Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Ζώα γεννήθηκαν, υπάνθρωποι έγιναν

Επιεικείς οι χαρακτηρισμοί που αποδίδω στα δίποδα ζώα που συγκεντρώθηκαν και διαδήλωσαν το Σάββατο το μεσημέρι στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Σε παράλληλη οδό από κεντρικό δρόμο του Ευόσμου συγκεντρώθηκαν σχεδόν όλοι οι Ανταρσίες της Θεσσαλονίκης(922 ήταν όλοι και όλοι στην Α Θεσσαλονίκης τον Ιούνη) ή λίγο παραπάνω από τους μισούς. Άποψη για τον ακριβή αριθμό τους δεν έχω, ξέρω μόνο πως είδα τους άντρες από τρεις τουλάχιστον κλούβες της αστυνομίας.

Κεντρικό τους σύνθημα "Ελλάδα Τουρκια ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ Συμμαχιά".
Συγκεντρώνεις άλλους τόσους ΕΛΛΗΝΕΣ και τους κάνεις να φτάσουν στα Σκόπια οι άπλυτοι που θέλουν και να διαδηλώσουν;
Μήπως να δούνε ποιο κόμμα ήρθε 4ο σε αυτό τον δήμο  και να σκεφτούν καλύτερα την επόμενη φορά που θα προκαλέσουν το εθνικό φρόνιμα των κατοίκων ενός(δύο παλαιότερα) προσφυγικών δήμων; Και η ανοχή έχει όρια, καλύτερα να σε λένε λανθασμένα «φασίστα» παρά να σε τρομοκρατούν τα άπλυτα και να ανέχεσαι αντεθνικές συμπεριφορές.
Να δω τι θα πάρει ο Αλέξης, ο προστάτης των ορφανών του Μπακούνιν, στις επόμενες εκλογές. Ναι ο γνωστός Αλέξης με το σκάνδαλο στη Β.Αφρική(που τον έχουν επικηρύξει) και τα γεφυράκια στην Εγνατία που δεν έχουν ούτε το μισό σίδερο από ότι προβλεπόταν...

1 σχόλιο:

  1. Μουσουλμάνοι στο Κάΐρο ….. ενώ βιάζουν δυο Χριστιανές !

    From HEIL GAP (or mind the GAP)

    http://heilgap.blogspot.com/2013/04/blog-post_9.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή