Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

Ου γαρ έρχεται μόνον

Παππού έχεις άνοια και το έχουμε καταλάβει όλοι(σχεδόν όλοι καθώς κάποιοι κάνουν πως δεν το καταλαβαίνουν). Έτσι λοιπόν μπέρδεψες τα ημίχρονα και έκανες την ομάδα να παίξει μπάλα για μισή ώρα. Από το ξεκίνημα μέχρι το 30. Μετά πάλι κοιμήθηκες. στο ημίχρονο που σε ξύπνησαν αφού έπρεπε να πας και εσύ στα αποδυτήρια, όχι μόνο δεν έδωσες οδηγίες αλλά αντί για νερά και ισοτονικά ποτά τους έδωσες υπνωτικά.

Η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξε λες και είχε σίγουρο το παιχνίδι με σκορ 3-0 ή 4-0 και έδωσες εντολές να καθίσει η ομάδα. Παππούλη το 2-1 δεν είναι σκορ ασφαλείας, ειδικά όταν δεν έχεις αμυντικό χαφ που να κόβει και η άμυνα ΜΠΑΖΕΙ από παντού. Στο πρώτο μέρος το 2-1 έγινε γιατί ήμασταν πιο εύστοχοι όχι γιατί είχαμε καλή αμυντική λειτουργία. Στο 1-1 τα μπακ έβλεπαν τον Κουτσιανικούλη να σκοράρει. Στο 2-2 όχι μόνο δεν μαρκάρουν στην πάσα που βγαίνει από δεξιά αλλά ούτε καν τον Παπάζογλου. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά ήρθε και ο Μαρίνος που νόμισε την μπάλα για μπάλα του μπόουλινγκ και αντί να την στείλει στα δίχτυα, πέρασε από πάνω της. Τι φοβάσαι αγόρι μου; Αν φοβάσαι γιατί τρέχεις στην επίθεση; Θέλεις να μας τρελάνεις;

Ρε παππούλη, πρώτος εγώ λέω πως οι αριθμοί(στατιστικά) είναι ο καλύτερος τρόπος για αν λες ψέματα, αλλά σύμπτωση επαναλαμβανόμενη παύει να είναι σύμπτωση. Περισσότερα σουτ, περισσότερα κόρνερ, περισσότερες ευκαιρίες ο Όφη από τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ. Με ποιους παίκτες ρε παππού; Τι έχεις κάνει για αυτή την ομάδα; Ακόμη και στις καθυστερήσεις, στο τελευταίο φάουλ που εκτελέσαμε, ήταν πιο στατικοί και από αγάλματα και φυσικά ο "δίκαιος" διαιτητής το σφύριξε ακριβώς στα 3 λεπτά. Έπρεπε να γίνει το 2-2 για αν βάλεις τον Λάζαρο αφού βλέπεις πως χρειάζεσαι αλλαγή για αν δημιουργήσεις ευκαιρίες και να μην σε πιέζει τόσο αντίπαλος; Το κόλλημα με τον Ζέκα και τον Γιούρκα δεν το καταλαβαίνω. Μόνο στον Πετρόπουλο ήξερες να είσαι αυστηρός όταν δεν απέδιδε καλά. Ου γαρ έρχεται μόνον...

Σήκω και φύγε, τράβα σπίτι σου να κοιμάσαι και άσε την ακριανή θέση στον πάγκο για κάποιον που ΑΓΑΠΑΕΙ αυτή την ομάδα και θέλει να κερδίζει. Φύγε μόνος γιατί μπορεί εγώ και μερικοί ακόμα να μην χτυπάμε όποιον μας εκνευρίζει αλλά χαζοί υπάρχουν πολλοί και μάλιστα τώρα που αισθάνονται και πληγωμένοι είναι ακόμη πιο επικίνδυνοι. 

Αν από όλη αυτή την χρονιά που αναγκάζομαι να βλέπω το σύνολο που κατεβάζει ο γέρος και φοράνε  τις φανέλες του Παναθηναϊκού μείνει κάτι, είναι οι πιτσιρικάδες. Μετά τους Γκουμομπασινάδες είναι καιρός να μιλάμε για τους Φουρλανομαυρίες. Μαυρίας, Χουχούμης και Καρνέζης διασώθηκαν σήμερα στα δικά μου μάτια. Οι υπόλοιποι(πλην του Λαγού-δεν κρίνεται ο μικρός) ήταν ... για τον ΠΑΟ Ρουφ.

Μέρες που είναι κλείνω με μία ευχή για την ομάδα που αγαπώ, ΠΑΝΑΘΑ ΜΟΥ ΚΑΛΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ.

ΥΓ Αυτό το προϊόν της Τρούμπας με το μουστάκι πότε θα το αποβάλει κάποιος διαιτητής; Όλο μέσα στον αγωνιστικό χώρο έμπαινε. Έτσι είναι, αν είσαι με τον Πόλντο έχεις ασυλία.

