Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Είναι στημένο και έμμεσα το παραδέχονται


Είναι στημένο, το παραδέχονται(έμμεσα, δείτε την εικόνα και το σχολιασμό της) και τους αρέσει να μας το δείχνουν.

Η εικόνα είναι κολάζ από τα site του οπαπ και της διοργανώτριας.
Η διοργανώτρια δεν έχει αφαιρέσει ακόμη τους βαθμούς από την ΑΕΚ αλλά ούτε και από τον Άρη. Για την ΑΕΚ η αφαίρεση των 3 βαθμών είναι αποτέλεσμα της εισόδου στον αγωνιστικό χώρο των κάφρων οπαδών της και για τον Άρη από τα χρήματα που χρωστάνε ακόμη στον Σηφάκη. Πριν συνεχίσω όμως έχω μία ερώτηση-απορία, από τους gay γιατί δεν αφαιρούνται βαθμοί αφού χρωστάνε σε πρώην παίκτες και προπονητές;

Αν τελικά ισχύσει η αφαίρεση βαθμών από την ΑΕΚ και τον Άρη τότε θα έχουμε την ΑΕΚ 15η με 27, τον Άρη 14ο με 29, τον ΟΦΗ 13ο με 32 και πλέον αδιάφορο. Με δεδομένο πως θα ισχύσει η αφαίρεση τότε έχουν σημασία μόνο δύο παιχνίδια Ατρόμητος-ΑΕΚ και Ξάνθη-Άρης. Αλήθεια από πότε η Ξάνθη είναι αδιάφορη; Ο Άρης πως έγινε φαβορί του 1,55; Η Ξάνθη αν νικήσει και ο ΠΑΣ δεν πάρει άδεια για την Ευρώπη τότε παίρνει αυτή το εισιτήριο. Δηλαδή υπάρχει στο δικό μας το κεφάλι και τη σκέψη η πιθανότητα μη αδειοδότησης του ΠΑΣ και στην Ξάνθη δεν το σκέφτονται; Ο 14ος θα παίξει στην έδρα του 6ου και είναι φαβορί; Ούτε στην Β' Ιταλίας αυτά τα αίσχη.
Αν δεν ισχύσει η αφαίρεση των βαθμών από την ΑΕΚ(θεωρώ πως ο Άρης δεν τη γλιτώνει) τότε οι ενδιαφερόμενοι έχουν μέχρι 32 βαθμούς, όσους θα μπορέσει να φτάσει ο Άρης δηλαδή. Δύσκολο αυτό το σενάριο. Θα αφήσει ο Πόλντο να πέσει ο Άρης που πήρε Τάτο-Ζαραδούκα ή ο ΟΦΗ που φοβάται πλέον μήπως και χρειάζεται να πηγαίνει τρεις φορές στην Κρήτη; Εκτός αν καθαρίσει τη μπουγάδα ο Ατρόμητος με νίκη επί της ΑΕΚ.

Με όλα όσα έχουμε δει τόσα χρόνια είναι απορίας άξιο πως το ίδιο το κράτος μέσω των οργανισμών του βλέπει τη βρωμιά του ποδοσφαίρου αλλά δεν ενεργεί για την κάθαρση αυτού. Ακόμη περιμένουμε νέα για το ζήτημα με τις συνομιλίες και τον Πόλντο. Φυλακή δεν πήγε και για να μην πλήττει πηγαίνει βόλτες με τον Αντουάν τον Μεσσήνιο. Σε ένα πρωτάθλημα-βόθρο δεν σκοπεύω να ποντάρω ούτε σεντ σε κάποια από τα παιχνίδια της τελευταίας αγωνιστικής. Θεϊκό το 1,55 του Άρη και το 1,18 της Ρεάλ...Κομοτηνής. Αίσχος. Ντροπή σας να μην κάνετε κάτι για να σωθεί το λαοφιλέστερο άθλημα. Συγγνώμη ξέχασα πως οι ένοχοι στην Ελλάδα πληρώνουν όποτε θέλουν αυτοί και αν το θελήσουν ποτέ. 
Αύριο η τελευταία παράσταση του τσίρκου και μετά για λίγο μόνο καιρό κάποιοι συντελεστές θα βρεθούν πάλι κοντά μας για να μας διασκεδάσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου