Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Καταντήσαμε γραφικοί

Γραφικό αποκαλούσαμε τον Πανόπουλο όταν έβγαζε ανακοίνωση σε κάθε σφύριγμα του διαιτητή. Γραφικό και τον Μπέο όταν φώναζε και προσπαθούσε να μας πείσει για την δική του αθωότητα. Τώρα οι γραφικοί είμαστε εμείς, ο Παναθηναϊκός. Έχουμε για πρόεδρο έναν άνθρωπο που δεν εκπροσωπεί κάποιον, αφού δεν τον εξέλεξε κανείς για εκπρόσωπο της Π.Σ.. Αυτός ο άνθρωπος, ο πρόεδρος της μεγαλύτερης Ελληνικής ομάδας, έχει βάλει στόχο να ξεπεράσει τον Πανόπουλο σε πλήθος ανακοινώσεων και τον Μπέο σε «ποιότητα».
 



Σαν να μην μας έφταναν όλες οι ανακοινώσεις του καλοκαιριού αλλά και η σκανδαλώδης στήριξη που παράσχει απλόχερα στον κατ' ευφημισμό προπονητή, που κάνει κατάχρηση της ανοχής μας και μας οδηγεί από το κακό στο χειρότερο, έχουμε και την τελευταία ανακοίνωση για την νέον πρόεδρο της ΕΠΟ.

Έβγαινε ο νεοεκλεγείς πρόεδρος της ΕΠΟ στην εκπομπή του Κ.Θωμαΐδη και με περίσσιο θράσος μας έλεγε πως ο ίδιος δεν θα κατέβαινε υποψήφιος για την θέση. Αν βέβαια οι ενώσεις, τις οποίες επισκέφτηκε, τον πρότειναν τότε θα ΑΠΟΔΕΧΟΤΑΝ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ. Παραλίγο να τον στήριζε και η νεοϊδρυθείσα ένωση Αγ. Όρους. Και εγώ να δεχτώ πως αφού δεν υπάρχει αντίπαλος αυτοί «παίζουν μπάλα» μόνοι τους, αλλά να ξεφτιλίζεις την ομάδα ακόμα μία φορά δεν είναι κάτι που μπορώ να το καταλάβω και να το αποδεχτώ. 
Εγώ κ.Αλαφούζο να σε πιστέψω πως ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ είναι εντολοδόχος του Ολυμπιακού, εσύ όμως και οι υπόλοιποι, που είχαν παχυλούς μισθούς όταν όλοι εμείς που αγαπάμε την ομάδα έπρεπε να δώσουμε από αυτά που ΔΕΝ έχουμε, τι κάνατε ώστε να μην βγει αυτός ο πρόεδρος. 
Τι κάνατε ώστε να μην είναι ο θρήνος ο εντολέας;
Τι κάνατε για να μην προσπαθούν να μας πείσουν πως το μαύρο είναι άσπρο και εμείς φταίμε που δεν το καταλαβαίνουμε;
Τι κάνατε για να μην φαινόμαστε σαν τον φτωχό συγγενή στο σπίτι του πλούσιου;

Από ανακοινώσεις χορτάσαμε, για να μην πω βαρυστομαχιάσαμε, ΠΡΑΞΕΙΣ θέλουμε. Να τους ελέγχετε ακόμη και από που αγοράζουν το χαρτί του εκτυπωτή. Μπορείτε; 
Αν δεν μπορείτε, τότε ΧΑΡΙΣΤΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΛΟ.
Όπως ίσχυε για τον ΙΒΒ το ίδιο θα ισχύσει και για εσάς.

2 σχόλια:

  1. τι θα κάνει ο ΑΛ?

    Θα αποκαλύπσει την παράγκα(χαααααχαχαχα)...

    καλημέρα αδελφέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Παύλο.
      Τι να αποκαλύψει όταν οι άνθρωποι δρουν απροκάλυπτα.
      Η δική μου πρόταση είναι με μεγάλα και σκούρα γράμματα. Χαρίζουν και εξαφανίζονται.
      Η ομάδα έδειξε πως η ιστορία της και η φανέλα της υπάρχει και μπορεί να την αναγεννήσει, αρκεί να κοπούν τα δεσμά με τα βαρίδια που την τραβούν στον πάτο.

      Διαγραφή