Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Θλαστικοί τραυματισμοί(vol. 2012)

Τα έλεγα και πέρσι από το mypanathinaikos http://mypanathinaikos.wordpress.com/2011/08/31/%CE%B8%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%AF-%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%85%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CF%83%CE%BC%CE%BF%CE%AF/  και δεν θα κουραστώ να τα λέω και φέτος και αν χρειαστεί και του χρόνου.



Μπορεί για τη δική μας ομάδα να ευθύνεται η ΠΑΕ, η οικογένεια, η Π.Σ. με τον Αλαφούζο, οι Αμέτοχοι, οι τσάτσοι των πουράτων, οι ΑΡΔ, ο Ζεσουάλδο Φερέϊρα και οι παίκτες. Το ζήτημα όμως της ισονομίας και της ίσης αντιμετώπισης είναι γενικότερο.

Δεν μπορείς να λες πως διοργανώνεις πρωτάθλημα ή να είσαι ο φορέας που ελέγχει τον Αθλητισμό στην Ελλάδα και να μην σε απασχολούν θέματα ντόπινγκ. Αν κάτι συμβεί μία φορά είναι τυχαίο γεγονός, αν συμβεί δύο σύμπτωση, αλλά από την τρίτη φορά και έπειτα είναι σύστημα. Όταν δε αυτό συμβαίνει επί σειρά ετών σε δύο συγκεκριμένες ομάδες της Ελλάδος(οι γύφτοι του Βορρά και του Νότου) τότε είστε όλοι για τα σίδερα. Δεν είναι δυνατόν να μην σας προξένησε το ενδιαφέρον το πλήθος των θλάσεων σε ξεκούραστους παίκτες κάθε αρχή του πρωταθλήματος. Μήπως αδιαφορείτε για το γεγονός καθώς το γνωρίζετε εκ των προτέρων και έχετε συμφωνήσει να μην ελεγχθούν; Όπως και να έχει για ακόμη μία χρονιά βλέπουμε το ίδιο έργο, δύο μέτρα και δύο σταθμά και δυστυχώς για τον Παναθηναϊκό βλέπουμε να έχουν καταλάβει θέσεις αχυράνθρωποι που δεν σκοπεύουν ποτέ να προστατέψουν την ομάδα μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου