Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Πόσοι είναι αυτοί που μας καταδικάζουν;


12 σχόλια:

  1. Αν δεν με απατά η όρασή μου, αυτή είναι η ... ένδοξη Θ13? Αυτοί που κατόρθωσαν - γιατί περί κατορθώματος πρόκειται - από πέρυσι μέχρι σήμερα να καταντήσουν τον μεγαλύτερο σύλλογο της Ελλάδας, έρμαιο του κάθε τυχάρπαστου και περίγελω όλων των χωριών και συνοικιών της πατρίδας μας? Ας τους χαιρόμαστε λοιπόν, διότι χάρη στην αμέριστη βοήθειά τους και την ... απέλπιδα προσπάθειά τους χαντάκωσαν τα όνειρα κάθε υγειώς σκεπτόμενου Παναθηναικού, αλλά, για να μην το ξεχάσω, τα παιδιά μας, πήγαιναν υπερήφανα κάθε Δευτέρα στο σχολείο τους κι εμείς διπλά χαρούμενοι και υπερήφανοι στις δουλειές μας....!

    ΥΓ. Πάντως όπως τους κόβω, δεν πρέπει να κόστιζαν και πολλά στους "εκτοξευτές" - τους οποίους και κάλεσαν σήμερα να επανεμφανιστούν για να μας αποδείξουν ότι δεν είναι "ορφανά", ειδικά αν οι τελευταίοι είχαν κάνει και σύμβαση με ... ορισμένα σουβλατζίδικα....!
    ΥΓ2. Για τον υποβιβασμό της αεκ δεν έχω να πω κάτι, παρά μόνο πως όπως έστρωσαν, έτσι κοιμήθηκαν! Όταν κάποτε "κάθησαν" στους μούλους για να μην πάρουμε πρωτάθλημα εμείς, τελευταία αγωνιστική μέσα στο γήπεδό τους, έπρεπε να περιμένουν ότι ο ευεργετημένος απ αυτούς, θα τους το "ανταποδώσει".....

    Δημήτρης - Ρέθυμνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή είναι η πλαστή ΘΥΡΑ 13. Η πραγματική ΘΥΡΑ 13 είναι πλέον ... μεγαλύτερης ηλικίας, με ότι αυτό συνεπάγεται(οικογένεια, παιδιά, υποχρεώσεις, ευθύνες κ.α. που τους στερούν τη δυνατότητα να κλωτσήσουν εκτός αυτά τα αλητάκια).

      Δημήτρη το κακό δεν έγινε μέσα σε ένα χρόνο. Το κακό ξεκίνησε χρόνια πριν, πριν ακόμα και από το συλλαλητήριο των 30.000, γιατί εκεί ήταν και πολλοί που αγαπούσαν την ομάδα και πίστεψαν πως έφταιγε ο Τζίγγερ.

      Πολύ εύστοχο το πρώτο ΥΓ, για όσους κατανοούν τα μηνύματα σου. Όσο για το δεύτερο, δεν με ενοχλεί που έπεσε η ΑΕΚ αλλά που οι gay δεν έπεσαν λόγω χρεών, στημμένων, ντόπας κ.α. ποτέ και τώρα μας πουλάνε τρέλα πως πανηγύρισαν το 40ο ξεχνώντας πως από το 1997 και μετά άντε να άξιζαν τα 3 ή 4 από το σύνολο. Αν δούμε και τον υποβιβασμό της ΑΕΚ λόγω χρεών σε χαμηλότερη κατηγορία μην παραξενευτεί κανείς. Μεγαλόσωμο είδος γάτας είναι η αιτία. Θέλει τον δικέφαλο καθαρό για να αγοράσει άλλο ΑΦΜ και να ... σαν πολλά γράφω!!!

      Διαγραφή
  2. Οι γνωστές λαμογιές στην δημοκρατική Ελλάδα των τελευταίων περίπου 40 χρόνων.

    Και αφού πιάσαμε και τη δημοκρατία, να σου πω ότι αισθάνομαι ιδιαίτερα υπερήφανος που αύριο θα ξημερώσει ακόμα μια δημοκρατική μέρα, και όλοι θα έχουμε καταδικάσει την επάρατη επταετία που μας κράτησε φρεναρισμένους και δεν μας άφησε να αναπτυχθούμε, όπως αναπτυσσόμαστε τώρα με όλα αυτά τα καλόπαιδα που το παίζουν κυβερνήτες και που με δικιά μας ευθύνη βρίσκονται εκεί για να μας ... αναπτύσσουν!

