Κυριακή 14 Απριλίου 2013

Είμαι περήφανος που είμαι Παναθηναϊκός

Είμαι περήφανος γιατί
1. Σε μία χρονιά χωρίς τους αστέρες του παρελθόντος τα ΠΑΙΔΙΑ πήγαν στο Καραϊσκάκη και έδειξαν ποιος είναι το αφεντικό απέναντι στους μούλους.
2. Σε έναν αγώνα που πριν ξεκινήσει καταλάβαμε τι θα επακολουθούσε(επεισόδια κατά την άφιξη με την αστυνομία σε ρόλο θεατή-παρατηρητή) οι παίκτες μας έδειξαν σε όλους ποιος έχει το δικαίωμα να φοράει παντελόνια και ποιοι όχι.
3. Σε έναν αγώνα που ο «πρωταθλητής» έχει τους διπλάσιους βαθμούς από τον φιλοξενούμενο χρειάστηκε να παίξουν 14 απέναντι σε 11 για να αποσπάσουν το Χ.
4. Αν ο Ζέκα δεν σημάδευε το δοκάρι η ιστορία θα είχε γραφτεί διαφορετικά, αλλά και πάλι η αντίδραση μετά το «γκολ» που δεχτήκαμε ήταν αυτή που πάντα ήθελα. Όλοι πάνω στους κόρακες που δεν είδαν τίποτα και μετά πάλι παιχνίδι με ψυχή.(δεν γράφω για τον Μπαρμπαρούση που λένε πολλοί γιατί δεν έχει παιχνίδια στα πόδια του)

Μοναδικό λάθος σε αυτή την ομάδα η ΔΙΟΙΚΗΣΗ(που δεν έχει, γιατί αν είχε θα ήταν πρώτη) η οποία με κάνει να ντρέπομαι.

4 σχόλια:

  1. Καλησπέρα αδελφέ!

    Ωραίο βράδυ, θα μπορούσε και καλύτερο αλλά όλοι ξέραμε το τι γίνεται εκεί μέσα, πόσα ανάποδα σφυρίζονται και πόσα μάτια κλείνουν.
    Το θέμα είναι πως όλοι είδαν ποιος είναι αλήθεια ο "πρωκταθλητής" και το τι μπορεί να γίνει με ηρεμία στην ομάδα και με ένα σοβαρό προπονητή.+-

    Είδα τον αγώνα μαζί και με ολυμπιακούς και πραγματικά απορούσαν (μερικοί τραβούσαν και τα μαλλιά τους) με το στήσιμο της ομάδας τους και τις τόσες γιώμες!

    Για μας πραγματικά χάρηκα πους τους είδα να μην φοβούνται τίποτα και να τα δίνουν όλα. Έτσι όπως πάντα πρέπει!
    Μακάρι να έπαιζε και ο Μαυρίας για να παίξει πιο κεντρικά ο Σισοκό, αλλά το στήσιμο ήταν ορθολογικό πιστεύω με τα υπάρχων δεδομένα.
    Ο Μπαρπαρούσης για 2ο παιχνίδι μου άρεσε, δεν ξέρω, μου θυμίζει λίγο από Σάλπι. Όχι κάτι πολύ φοβερό, αλλά αφού θα χαιρετίσουμε τον Σισοκό και με τα λεφτά που δεν έχουμε μια χαρά είναι.

    Για την διαιτησία τι άλλο να πεις, σίγουρα έχουμε δει και χειρότερες εκεί μέσα, αλλά και πάλι όπως πάντα με παρωπίδες να σπρώχνει.
    Αλλά αφού καθάρισε ο Αλ με τουίτ, όλα καλά!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συγγνώμη για την καθυστέρηση αλλά προσπαθώ να γράψω και ακόμη δύο κείμενα και δεν κοίταξα τα σχόλια.

      Θα ήταν τέλειο το βράδυ αν το κοράκι σφύριζε ότι έβλεπε και όχι ότι φαντασιωνόταν και αν ήμασταν λίιιιιιγο πιο εύστοχοι.

