα. Γιατί ρε συ Χάρη δεν είναι δουλειά του οπαδού να γίνεται ντεντέκτιβ και να ψάχνει τι φταίει κάθε φορά. Δουλειά μας είναι να είμαστε στην εξέδρα και να υποστηρίζουμε την ομάδα μας.

      Διαγραφή