    Για το θέμα των μούλων που αναφέρεις, θα συμφωνήσω, αλλά Billy, τώρα ανακάλυψαν όλοι τη μπόχα και τη δυσωδία που αποπνέει το ελληνικό πρωτάθλημα? Τόσα χρόνια οι "εκλεγμένοι" μας δεν τα έβλεπαν? Αλλά, τότε ήταν και κάτι ψηφαλάκια που δεν τους άφηναν να πειράξουν και να αγγίξουν τον "περιούσιο λαό" των επιστημόνων που διδάσκουν ...ήθος!
    Τώρα βλέπουν ότι αλλάζουν τα κόζια και βγαίνουν και σκούζουν όπως οι γάτοι όταν πηδάνε!
    Όταν το καράβι βυθίζεται, τα ποντίκια πηδάνε στο νερό....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημοκρατία, μία λέξη πολλές έννοιες. Ούτε η περίοδος της 7ετίας ήταν καλή(δεν την έζησα) αλλά ούτε από το 1974 έχουμε δημοκρατία. Στην "δημοκρατία" μας υπάρχει κόμμα που στο καταστατικό του επιτρέπει τη χρήση βίας, αλλά δεν το ακουμπάει η δικαιοσύνη. Υπάρχουν κόμματα που χρωστάν εκατομμύρια αλλά η δικαιοσύνη δεν τα ακουμπά, υπάρχουν κόμματα "κολυμβήθρες του Σιλωάμ" για στελέχη των προηγούμενων δύο κομμάτων που επιπλέον παρέχουν κάλυψη σε διάφορους «γνωστούς-άγνωστους» αλλά και αυτά δεν τα ακουμπά η δημοκρατική δικαιοσύνη... Δυστυχώς Δημήτρη έτσι που είμαστε όλοι μας τέτοιους ηγέτες και τέτοια δημοκρατία απολαμβάνουμε. Όταν είναι για βόλεμα ψηφίζουν όλοι τον κακό και διεφθαρμένο πολιτικό αλλά όταν δεν τους βολέψει βρίζουν. Σταματώ εδώ γιατί το θέμα αυτό το έχουμε αναλύσει ήδη αρκετές φορές στο mypanathianikos με μοναδική προσθήκη πως αν μέχρι το 2009 ήμουν υπέρ της ψευδεπίγραφης Δημοκρατίας στην οποία επιβιώνουμε σήμερα με τους νόμους που έχουν περάσει οι δημοκρατικά εκλεγμένοι εκπρόσωποί μας αρχίζω να αναθεωρώ και να είμαι στο 50-50. Δύσκολο ζήτημα πάντως για την «δημοκρατική» μας κοινωνία.

      Όσο για τα ποντίκια, κάποια πέρασαν και στο δικό μας καράβι και μάλιστα είναι αρουραίοι.

      Διαγραφή
  3. Ουτε μια τριχα απο τα αρχιδια του πιο "πατατακια" μελους της παλιας Θ13 δεν ειναι ΟΛΟΙ μαζι...
    Ακομα και η ΠΑΛΕΦΙΠ ειχε κλασεις σοβαροτερους οπαδους απο τα φλωρακια του Φορεα..
    Ανικανοι για οτιδηποτε καλο,ικανοι μονο για να αντιγραφουν τον γαυροΜιζαΣουπερ3 κ την Φλοριτζιναλ..
    Εχουν καταντησει υπαλληλοι του Βγενοπουλου και του Πατερα..Με εξυπηρετησεις που κανουν τους στημενους της Λ7 να ωχριουν μπροστα στα πακετα που παιρνουν τα ερπετα του Φορεα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάποτε μας έκαναν αφιέρωμα ευρωπαϊκά κανάλια και sites ως τους πιο πιστούς και φανατικούς οπαδούς και τώρα αυτά τα καθίκια τα διαλύουν όλα.
      Να έπαιρναν και πακέτα θα έλεγα πως είναι «επαγγελματίες» δολοφόνοι της ομάδας, αλλά αυτά τα λιμοτάγαρα ψιλικατζήδες είναι στο μεγαλύτερο ποσοστό τους. Η Δώρα πάντως εδώ πάνω κάλυπτε καλά τον κώλο της.

