Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

ΑΡΔ

Όταν ζητά ο Λάζαρος το πέναλτυ που του έγινε, όλοι οι ΑΡΔ αρχίζουν να τον χλευάζουν.
Όταν δεν δίνει δύο πέναλτυ και αποβολή(η δεύτερη κάρτα του Φουστέρ θα έπρεπε να έχει βγει πολλές φορές) υπέρ της Μονπελιέ κλασικά δεν ακούγεται τίποτα από τους ΑΡΔ.
Όταν υπάρχει υποψία αδικίας του Gay τότε όλοι οι ΑΡΔ σκίζονται. 
Τέτοιες ημέρες μπορώ να γράψω εύκολα πως «μάθατε το ποίημα νεράκι».

Αλήθεια πέρα από το «θάψιμο» των παικτών της ομάδας(με φωτεινές εξαιρέσεις τους φίλους σας) θα μας γράψετε τίποτα για τους προπονητές, τους τεχνικούς συμβούλους και τα μέλη της εκάστοτε διοίκησης.

Ακριβός και με άσχημα τελειώματα ο Φαλκάο, δεν μας έκανε και ο Λεβαντόφσκι γιατί τον πρότεινε ο Βαζέχα αλλά όλοι οι ΑΡΔ αφήνουν τους «δολοφόνους» του μεγαλύτερου συλλόγου της Ελλάδας στην ησυχία τους.

Πετάτε λάσπη σε όλους αυτούς που δεν υποστηρίζουν τα αφεντικά σας αλλά πάντα προσπαθείτε να καλύψετε τον κώλο σας. ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΑ ΑΓΓΙΖΕΤΕ ΠΟΤΕ. 
Χτυπάτε τον κάθε «εχθρό» του εργοδότη σας γιατί αν φύγει ο εργοδότης σας από την ομάδα ποιος θα σας πληρώνει τέτοιες εποχές;
Είστε από τις «ράτσες» που δεν θα λυπηθώ καθόλου αν εκλείψει.

Και επειδή χθες το βράδυ είχα τα νεύρα μου ξέχασα το γελοίο που είχατε γράψει Ελλάς-Ευρώπη- Gay. Δεν ντρέπεστε καθόλου. Μια ζωή θα είστε οι γλύφτες του κάθε εργοδότη. Για εσάς δεν υπήρξε παράγκα που έκλεβε πρωταθλήματα, δεν έπρεπε να τιμωρηθούν ομάδες που οι πρόεδροί του ΕΣΤΗΝΑΝ ακόμη και το πλέον ασήμαντο παιχνίδι, ούτε και διακινητές απαγορευμένων ουσιών. Για τους χρήστες(πχ ο "σε 10 μέρες") δε των απαγορευμένων ουσιών κουβέντα. Μήπως θα γράψετε ποτέ για τις ομάδες που ντοπάρονται συστηματικά;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου