Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Σσσσσ...μην ξυπνήσουν οι πολλοί και αρχίσει το κυνηγητό

Πολύ ησυχία έπεσε στην πράσινη blogόσφαιρα και στα πράσινα sites.

Λες και η ομάδα είναι λογικό να βρίσκεται στη θέση που την έχουν φέρει οι διοικούντες, οι προπονητές, οι Α-μέτοχοι και οι «οργανωμένοι». 
Σαν να είναι το απόλυτα λογικό αυτό που βιώνουμε πλέον και δεν γράφει κανείς τίποτα. Σαν να μην είμαστε ο Παναθηναϊκός αλλά ο Πανθρακικός. 
Σαν να πήρε κάποιος ένα σφουγγάρι που σβήνει τη μνήμη και έσβησε με μιας όλη την ιστορία του συλλόγου σε Ελλάδα και Ευρώπη.
Τέτοια απάθεια και νωχελικότητα από τους οπαδούς με τα πιο αυστηρά κριτήρια δεν περίμενα ποτέ. Κάθονται και διαβάζουν για το μπάσκετ, όταν το πρώτο παιχνίδι είναι αύριο και ενώ χθες χάθηκαν άλλοι 2 πολύτιμοι βαθμοί. Διαβάζουν για γκόμενες, ξαναζεσταμένες δηλώσεις του Τζιμπρίλ, για βόλευ, πόλο, αλλά τίποτα για το μεγαλύτερο τμήμα του συλλόγου, το ποδόσφαιρο.
Αν βέβαια σκεφτόταν η ομάδα να πάρει σαν μεταγραφή τον Παλτόφ, τον Αμπάλοβιτς ή τον Σαπακίνιο θα γινόταν χαμός από τα καθίκια και θα έσκουζαν από χαρά για τους "δεν με ξέρει ούτε η μάνα μου" αστέρες.

Αυτοί θα συνεχίσουν να κάνουν ησυχία, εσύ όμως δεν θέλεις να σπάσεις τη νεκρική σιγή και να σηκώσεις τη σημαία της πράσινης επανάστασης; 
Δεν πρέπει να τους φοβάσαι γιατί αυτοί οι ίδιοι τρέμουν και μόνο στην ιδέα πως θα μιλήσεις. 

2 σχόλια:

  1. Πονεμενη υποθεση η πρασινη μπλογκοσφαιρα..οταν πρωτος ξεκινησα το Mypanathinaikos,δεν υπηρχε κανενας..

    σιγα σιγα κ ενω διαλυσαμε οτιδηποτε κοκκινο υπηρχε στον δρομο μας(τοτε ηταν απιστευτα δημοφιλες το pesetero και 1-2 ακομα γαυρομπλογκς) αρχισαν να βγαινουν πρασινα μπλογκς(η πλειοψηφια αντιγραφεις μας)..

    τωρα ολοι οσοι ηθελαν να γινουν χαλιφηδες στην θεση του χαλιφη εχουν γινει ηλεκτρονικοι πεοθηλαστες του Βασιλαρα και ΤΡΕΜΟΥΝ στην ιδεα μηπως κ τους στοχοποιησει ο τρελοΘοδωρας στο φορουμ του..

    ντροπιαζουν το ονομα του Blogging ολοι αυτοι αδελφε..κ αυτα τα λεει ενας απο τους πρωτους ελληνες μπλογκερς κ οχι αμουστακος ψευτοΑΡΔ τυπου αθανασιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και όσοι δεν υποκλίνονται στη Νικολέτα είναι αυτοί που γράφουν ότι πουλάει και όπου φυσάει ο άνεμος. Πότε με τον Τσάκα και πότε απέναντι, πότε με τους παίκτες και πότε οι παίκτες είναι σαπάκια κ.ο.κ. Καθικαράδες για λίγα κλικ και λίγη προβολή.
      Προσωπικά τους περιμένω εδώ και μήνες αλλά δεν με επισκέπτονται βόρεια. Ίσως φοβούνται την υποδοχή.

      Διαγραφή