Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Έχασε αλλά τώρα κάποιοι θα μετανοιώσουν ...

Έχασε ο Παναθηναϊκός αλλά έτσι όπως έχασε η Μπαρτσελόνα θα το μετανοιώσει.
Χρειάστηκε η τραγική διαιτησία κατά τη διάρκεια των 40 πρώτων λεπτών, το black out του 2ου δεκαλέπτου, η αστοχία στις βολές και ένας Σάρας από τα νιάτα του.
Όποτε έχασε ο Παναθηναϊκός άδικα μετά τιμώρησε τον αντίπαλο. Το break την Πέμπτη και μετά με την ψυχολογία στα ύψη στο κατάμεστο ΟΑΚΑ σφραγίζουμε το εισιτήριο για το Λονδίνο.
Αυτά τα λίγα.

BARCA CABRON SALUDA AL CAMPEON

9 σχόλια:

  1. Kαλησπερα αδελφε

    Τεράστια ΑΠΑΤΗ η ΕΥΡΩΛΙΓΔΑ..

    Ο Μπερτομεου παλι να στειλει με το ζορι την Μπαρτσελονα στο final 4..Γιαυτο η Ευρωλιγδα δεν θα γινει ΠΟΤΕ CL..

    Εντελώς γενιτσαρος ο Σαρας,με εκνευρισε με τις διαμαρτυρίες του...

    Ρηγα αηδιαστικε κωλογαυρε ΣΟΒΑΡΕΨΟΥ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Laplace.
      Μέχρι και ο γαύρος ο εκφωνητής της ΕΤ1 τρελάθηκε με αυτά που σφύριζαν. Λίγο πολύ τα περίμενα αλλά δεν περίμενα τόσο τραγικό ποσοστό στις βολές.
      Ο Σάρας έτσι είναι, επαγγελματίας. Και όταν ήρθε σε εμάς γκρίνιαζε και εκνεύριζε τους οπαδούς της Μακάμπι και της Μπαρτσελόνα.
      Τώρα όμως γνωρίζουν και οι παίκτες πως αυτή η Μπαρτσελόνα όχι μόνο δεν είναι αήττητη αλλά πως έχασαν μεγάλη ευκαιρία και την Πέμπτη θα τους λιώσουν.
      Ο Ρήγας πιστεύει πως θαύματα όπως αυτό της Πόλης(μετά τη σφαγή μας στον ημιτελικό) γίνονται κάθε χρόνο; Ας τον ξυπνήσει κάποιος.

      Διαγραφή
  2. Αυτό λέγεται καθαρά ΚΛΟΠΗ αδέρφια.....τι άλλο θα δουν τα μάτια μας????Η ομάδα που αγαπήσαμε ,ο ΕΞΑΣΤΕΡΟΣ είναι εδώ.......Είμαι σίγουρος πως οι παίκτες μας θα πεισμώσουν και θα προσπαθήσουν να κάνουν το break....Ελπίζω η ιστορία να επαναληφθεί...
    Υ.Πεδουλάκης,για αυτό τον άνθρωπο τι να πεις??ήρθε στη δυσκολότερη στιγμή της σύγχρονης ιστορίας του Παναθηναικού και να αναπληρώσει το κενό του δάσκαλου...Χίλια μπράβο coach ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η σειρά είναι στις 3 νίκες. Όταν τις κάνουμε σερί τότε να δεις πως θα πονέσει.
      Τον Πεδουλάκη θα τον σχολιάσω όταν τελειώσει η χρονιά.

      Διαγραφή
    2. Και εγώ στο τέλος της χρονιάς ήθελα να τον σχολιάσω αλλά με έχει εκπλήξει πολύ ευχάριστα...Πάμε την Πέμπτη να τους κοιτάξουμε πάλι μέσα στα μάτια...Προσωπικά πιστεύω ότι η Μπαρτσελόνα είναι περισσότερο στα μέτρα μας σε σχέση με την Τσσκα...Η Τσσκα έχει την δνυατότερη ομάδα στην διοργάνωση...

      Διαγραφή
  3. Καλησπέρα Βασίλη!

