Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Η Παναθηναϊκή ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ στη μιζέρια. Ανακοίνωση από τη Θ13 Κύπρου.


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ Θ.13 ΚΥΠΡΟΥ


Οι σύνδεσμοι της Θ13 στην Κύπρο ομόφωνα αποφασίσαμε σε έκτακτη συνέλευση να απέχουμε από τον προγραμματισμένο φιλικό αγώνα του Παναθηναϊκού με την Ομόνοια Λευκωσίας την 1η Μαΐου στο στάδιο ΓΣΠ. Επιλέγουμε αυτή τη στάση για να στείλουμε το μήνυμα στον κ. Γιάννη Αλαφούζο ότι δε μας εκφράζει ούτε με τα λόγια του, ούτε με τις πράξεις του. Το δηλώνουμε όσο πιο ευγενικά γίνεται, καθώς επέδειξε ασυνέπεια στα λεγόμενά του προς εμάς κατά την επίσκεψή του στο νησί μας το καλοκαίρι του 2012, στα πλαίσια της εκστρατείας ενημέρωσης της Παναθηναϊκής Συμμαχίας. 

Πιστεύουμε ότι η παρουσία του κατά την αγωνιστική περίοδο 2012-13, χαρακτηριζόμενη ως «τρόικα» από τον ίδιο, επιδείνωσε όλα τα προβλήματα του ποδοσφαιρικού Παναθηναϊκού. Η απορία μας είναι 'σε τι ακριβώς αποσκοπεί'. Ας συνειδητοποιήσει ότι δεν απευθύνεται σε παιδιά δημοτικού, αλλά σε ενήλικες με κρίση και κυρίως με άδολη αγάπη για το Σύλλογο. Δεν είμαστε εκ πεποιθήσεως 'αντιδραστικοί', να μη μας αρέσει τη μία ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και την άλλη ο Γιάννης Αλαφούζος. Απαιτούμε όμως κοινή λογική και πάθος για την ομάδα. Δεν μπορούμε άλλο να κάνουμε τα στραβά μάτια στα κακώς κείμενα, που εξακολουθούν στα του Συλλόγου, με πρόσφατο αποκορύφωμα «το ηθικό πρόσωπο με το οποίο γίνονται ακόμα κάποιες επαφές». Δεν θα περιγράψουμε την κατάσταση, όλοι γνωρίζουμε. 

Ο φιλικός χαρακτήρας του αγώνα της Πρωτομαγιάς μας δίνει τη δική μας ευκαιρία να πάρουμε θέση. Παρά την τρελή επιθυμία μας να δούμε την ομάδα στο γήπεδο, αποφασίσαμε να απέχουμε. Η στάση μας σε αυτόν τον αγώνα θέλουμε να είναι ένα πρώτο 'καμπανάκι' δράσεων για όλους μας. Για το τι θα πράξουμε την επόμενη αγωνιστική περίοδο, αν και εφόσον επιστρέψουμε στη Λεωφόρο, θα το αποφασίσει η Θ13, με την οποία και θα συνταχθούμε, τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδου. 

Αποφασίσαμε τέλος, το απαράδεκτα υψηλό για φιλικό αγώνα εν μέσω πρωτόγνωρης οικονομικής κρίσης αντίτιμο του εισιτηρίου (€20?) που θα κατέβαλε ο καθένας μας, να συγκεντρωθεί από όλους μας και να δοθεί για την ενίσχυση του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού. 


Mad Boys Cyprus (Θύρα 13 Λευκωσία)
Θύρα 13 Παραλιμνίου
Θύρα 13 Πάφου
Θύρα 13 Λεμεσού 

Υγ: Η ανακοίνωση εσκεμμένα είναι όσο πιο τυπική γίνεται, άλλο θα θέλαμε να είναι το ύφος της. Αυτό ας το λάβει σοβαρά υπόψη του ο κ. Αλαφούζος.


Σχόλιο ΒΤΚ
Στην Κύπρο μάλλον δεν σκέφτηκαν οι Νικολέτες να έχουν τσάτσους και επιδοτούμενους οπαδούς. Η Κύπρος κάνει δημόσια την αρχή, μιας και ήδη από μεγάλο σύνδεσμο των Αθηνών ακούγονται φήμες για αποχώρηση από τον Πουρέα(ΦΑΡΤάκια μην γράψετε πως δεν ισχύει ή πως δεν συνδέονται). Ίσως αυτό το Πάσχα ο Παναθηναϊκός να ζήσει τη δική του ανάσταση. Δυστυχώς τα ίδια έγραφα και πέρσι και δεν βγήκε τίποτα. Θα δούμε τι θα γίνει, αλλά όχι αμέτοχοι. Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για αν ανατρέψουμε αυτή τη μίζερη κατάσταση.

1 σχόλιο: