Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2012

και οι ΑΡΔ τη "δουλειά" τους

Δεν είχε προλάβει να σφυρίξει ο διαιτητής τη λήξη στο Λονδίνο και στην Ελλάδα όλοι είχαν βγάλει τα συμπεράσματά τους. 

ΑΘΩΟΙ, ΑΘΩΟΙ, ΑΘΩΟΙ.

Όχι φυσικά οι πλάγιοι και ο διαιτητής στο Τσέλσι-Μαντσεστερ Γιουν.  αλλά όλοι οι Έλληνες συνάδελφοί τους. Τα λάθη των διαιτητών στο Λονδίνο αθωώνουν κάθε σφαγή στην Ελλάδα. Δεν μας ενδιαφέρει ποιος είναι αυτός που ΜΟΝΙΜΑ ευνοείται αλλά πως στην Αγγλία γίνονται λάθη που επηρεάζουν το τελικό αποτέλεσμα. 

Αν όχι όλα, σχεδόν όλα τα αθλητικά sites στην Ελλάδα ενδιαφερόντουσαν για την ¨σφαγή" της Τσέλσι.  Από κοντά τα ραδιόφωνα και οι τηλεοπτικές εκπομπές. Υπέρμαχοι της δικαιοσύνης οι Έλληνες δημοσιοκάφροι. Ανάθεμα αν μπορώ να βρω μία φορά που όλοι αυτοί οι κάφροι αντιμετώπισαν έτσι τον Παναθηναϊκό. Πέναλτυ με κόκκινη έγινε την άλλη φορά στον Λάζαρο και επειδή έγινε στην αρχή δεν έδωσε τίποτα το "κοράκι". Τι έγραφαν όλοι μετά; Παρακαλούσε για πέναλτυ. Άντε και γαμηθείτε ρε κωλόπαιδα που γράφετε ελεύθερα ότι σας στείλει ο κάθε άμπαλος "εγκληματίας" διοικητικός παράγοντας. Άντε και τραβάτε να δείτε αν έρχομαι εγώ και άλλοι πολλοί που όχι μόνο δεν περιμένουμε να ενημερωθούμε από εσάς αλλά πλέον σας «ελέγχουμε» καθημερινά. 

Αν είναι μία φορά "εγκληματίας" ο κάθε παράγοντας που σας ζητάει να γράψετε ότι εκείνος θέλει, εσείς είστε δέκα φορές ΑΔΕΡΦΕΣ. Γιατί αν ήσασταν "αρσενικοί" θα κάνατε ότι και ο Βαξεβάνης, θα γράφατε ότι βλέπατε και όχι ότι κάποιοι άλλοι θέλουν να δει ο κόσμος που σας διαβάζει. Τέτοιες ημέρες(28/10) νοσταλγώ την λογοκρισία του Ι.Μεταξά... 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου