Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

Με 6 αστέρια στη φανέλα

Με έξι αστέρια στη φανέλα κάποια στιγμή θα έδειχνε τι δυνατότητες έχει. Όχι δεν έδειξε το 100% των δυνατοτήτων του, αλλά πάλι τους τρόμαξε όλους. Με αυτό το ποσοστό στις ελεύθερες βολές δεν μπορείς να λες πως μπορείς να πάρεις το έβδομο αστέρι αλλά με την συνολική απόδοση του Παναθηναϊκού τότε σίγουρα θα δούμε όχι μόνο το έβδομο, αλλά και το όγδοο και το ένατο αστέρι στη φανέλα.

Αυτό που θα μου μείνει από το χθεσινό παιχνίδι είναι το πάθος των παικτών όταν η διαφορά είχε παγιωθεί πάνω από τους 10 πόντους. Δεν σταμάτησαν να θέλουν να να νικήσουν με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διαφορά. Αυτό είναι το dna του ΕΞΑΣΤΕΡΟΥ, όσο καλός και αν είναι θέλει να γίνεται καλύτερος.

ΥΓ Όταν οι άλλοι ξεκινούν ιδανικά και με προδότες στη σύνθεσή τους και εμείς με προβλήματα και με ημιτελές ρόστερ τότε θα είναι πιο γλυκές οι κούπες που θα έρθουν...και θα έρθουν τουλάχιστον δύο.

2 σχόλια:

  1. περιμένω την ομάδα να ρολάρη από τα μισά και μετά. μέχρι τότε, ας χαίρονται όποια ήττα -φυσιολογικά- μπορεί να έρθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας φορμαριστεί όταν πρέπει για να σηκώσει τις δύο εγχώριες κούπες και ας μην πάει στο final4 δεν θα με πειράξει. Το γεγονός πως απ΄τώρα αρχίζει να τρομάζει αντιπάλους το χαίρομαι.

      Διαγραφή