Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Δείτε κάτι megaλους προδότες


Σαν να μη μας έφτανε η προπαγάνδα με τα Τουρκο-κοπρο-σήριαλ τα «λαμπρά» μυαλά έριξαν και νέα ιδέα. Θα υπερπροβάλουμε μία άλλη ομάδα κατοίκων της χώρας που λέγεται Ελλάδα. Η απόφαση από τους σάπιους προδοτικούς εγκέφαλους πάρθηκε με ευκολία. Νέα ομάδα-βόμβα στα θεμέλια της Ελληνικής κοινωνίας...

...οι μαύροι. Δεν το γράφω υποτιμητικά αλλά είναι γελοίο να τους λέει κάποιος «έγχρωμους». Σε λίγο θα ζητήσουν να τους λέμε και «εμπριμέ»; Νέγροι ή μαύροι, λόγω χρώματος του δέρματος και χωρίς άλλη διάκριση.


Από πότε στο Ελλάντα έχουμε τόσους μαύρους που τους κάνουμε και τηλεοπτικό σποτ; Από πότε η Ελλάδα θέλει να γίνει multiculti(πολυπολιτισμική) και δεν το ξέρουμε; Γιατί μαύρο και όχι Αλβανό ή ψευτοΠόντιο Τσετσένο; Μήπως γιατί οι μαύροι συνεχίζουν να έρχονται ΠΑΡΑΝΟΜΑ στη χώρα και είναι χρήσιμοι στα επόμενα σχέδιά σας; Μήπως γιατί στους άλλους δώσατε ταυτότητα και τους νομιμοποιήσατε, κυρίως για να μαζέψετε ψηφαλάκια; Έτσι λοιπόν σαν να μην έφτανε ο Ομαρ μας προέκυψε και δεύτερος μαύρος καναλάρχης.


Τελικά κάποιοι πρέπει να πάρουν ένα megaλο μάθημα με τα νούμερά τους να είναι μικρότερα και από του 902.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου