Κυριακή 21 Απριλίου 2013

Zan Abalen

Δεν θα σταματήσω να το γράφω για αυτόν τον παίκτη πως είναι ότι χειρότερο έχω δει στην άμυνα του Παναθηναϊκού τα τελευταία πολλά χρόνια. Ο παίκτης που αγοράστηκε σαν το Χάμερ-"παίκτης φόβητρο" για τους αντίπαλους επιθετικούς είναι αυτός που έχει πάρει την καλύτερη θέση εντός αγωνιστικού χώρου για να βλέπει τα γκολ που δέχεται η ομάδα μας. Στο 2-2 της Βέροιας για ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ μάρκαρε με τα μάτια και για να μπορεί να δει την κατάληξη της φάσης δεν σηκώθηκε από το έδαφος.

Αλήθεια οι Κατσουράνης-Καραγκούνης(προσωπικά δεν τους ήθελα στην ομάδα έτσι όπως έπαιζαν και με τη συμπεριφορά που είχαν στα αποδυτήρια) γιατί έφυγαν και αυτός έμεινε; Δεν θα μπορούσαν να προσφέρουν τόσο λίγα όσο αυτός ακόμη και αν προσπαθούσαν.

6 σχόλια:

  1. Είπαμε, στα "παιδιά" πρέπει να τους κάνεις όλα τα χατήρια, γιατί σαν παιδιά που είναι, μπορεί να τους δημιουργήσεις ψυχολογικά προβλήματα και μετά άντε να τρέχεις σε ψυχολόγους και ψυχίατρους....! Ε ρε σανίδα βρεγμένη που χρειάζεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φρονώ πως εξαιτίας του πληρώθηκαν πολλοί...
      Να είναι καλά το στοίχημα και οι αποδόσεις των αντιπάλων μας.

      Διαγραφή
  2. Επρεπε να ειχε φυγει με τις κλωτσιες απο το καλοκαιρι που δηλωνε πως οι Ρειντζερς της Γκλασκωβης ειναι πολυ μεγαλυτερη ομαδα απο τον ΠΑΟ μας..
    ΑΧΡΗΣΤΟΣ...Ενα κουτσουρο κ μισο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από την πρώτη του παρουσία μέχρι και σήμερα η προσφορά του στην ομάδα είναι ανύπαρκτη. Βέβαια ο Αλ Αφ μάλλον έχει διαφορετική γνώμη. Δεν ξέρω μόνο αν χρησιμοποίησε τη μέθοδο του πρώην προέδρου του μΠαοκ και πλήρωνε με χρήματα σε μαύρες σακούλες σκουπιδιών. Τόσα έβγαλε και ξαφνικά όσοι παίκτες είχαν χρωστούμενα υπέγραφαν διακανονισμούς...κάτι βρωμάει...

      Διαγραφή
    2. Διαπιστώνω, ότι έχω χάσει πολλά επεισόδια...Ίσως να φταίει η θάλασσα που παρεμβάλλεται, ίσως να φταίει η "αντικειμενική" ενημέρωση! Που θα πάει, μπορεί να καλύψω το χαμένο έδαφος.....
      Καλό βράδυ να έχετε.

      Διαγραφή
    3. Καλό βράδυ Δημήτρη.
      Μία πρόταση από εμένα (για να καλύψεις κάποια κενά), μπες στο mypanathinaikos και διάβαζε, θα δεις πως πολλά είχαν γραφτεί από πολύ νωρίς.

      Διαγραφή