    Έτσι όπως τα λες είναι, τα πες όλα.
    Λίγη περισσότερη προπόνηση στις ελεύθερες βολές, καναδυό σχέδια για φάσεις όπως όταν ήταν ο Τσαρτσαρής με την μπάλα και δεν είχε που να την δώσει, το ίδιο πάθος και περισσότερο νεύρο λόγο της αδικίας μετά από τόσα ανάποδα σφυρίγματα και τους έχουμε 1000%!!!
    Μπορεί αυτοί αν θέλουν να παίξουν και πάλι με 8, αλλά εμείς θα είμαστε τουλάχιστον 5 + 40.000!
    Όλη η Ευρώπη είδε για άλλη μια φορά το αίσχος, κάτι θα πρέπει να γίνει πια με αυτή την ιστορία.

    Υ.Γ.
    Τελείως άσχετο, αλλά επειδή το είδα τώρα πάνω στην οθόνη από μια εφαρμογή που έχω (Earthquakes gadget λέγεται) και με βάση αυτά που λέγαμε παλιά.
    Οι τελευταίοι 5 σεισμοί παγκοσμίως από χθες με πάνω από 5 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ έχουν γίνει στο Νότιο Ιράν!!!
    Εδώ: http://www.emsc-csem.org/#2 πάτα στην κατακόκκινη κουκκίδα για του λόγου το αληθές.

    Να σαι καλά και συνέχισε να τους πονάς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυριάκο χαίρομαι που τα ξαναλέμε.
      Όλη η Ευρώπη είδε για μία ΑΚΟΜΗ φορά το αίσχος, αλλά δεν νομίζω πως θα αλλάξει κάτι. Πάντα θα ευνοούν αυτόν που θεωρούν πιο ισχυρό και το κίνητρο είναι οικονομικό(τηλεοπτικά, χορηγοί, κλπ).

      Τόσο εντυπωσιακό, όσο και λογικό και αναμενόμενο, το φαινόμενο με τους σεισμούς στη συγκεκριμένη χώρα. Τώρα το γεγονός πως η Δύση έχει πρόβλημα με τον ηγέτη της είναι μία απλή και «ανούσια» σύμπτωση.

      Σ' ευχαριστώ για την παρατήρηση για τους σεισμούς και για το όνομα του gadget(θα το ψάξω να το βρω). Με όλα όσα προσπαθώ να καλύψω και για να μην αποκοπώ από την πραγματική ζωή κάποια θέματα τα αφήνω πιο πίσω.

      Να είσαι καλά και συ αδερφέ μου. Θα συνεχίσω την προσπάθειά μου και ελπίζω να σε βγάλω αληθινό.

      Διαγραφή
    2. Το ξέχασα πριν.
      Είδες τη διαφήμιση στο star για την ταινία της Παρασκευής, Φονικό Κύμα; Κάποιοι μας λένε πως το τσουνάμι είναι κατασκευασμένα κύματα αλλά μας το λένε με ταινίες για να το πιστέψουμε σαν δημιούργημα της φαντασίας.

      Διαγραφή
    3. Καλησπέρα αδελφέ!
      Τώρα είδα το 2ο σου μήνυμα.
      Όχι δεν την πέτυχα, προσπαθώ όσο το δυνατόν να αποφεύγω πλέον την τηλεόραση, εκτός και αν έχει κάτι συγκεκριμένο που θέλω να δω.
      Όσο γι αυτό που λες, αυτή η τακτική χρησιμοποιείται χρόνια τώρα! Καθόλου τυχαίες οι ταινίες.
      Μάλιστα σχετικά με αυτό το θέμα είχα πριν μέρες συζήτηση με ένα φίλο και του έλεγα για το Jurassic park που βγήκε το 93' και μας πρωτοπαρουσίασε την κλωνοποίηση από dna κτλ και μετά τσουφ μας πέταξαν την Dolly το 96'!!!

      Καλό αγώνα το βράδυ, πιστεύω ότι τα παλικάρια μας θα τα καταφέρουν!

      Διαγραφή