      Άσε τους γαύρους να απορούν αδερφέ, ακόμη να καταλάβουν πως τα έχουν αγορασμένα; Εγώ απορώ με κάποιους «Παναθηναϊκούς» που δεν παραξενεύονται με την διακύμανση της απόδοσης κάποιων παικτών μας. Παίξαμε 2 φορές ΜΠΑΛΑΡΑ(για τα δεδομένα τα φετινά) με τους gay και όμορφα με τον μΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Δεν ξεχνώ και το παιχνίδι με την Τότεναμ στο Λονδίνο. Αλλά στα υπόλοιπα δλδ δεν μπορούσαν ή δεν ήθελαν, γιατί αν είχαν δεχτεί εντολές έπρεπε να τον καρφώσουν όποιον τις έδωσε και θα αναλάμβανε δράση ο πράσινος λαός.

      Για τον Μπαρμπαρούση ακόμη δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη και μάλλον δεν προλαβαίνω φέτος. Όσο για το γκολ, εγώ ήμουν ο τρελός της γειτονιάς. Το έβλεπα στο μπαλκόνι και το φώναξα μαζί με όλα τα «σχετικά» για το τι έκανε ο Φιγκερόα στους gay... η γυναίκα μου ακόμη απορεί και δεν καταλαβαίνει πως μπορώ να το ζω τόσο έντονα.

      Διαγραφή
    2. Κάνε δουλειά σου, σιγά το πράγμα.

      Εδώ και καιρό το λέω πως κάτι κρύβεται από πίσω. Δεν μπορεί ενώ άλλες χρονιές είχες Ευρώπη και κύπελο να τους βλέπεις να τρέχουν και φέτος να σέρνονται σε αστείες στιγμές. Το χαρτάκι είναι και το πιθανότερο όπως λες, αλλά όταν από την άλλη τους κρατάνε τα χρήματα και συνεχώς τους τα ψαλιδίζουν τότε πως να δώσουν κάποιον; Όπως και να χει το χέρι που σε ταΐζει δεν το δαγκώνεις.
      Το ύποπτο είναι με πιο τρόπο κράτησαν αυτούς που σούταραν από το να βγάλουν κάτι στην φόρα και να τους δώσουν. Και αυτοί για τα λεφτουδάκια τους έκαναν κοκό?! Ποιος ξέρει και ποιος θα μας πει, σίγουρα όχι οι γνωστοί άγνωστοι που τόσα χρόνια ρουφιανεύουν τα πάντα εκεί μέσα.

      Χαχαχα, μου θύμησες τον εαυτό μου πριν χρόνια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης που έμενα!
      Ανίατη αρρώστια, μάλλον δεν θα καταλάβει ποτέ! ;-)

      Διαγραφή
    3. Το έχει γράψει ο Γάκης σαν σπόντα, το έχω πετάξει και εγώ. Κάποιοι έβγαλαν από το στοίχημα και κάποιοι άλλοι δέχτηκαν γενναίες μειώσεις. Ο Ζαν Αμπαλέν σε πόσα παιχνίδια έκανε τον τροχονόμο και τον απλό παρατηρητή ή μοίραζε ασίστ στους αντιπάλους;

      Και να σκεφτείς πως περπατάω τα 34 και κάθε παιχνίδι το ζω σαν να είμαι μέσα. Εδώ που μένω(δυτικά, οι κάφροι της πόλης) πανηγυρίζω με φωνή και μπινελίκι ακόμη και σε σπορ καφέ, αλλά επειδή είμαι εγώ δεν έχω θέμα για κανένα «τυχαίο» πέσιμο. Όταν δε βρίσκομαι στην εξέδρα...άλλο πράγμα.

      Δεν πιστεύω πως υπάρχει γυναίκα που να μπορεί να μας νοιώσει σε αυτό το θέμα. Κρίμα, καλά θα ήταν να μπορούσαν...

      Διαγραφή