4 σχόλια:

  1. Τι να πιάσεις και τι να αφήσεις πια... χαράς την υπομονή σου αδελφέ που έκατσες και έγραψες μετά από τέτοια χάλια.
    Όπως τα είπες, μισή ώρα μπαλίτσα και μετά λες και είχαμε "δέσει τον γάιδαρο".
    Ο παππούς στον κόσμο του εντελώς όμως!
    Στο 2ο ανύπαρκτοι, μου βάζει και τον Κουίνσι μέσα και η πριμαντόνα, που θέλει και πάσα ακριβώς πάνω του, δεν απλώνει πόδι αλλιώς, εκτός από την πάσα που έβγαλε στον Σισοκό δεν πρόσφερε απολύτως τίποτα, αντιθέτως χάσαμε και τα μαρκαρίσματα του Μαυριά. Ο δε Σισοκό δεν ξέρω αν κατάλαβε επιτέλους εώς το τέλος ότι δεν πρέπει να περιμένει τίποτα από το κοράκι... κάτω του μετρίου.
    Ευτυχώς και είχαμε και την εκκόλαψη του Χουχούμη και έχω κάτι θετικό να κρατήσω αλλιώς...

    Αλήθεια ο Λαγός το παιδί, που το κρέμασε σαν στόπερ ο ανύπαρκτος, σε πια θέση παίζει κανονικά; Χαφ δεν είναι; Αν ναι, τότε λόγο ύψους γιατί δεν έβαζε Σειταρίδη στόπερ, Μαρίνο μπακ δεξιά και το μικρό στα χαφ;! Αλλά τι ψάχνω κι εγώ τώρα...

    Κρατάω και επαυξάνω την ευχή σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το site της ΠΑΕ τον έχει δηλωμένο σαν μέσο τον Λαγό και δεν έχω λόγο να μην τους πιστεύω. Αρχίζω να πιστεύω πως ο παππούς "πίνει μπάφο και παίζει pro".

      Η αλήθεια είναι πως αν δεν ασχοληθώ με την ομάδα θα βγω στον δρόμο και θα αρχίσω να βαράω κόσμο. Όσους παραπονιούνται για την κατάσταση αλλά ψήφισαν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ-τΣΥΡΙΖΑ(το παλιό ΠΑΣΟΚ), όσους κάνουν παράπονα αλλά δεν ξεκουνάν από τον καναπέ, τον φραπέ και το fb, όσους κάνουν παράπονα πως τους κλέβει το κράτος αλλά οι ίδιοι δεν κόβουν αποδείξεις κ.α. Από ότι κατάλαβες η ομάδα είναι το "ναρκωτικό" μου και η "ψυχανάλυσή" μου.

      Κυριάκο μόλις έβγαλες το πιο σύντομο ανέκδοτο(χωρίς παρεξήγηση αδερφέ) "Γιούρκας στόπερ". Ακόμη αυτό να έκανε ο γέρος και θα χάναμε. Αν είχε μερικά λεπτά παιχνιδιού ακόμη ίσως προλάβαινε να το κάνει και αυτό, για να χάσουμε στα σίγουρα και να μείνουμε χαμηλά στη βαθμολογία.

      Διαγραφή
    2. Πόσο σε καταλαβαίνω...

      Μα γιατί;! Αφού όλα τα έχουμε δει πια από πέρσι! Μόνο το αγαπημένο του παιδί, ο Τοτσέ, είναι ακλόνητος στα πλάνα του, ας πάρει και ο Γιούρκας μία ευκαιρία!!! :-D

      Πέρα από την πλάκα όμως, είμαι της λογικής ότι η μπάλα πρέπει να κόβεται πριν φτάσει στο στόμα του λύκου, γι αυτό και σκέφτηκα αυτό το ακραίο (όντως τώρα που το σκέφτομαι πιο καθαρά παραείναι ανέκδοτο!) για να μείνουν φρέσκα πόδια στο κέντρο.
      Τέλος πάντων ας έβαζε Φουρνάνο που είναι και πιο ψηλός για στόπερ, το Λαγό τον έκαψε εκεί κατά την γνώμη μου.

      Διαγραφή
    3. Αδερφέ της ίδιας λογικής είμαι. Πρέπει να μαρκάρουν οι επιθετικοί, τα επιθετικά χαφ επίσης και να «δαγκώνουν» τα αμυντικά χαφ. Έτσι όταν φτάσει η σειρά της άμυνας να έχει όση δουλειά πρέπει να έχει και όχι παραπάνω.
      Όχι πως η άμυνα που βλέπω με τον γέρο στον πάγκο θα είχε ελπίδα να κάνει κάτι καλύτερο αν όλοι οι υπόλοιποι μάρκαραν. Αφήνω μέχρι την 31/12 να παίξουν μπάλα όλοι οι νέοι(όχι της ακαδημίας) και έπειτα να τους σχολιάσω. Δεν πιστεύω πως θα αλλάξει κάτι στα μάτια μου αλλά αφού είχα στο μυαλό μου να μην τους σχολιάσω ατομικά μέχρι τότε δεν θα το αλλάξω τώρα.

      Διαγραφή