Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

Ακόμη μία σύμπτωση;

Έβλεπα πως μπήκανε τα χανούμια μέσα στο γήπεδο και διακόψανε οριστικά το παιχνίδι της ΑΕΚ. Την καταδίκασαν οι οπαδοί της, οι οργανωμένοι...Τι μου θυμίζει; Τι μου θυμίζει; Εσάς σας θυμίζει κάτι;

0-1 με αυτογκόλ ήταν χθες, 0-1 χάναμε και εμείς από τους gay όταν διακόπηκε το παιχνίδι στο 80 από τους γαυροβάζελους και τελικά όχι μόνο δεν ισοφαρίσαμε ή δεν διεκδικήσαμε κάτι καλύτερο αλλά τιμωρηθήκαμε όπως μόνο για εμάς μέχρι σήμερα ισχύει ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ο κανονισμός. Ίδια έφοδος χθες από αυτούς που «στηρίζουν» την ΑΕΚ, όπως και από τα «βλαστάρια» μας στο ματς με τη θυγατρική του Βόλου.

Τελικά ένα συμπέρασμα βγάζω. Το ΟΑΚΑ με την τάφρο και με όλη αυτή την μεγάλη απόσταση του γηπέδου από τις κερκίδες(λόγω του ταρτάν) είναι το πιο επικίνδυνο γήπεδο στην Ελλάδα...

6 σχόλια:

  1. Τα πρεζόνια κάθε χρώματος κάνουν ό,τι θέλουν και κανείς δεν τους σταματάει.

    Ποιος έχει αρχίδια να θέσει "εκτός νόμου" ΟΛΟΥΣ τους συνδέσμους, δηλαδή τα άντρα διακίνησης ναρκωτικών, τους πυρήνες της βίας, τους στρατούς των λαμόγιων παραγόντων;

    Μήπως ο αρχιαλήτης υπουργός α[θ]λητισμού; Μήπως ο καλαματιανός με τα "σύκα και τσαπέλες";

    Δυστυχώς,η Ελλάδα μας δεν έχει Θάτσερ με πολλά κιλά αρχίδια..........

    Δημήτρης - Ρέθυμνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημήτρη δύο άνθρωποι τα έβαλαν με τους συνδέσμους όσο εγώ θυμάμαι. Ο ένας νίκησε και ο άλλος έχασε.
      Ο Καπετάνιος τους διέλυσε και ο Ντέμης «έφυγε» από την ΑΕΚ γιατί έδωσε τις φωτογραφίες των αλητών στην αστυνομία.
      Γνώμη μου πως πρώτα πρέπει να συμμαζέψουν τα καθίκια τους δημοσιοκάφρους που όποτε επεμβαίνει η αστυνομία την βρίζουν και όποτε δεν επεμβαίνει πάλι εκείνη φταίει. Αν γίνει αυτό μετά είναι εύκολη υπόθεση να λυθεί το πρόβλημα.

      Διαγραφή
    2. Πολύ σωστός Billy. Πιστεύω πως από κει πρέπει να ξεκινήσουν. Έλα όμως που έχουμε ... δημοκρατία! Και πως θα φιμώσεις την ... "φωνή" της??? Θα σε ξαναπούν φασίστα, ενώ σε αντίθετη περίπτωση, όλοι αυτοί που αναφέρονται και ως ΑΡΔ, θα πάρουν τον τίτλο του αγωνιστή της Δημοκρατίας, με την γνωστή πλέον ρήση τους, "εμείς τα λέγαμε και τα γράφαμε" και πάντα θα βρισκόμαστε σ' έναν φαύλο κύκλο, που οι ίδιες καταστάσεις θα ανακυκλώνονται.
      Τελικά, έχουμε ότι μας αξίζει σαν λαός γενικότερα. Δυστυχώς...

      Δημήτρης - Ρέθυμνο

      Διαγραφή
    3. Δημήτρη αν εφαρμοστούν οι νόμοι όλοι αυτοί οι δημοσιοκάφροι δεν θα μπορούν παρά να κάνουν τη δουλειά τους όπως πρέπει και όχι όπως τώρα. Δυστυχώς δημοσιοκάφροι και πολιτικοί βρίσκονται στο ίδιο pay-roll και εκτελούν τις επιθυμίες του...ΛΑΟΥ φυσικά.
      Δυστυχώς η κατακλείδα σου είναι τόσο σωστή όσο δεν φανταζόμασταν ποτέ. Θέλει γκρέμισμα και χτίσιμο από την αρχή όλο το οικοδόμημα, πρώτα των ηθικών αξιών και της παιδείας και έπειτα όλα τα υπόλοιπα.

      Διαγραφή
    4. Ξεχνας τον Βουλινο, που εκαναν 1 χρονο + αποχη ( σου ξεφυγε μαλλον ) και να σου θυμισω και κατι αλλο...? ο μονος που ειχε τα @@ και πηρε την ομαδα μετα απο σφαγη παο - ΠΑΟΚ και δεν τιμωρηθηκε. Μαλλλον ησαντε μικροσ τοτες και δεν ξεβρεις η΄ δεν θες.

      Διαγραφή
    5. Αν αφήσω το γεγονός πως είσαι ανώνυμος, και μάλλον Μακεδονομάχος, το έβαλα το σχόλιο γιατί μου προκάλεσε πολύ γέλιο. Θυμόμουν τον λεονταρισμό του Βουλινού αλλά όχι και τον αγώνα. Στο 3-0 και με καθαρά γκολ αλλά και οι κόκκινες είχαν βάση. Σου δίνει φάουλ αλλά ο μισός μΠάοκ πέφτει πάνω στον διαιτητή. Με έκανες και γέλασα.
      Να και το βίντεο. http://www.youtube.com/watch?v=CMYxIKVnzOY

      Διαγραφή