Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

ΠΑΟ μπάσκετ για να χειροκροτήσω τον 6άστερο(ενημέρωση)

Όποιος θέλει και μπορεί να βοηθήσει την ομάδα μπάσκετ πρέπει να το κάνει σήμερα χωρίς δεύτερη σκέψη.
Αδιαφορώ αν ο πρόεδρος λέγεται Δ.Γιαννακόπουλος και δεν τον συμπαθώ καθόλου. Με νοιάζει μόνο αυτή η ομάδα να έχει την βοήθεια που πρέπει για να ράψει και το 7ο αστέρι στη φανέλα.

Όποιος δεν καταφέρει να βρεθεί στο γήπεδο κάτι θα προσπαθήσω να κάνω για να μην χάσει το ματς του 6άστερου.

Σήμερα για όποιον μπορεί να δώσει το «παρών» δεν χωρούν δικαιολογίες. Η ομάδα μπάσκετ μας χρειάζεται όλους, να φωνάξουμε, να υποστηρίξουμε, να δώσουμε την επιπλέον ώθηση, την στήριξη που θα χρειαστεί η ομάδα αν κάποια στιγμή δεν πάει καλά το παιχνίδι και την πίεση στους αντιπάλους.

Η ομάδα που μας χάρισε αμέτρητες χαρές στην Ελλάδα και 6 Ευρωπαϊκούς τίτλους, η ομάδα που ήταν το στήριγμα για όλους τους οπαδούς τα δύσκολα χρόνια της παράγκας του Κοκαλιάρη έχει ανάγκη την δική μας βοήθεια. Όχι για να προκριθεί αλλά για να ελπίζει σε ακόμη καλύτερη θέση από την 4η ή την 3η.

Αν ήμουν στην Αθήνα θα ξεχνούσα τα όσα γνωρίζω και αισθάνομαι για τον Δημητράκη και θα πήγαινα να δω το παιχνίδι. Θα πήγαινα προετοιμασμένος να επιστρέψω χωρίς φωνή στο σπίτι μου. Ένας κακός ηγέτης δεν σημαίνει και μία κακή ομάδα. Ειδικά αν σκεφτώ πως αυτή η «κακή» ομάδα έχει έναν ΓΑΛΑΞΙΑ  κεντημένο πάνω από το Τριφύλλι.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, όχι για τον Δημητράκη αλλά για τον Μήτσο, τον Τσαρτσαρή, τον Μπράμο, τον Σόφο, τον Λάσμε, τον Ούκιτς, τους υπόλοιπους παίκτες και την ζωντανή ιστορία της ομάδας τον Φράνκι.







ΥΓ Θα ψάξω για συνδέσμους για livestreaming και θα ενημερώσω την ανάρτηση μετά τις 9.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου