Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

Αν δεν έχεις τι να πεις/γράψεις καλύτερα να μην κάνεις τίποτα

Οι ομάδες των δύο μεγάλων τμημάτων του συλλόγου έχασαν και μετά το Σ/Κ δεν υπήρχαν και πολλά να γράψει κάποιος. Η απόλυση του Φάμπρι ήταν αναμενόμενη αλλά και μετά από αυτή δεν υπήρχαν πολλά για να γράψει κάποιος. Η επιλογή των «στρατοπέδων» έχει γίνει από καιρό. Κάποιοι τα βρίσκουν όλα καλώς καμωμένα και κάποιοι λίγοι παλεύουν εναντίων όλων. 

Αλήθεια όμως τι γράφεις όταν δεν έχεις θέμα αθλητικό σχετικό με την ομάδα; Σήμερα η μέρα ήταν ΚΕΝΗ. Κάποιοι έχουν βρει τον τρόπο για να μαζέψουν «πελατεία»...Ναι «πελατεία» γιατί τα ξέκωλα στις φωτογραφίες δεν είναι ούτε αθλητικό αλλά ούτε θέμα επικαιρότητας. Άλλες φορές δημιουργούν θέμα από την φαντασία τους. Ο Λέτο όπως όλα δείχνουν δεν θα παίξει ούτε σε επίπεδο Β εθνικής κατηγορίας αλλά η παραφιλολογία για την επιστροφή του στους μούλους έχει ήδη αρχίσει. Έξυπνος ο μάνατζερ έκανε την πρόταση αλλά και οι άλλοι δεν είναι φυτά για αν τον υπογράψουν έτσι. Οι καλές δημόσιες σχέσεις(του μανατζαραίου) αφήνουν την πρόταση να παραμένει στο τραπέζι, μήπως και πειστεί κάποιος πρόεδρος-θύμα και τον υπογράψει. Βέβαια οι προσωπικές σχέσεις δεν βασίζονται στο έμβλημα της ομάδας που φοράει ένας παίκτης. Άλλωστε από τη φουρνιά των παικτών που έπαιξε ο Λέτο μαζί πόσοι έμειναν;

Είναι σοφό ή τουλάχιστον έξυπνο όταν δεν έχεις κάτι να πεις να μένεις σιωπηλός. Δεν ξεφτιλίζεσαι.

2 σχόλια:

  1. Στέκομαι στον τίτλο του θέματος, για να πω ότι δεν μπορώ να χωνέψω με τίποτα το γεγονός ότι η ομάδα μας, λίγες αγωνιστικές πριν το τέλος, έφτασε να "παρακαλάει" να χάσουν τα Γιάννενα, μπας και μπεί στα play off. Δηλ. πόσο πιο χαμηλά να φτάσεις; Επομένως όχι μόνον πρόταση για τον Λέτο θα βρεις, αλλά και για τον Μαραντόνα. Σίγουρα πάντως μέρα που είναι, πολλοί θα χαίρονται που έδιωξαν από προπονητή τον Ρότσα, που είχε και καλή εικόνα από τους νέους. Αλλά βλέπεις τα δύο τυχαία (;) λάθη του Μπουμσόγκ και οι "οργανωμένοι" δεν ήταν δυνατόν να τον κρατήσουν. Έκανε ο Ρότσα και την βλακεία να πει καλά λόγια για 1-2 παίκτες του παλιού Παναθηναϊκού κι "έδεσε το γλυκό".....
    Δυστυχώς φίλε μου δεν ήταν μόνο το ΣΚ ΚΕΝΟ, ήταν ολόκληρη η χρονιά ΚΕΝΗ. Τώρα και του χρόνου (μπορεί να ανεβούμε 3 θέσεις στην βαθμολογία και να ζητωκραυγάζουμε) .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πιστεύω πως σε πολλά θέματα οι εξελίξεις μας προσπερνάνε και μας αναγκάζουν να προσαρμοστούμε. Έτσι και στο θέμα του Παναθηναϊκού όσο και να θέλουν κάποιοι να μας κρατήσουν δεσμευμένους σε μία πραγματικότητα δυσάρεστη για τους πολλούς πιστεύω πως θα τους ξεπεράσει η ίδια η πραγματικότητα. Και επειδή αυτοί που επιθυμούν μόνο το προσωπικό τους καλό και έχουν μάθει να δρουν μόνο με συγκεκριμένο τρόπο θα βρεθούν μακρυά από τον σύλλογο. Αυτό όμως που πρέπει να μην ξεχνάμε είναι πως δεν μπορούμε να περιμένουμε να γίνει κάτι χωρίς προσπάθεια, θα πρέπει και εμείς να βάλουμε το χεράκι μας.
      Αυτή η ΚΕΝΗ χρονιά είχε να μας προσφέρει κάτι πολύτιμο, γνώση. Αρκεί να γνωρίζουμε πως να τη διαχειριστούμε.

      Διαγραφή