Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Σιωπή από τις κοτούλες

Μπράβο στα κορίτσια μας , τις ΑΡΔούλες και τις ΦΑΡΤούλες.
Καμία σας δεν είχε τα άντερα να γράψει ότι έγραψαν τα απλά αθλητικά site;
Δεν απασχολεί τον Παναθηναϊκό ο δηλωμένος γαύρος;

Στον εισαγγελέα ο Σαρρής κλήθηκε να καταθέσει ως ύποπτος για την υπόθεση των στημένων πινάκων διαιτησίας.

Προσκυνήστε καλά, φιλήστε τους τα πόδια και κατουρημένες ποδιές για να πάρετε το ξεροκόμματο και όταν αλλάξουν τα κόζια θα πάρετε δρόμο κοπρόσκυλα, πουλημένα τομάρια, φλώροι.

6 σχόλια:

  1. Τι λες αδελφε,να κανουν καμια μαλακια κ να τους στοχοποιησουν στο φορουμ της Δωρας?
    Aν δεν τους διαταξει η Νικολ και η Δωρα δεν εχει αναρτηση ή αρθρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανείς ρε αδερφέ; Κανείς;
    Αν είναι έτσι να τους στείλω δωράκι σερβιέτες και ταμπόν γιατί σε λίγο θα έχουν και περίοδο τα κορίτσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν χρειάζεται να ξοδευτείς, στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε. Εξ άλλου, αυτές είναι μαθημένες στα αίματα και τη βρωμιά. Καλό απόγευμα νάχετε.

    Δημήτρης - Ρέθυμνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημήτρη καλησπέρα.
      Χρειάζεται το δωράκι,ίσως αν αλλάξουν οι καταστάσεις να αρχίσουν να μας το παίζουν πάλι ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΕΣ και τότε εγώ δεν θα πρέπει να τα έχω καλά μαζί τους; Τόση σιωπή δεν έχω ξαναδεί. Είτε είναι υπό διάλυση, είτε κάτι ετοιμάζουν, είτε κάποιους φοβούνται(όπως πολύ σωστά γράφει ο Laplace, που «κάτι» ξέρει παραπάνω).

      Καλό βράδυ να έχουμε και με τη νίκη απέναντι στα Καταλανικά γατάκια.

      Διαγραφή
    2. Billy καλησπέρα και σε σένα. Μόλις τέλειωσα μια γρήγορη βόλτα σε μερικά από τα αυτολεγόμενα Πράσινα-Παναθηναικά sites. Έχει γίνει λοβοτομή φίλε μου. Πόνεσαν τα μάτια μου απ αυτά που διάβασα. Κι αυτό είναι καθημερινό φαινόμενο. Δυστυχώς ο Παναθηναικός που έζησα από τα 8 μου χρόνια, τελείωσε. Και δεν νομίζω ότι θα ξαναζήσουμε στιγμές όπως αυτές που μας "ανάγκασαν" να γίνουμε ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ.
      Ευτυχώς υπάρχει το μπάσκετ....ακόμα. Μακάρι τα παιδιά να μπορέσουν να κερδίσουν , πρώτον απ όλους τον ...Ρήγα και τους κομμάντο του! Τα άλλα θα έρθουν εύκολα. Καλό βράδυ απ την Κρήτη.

      Διαγραφή
    3. Ποτέ μη λες ποτέ. Αν ήταν έτσι δεν θα υπήρχε τόσο καιρό το mypanathinaikos και τώρα εγώ θα έπρεπε να το κλείσω χθες. Υπάρχει ελπίδα αρκεί να το πιστέψουν όλοι. Τα ίδια έλεγα σε έναν πιτσιρικά σήμερα το απόγευμα.

      ΥΓ Τραγική η διαιτησία στη Βαρκελώνη αλλά επίσης κακό το κοουτσάρισμα. Άφησε την Μπαρτσελόνα να κάνει σερί 10-0 χωρίς να πάρει time out.

      Διαγραφή