Πέμπτη 25 Απριλίου 2013

Αλήτη Λεβαντόφσκι

4 έβαλες ρε αλήτη στην μεγάλη Ρεάλ Μαδρίτης και συνεχίζεις να εκθέτεις τον γνωστό αρχικάγκουρα που σε απέρριψε τόσες φορές όσες σε πρότεινε ο Βαζέχα;
Έτσι για να μην ξεχνιόμαστε και νομίζουν πως μπορούν να μας ταΐζουν κουτόχορτο.

11 σχόλια:

  1. καλησπερα αδελφε..εκτος απο τον Βαζεχα τον ειχε προτεινει ο Γκμοχ..αλλα στον ΠΑΟ ειχαν στησει φαγοποτι αλλα "Ηρακλης"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κοιτα εδω αδελφε ο υπαλληλος του Βγενοπουλου τι προπαγανδα κανει..Κοιτα πως αλλαζουν την ιστορια.. http://aioniapistos.gr/reportage/podosfairo/otan-egine-kroysi-se-falkao-kai-levantofski.html Ο Φαλκαο ηταν ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ απο τον Βελιτς(μετα απο εισηγηση του Ροτσα) αλλα ο Αντωνιου τον εκοψε γιατι οπως ελεγε "δεν ειχε τελειωματα"!!! Ο Λεβαντοφσκι προτιμουσε ΠΑΟ απο Γερμανια(το διαβεβαιωνει κ ο Βαζεχα) αλλα ο Αντωνιου ελεγε πως δεν αξιζει το 1,5 μυριο(το 2008) και τα 3,5μυρια το 2010 που ημασταν κοντα στην αποκτηση του!!!!Δες οι πουλημενοι Σπανουδακηδες τι προπαγανδα κανουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Laplace για τον Γκμοχ να πω την αλήθεια δεν τον θυμόμουν, νόμιζα πως ήταν δύο φορές προτεινόμενος από τον Βαζέχα.
      Αυτή η δικαιολογία με τα τελειώματα του Φαλκάο είναι ακόμη ένα ΑΝΕΚΔΟΤΟ made by Αντωνίου.

      Αδερφέ να είσαι καλά για την ενημέρωση.
      Μπείτε στο link που δίνει πιο πάνω ο Laplace και στείλτε του σχόλια. Τι θα κάνει θα μας κόψει όλους; Φτάνει πια με τα ψέματα και τις μούφες.

      Διαγραφή
  3. Αν ζούσε ο Γκαίμπελς, σίγουρα θα αναζητούσε τον πιο οδυνηρό τρόπο για να αυτοκτονήσει, διαβάζοντας και ακούγοντας όλους αυτούς τους ... απογόνους του! Και θα αυτοκτονούσε διότι δεν θα άντεχε το ότι οι "απόγονοί του ... τον ξεπέρασαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημήτρη σε πιάνω αδιάβαστο, οι γαύροι και τα γαυρόψυχα είναι απόγονοι του στόλου και όχι των Γερμανών αλλά σίγουρα τον ξεπέρασαν.

      Διαγραφή
    2. Αναφέρομαι αποκλειστικά στην "τέχνη" της προπαγάνδας. Για τους απογόνους, είναι γνωστό χρόνια ότι χρησιμοποιούν την τέχνη αυτή, χωρίς όμως να τα καταφέρνουν γιατί πιστεύω ότι όλα όσα γράφουν και λένε γίνονται πιστευτά μόνο απ αυτούς - κατά κύριο λόγο - και απ τους δικούς μας γαυρόψυχους. Και λέγοντας απογόνους, εννοούσα όλους αυτούς που κατεργάζονται την τέχνη που πρώτος ο Γκαίμπελς εφάρμοσε.

      Διαγραφή
    3. Χιούμορ έκανα Δημήτρη και δυστυχώς μου βγαίνει ξινό στον αγώνα. Το κατάλαβα το πνεύμα του σχολίου σου αλλά λίγο κράξιμο στα αλητάκια δεν έβλαψε ποτέ.

      Διαγραφή
  4. Αυτό θα πει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Βάζει το σχόλιό μου χωρίς όμως το όνομα και το link μου.
    http://aioniapistos.gr/reportage/podosfairo/otan-egine-kroysi-se-falkao-kai-levantofski.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενώ το δικό μου τόβαλε κανονικά....Ίσως γιατί του είμαι άγνωστος.

      Διαγραφή
    2. Ίσως, αλλά σε εμένα δεν έβαλε ούτε το όνομα.
      Απορώ που δεν απαντάει και δεν μου έστειλε και κάτι ούτε με e-mail ούτε σαν σχόλιο.

      Διαγραφή
    3. Παλιότερα, σε σχόλιό μου σε κάποιο "άρθρο" του Σπανουδάκη, μου απάντησε - χωρίς επιχειρήματα βεβαίως - αλλά πιστεύω πως τόκανε επειδή τον "έθιξα" προσωπικά, χωρίς βέβαια να βρίζω.

      Διαγραφή