      Διαγραφή
  4. Ήμουν ένας από αυτούς που είχε κατέβει στο συλλαλητήριο όχι όμως για τον Βγενό και τον οποιοδήποτε Βγενό αλλά γιατί πίστευα όπως και οι περισσότεροι πως κάτι έπρεπε να αλλάξει.Μετά βέβαια το συλλαλητήριο το καπηλευτήκανε οι οργανωμένοι αλλά εντάξει ούτε αυτό με πείραξε.Εμένα αυτό που με πείραξε ήταν όταν είχε διαφανεί πια ότι οι "σωτήρες" ήταν γιαλαντζί οι οργανωμένοι δεν έβαλαν πάνω απ 'όλα την επιβίωση του ΠΑΟ και φτάσαμε στα γεγονότα του φιλικού με την Τζένοα και την οριστική αποχώρηση της οικογένειας.Της οικογένειας που δεν την γούσταρα αλλά τουλάχιστον ήμουν πια πεπεισμένος ότι έπρεπε να μείνει γιατί απλά ήταν οι μόνοι που ήθελαν να σπρώξουν λεφτά.Τα όποια λεφτά τελοσπάντων.
    Όσο για την ΑΕΚ εγώ μόνο για ένα πράγμα λυπάμαι.Λυπάμαι γιατί πολύ φοβάμαι ότι στην θέση της αν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση του χρόνου μπορεί να είμαστε εμείς.Εξάλλου και φέτος με πολύ καλύτερο ρόστερ από την ΑΕΚ δύο ήττες και θα παλεύαμε για τη σωτηρία.Του χρόνου το budget θα είναι 5 μύρια,βάλε μέσα και τα παραρτήματα και τα γνωστά με τα κοράκια νομίζετε ότι έχω άδικο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Respect φίλε μου. Σε διάβασα πριν το δημοσιεύσω και ανατρίχιασα.
      Εκφράζεις πάρα πολλούς Παναθηναϊκούς με αυτά που γράφεις.
      Αν τώρα θελήσει να διαλέξει προπονητή που να μπορεί να βοηθήσει την ομάδα με λίγα χρήματα ίσως να μας δεις πού ψηλά(θα ήθελα να δω πίσω τον Ρότσα, τον Γιοβάνοβιτς του ΑΠΟΕΛ ή να μείνει ο Βονόρτας που έδειξε να παίζει ορθολογικά). Αν τελικά την δώσει στον Αναστασίου...πολύ φοβάμαι πως θα μας κερνάει πόνο.

      Διαγραφή
    2. Δεν υπάρχει λογική φίλε ΒΤΚ στο οικοδόμημα του Αλαφούζου.
      Ο Ρότσα για μένα με αυτά που τράβηξε ούτε έξω από το γήπεδο δεν περνάει.Τον Βονόρτα τον φοβόμουνα αλλά έδειξε τελικά κάποια πράγματα.Και εντάξει να το δεχτώ να τον αλλάξεις.Αλλά με ποιον;Τον Αναστασίου;Τι παραπάνω μπορεί να προσφέρει ο Αναστασίου;
      Και κάτι ακόμη.Δεν με νοιάζει ποιοι άλλοι παίχτες θα φύγουν αλλά ας προσπαθήσουν να κρατήσουν τον Βιτόλο.Δεν είναι κανένας παιχταράς αλλά φεύγοντας η τρύπα που θα μας αφήσει στο κέντρο δεν καλύπτεται με κανένα παίχτη που θα αγοραστεί με το budget που θα έχουμε του χρόνου.

      Διαγραφή
    3. Ο Ρότσα πιστεύω πως έχει τεράστια αγάπη για την ομάδα και αν είχε εγγυήσεις πως δεν θα του χαλάσουν(γαμήσουν) την προσπάθεια θα επέστρεφε. Έτσι όμως δεν το νομίζω ούτε εγώ. Πριν σου έγραφα τι θα ήθελα, αλλά δυστυχώς άλλα τα θέλω και άλλη η πραγματικότητα.

      mvp φέτος ο κοντός. Έτρεχε παντού και έκανε τα πάντα. Η ανυπαρξία κάποιων άλλων των οδήγησε πολλές φορές να δεχτεί κίτρινες κάρτες. Αν φύγει το καλοκαίρι δεν ξέρω πως θα αναπληρωθεί το κενό του. Αν πάλι ο φύγει και μας έρθει κανένα λαχείο όπως ο Σω, μάλλον θα τον ξεχάσουμε γρήγορα(όπως τον Σιμάο).

      Διαγραφή
    4. Τα λαχεία δυστυχώς δεν συμβαίνουν συχνά φίλε ΒΤΚ.Ο Φερέιρα λαχεία κυνηγούσε και αποδείχτηκε ότι τελικά μόνο ο Ζέκα ήταν κάτι που άξιζε.Επίσης με κέντρο που δεν σκοράρει όπως ήταν το φετινό χρειάζεται επειγόντως ένας επιθετικός γκολτζής.Ένας επιθετικός ο οποίος μόνος του να βάζει καμιά εικοσαριά γκολ.Ο Φιγκεροα έτσι όπως τον είδα δεν πείθει ότι μπορεί να το κάνει.

      Διαγραφή
    5. Τα λαχε'ια του Ύπνου δεν βγήκαν αλλά παλιότερα μας βγήκαν δεκάδες λαχεία και αν ακούγαμε τους Βαζέχα, Βέλιτς, Ρότσα θα είχαμε και άλλα πολλά, αλλά δεν μας έκαναν Λεβαντόφσκι, Φαλκάο και άλλοι.
      Σίγουρα μας έλλειψε το γκολ από τα χαφ αλλά δεν έπαιξε και ποτέ η ομάδα επιθετικά. Πάντα με δύο αμυντικά χαφ, έλεος. Προσωπικά ο Φιγκερόα μου άρεσε. Καλή αίσθηση του χώρου, γρήγορη σκέψη, γρήγορο σουτ. Σίγουρα όμως θέλει ακόμη έναν τουλάχιστον.

      Διαγραφή