Τρίτη 7 Αυγούστου 2012

Προβλέψεις για αύριο βράδυ(όχι για το παιχνίδι)

Ο Παναθηναϊκός ΜΑΣ έχει περάσει από την «Μάνα καλά» και δεν χρειάζεται να τσεκάρει τίποτα αύριο βράδυ στο ΟΑΚΑ. Τις φωνές που λένε πως το παιχνίδι θέλει προσοχή τις ακούω τόσο ενοχλητικές όσο και το βουητό των κουνουπιών. Για ακόμη ένα βράδυ κάποιοι θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την αγάπη και το πάθος μας για την ομάδα. Θα προσπαθήσουν να μας πείσουν πως πέρα από το εισιτήριο θα πρέπει να γίνουμε και μέλη της ΠΣ. Αυτός θα πούνε είναι ο μόνος τρόπος να λυθούν τα προβλήματά μας.

Ρε σεις δεν είμαστε ούτε Αμερικανάκια, ούτε «βλαχάκια»(σαν έκφραση η χρήση της λέξης, να μην παρεξηγηθούν οι Βλάχοι στην καταγωγή), αλλά και δεν κατεβήκαμε από τα βουνά χθες. Προσπαθείτε να σώσετε την ομάδα και την οδηγείτε από ήττα σε ήττα. Επικοινωνιακές ήττες, σε επίπεδο συνεταιρισμού(Σούπα Λίγδα), αλλά και σε επίπεδο στελέχωσης της ομάδας. 

Είστε οι ίδιοι που στείλατε τον προπονητή τερματοφυλάκων στον θρήνο. Είστε αυτοί που κάνατε τα χατίρια στον Mr. Marlboro ώστε να μην φύγει και να συνεχίσει να κάνει άνω κάτω τα αποδυτήρια. Είστε αυτοί που κρατήσαν τον Σπυρόπουλο στην ομάδα και οι ίδιοι που έκαναν μάγκα τον Καραγκούνη και αφήσανε τα ΜΜΕ να γράφουν για αποτυχία του ΠΑΟ να κρατήσει τον «Κάρα», ο οποίος πέρσι πρόσφερε ελάχιστα, χρησιμοποιήθηκε λίγο και δεν είναι στις επιλογές του προπονητή(άσχετα με τις δηλώσεις που τον βάζουν να κάνει). Και για να το κάνω και λίγο πιο πιπεράτο το κείμενο για να δούμε και μία φωτογραφία.

Ρε μάγκες 5608 μέλη και δεν μαζέψατε ούτε 1εκ. €(δεν θα υπολογίσω και το 1,1εκ του Αλαφούζου μέσα) και μου δίνετε φανέλα των 70€ με εγγραφή των 20€. Δύο πράγματα συμβαίνουν είτε είστε χαζοί(με άλλες εκφράσεις ηλίθιοι, κρετίνοι, μ@λ@κες πείτε το όπως θέλετε) είτε είστε άκρως επικίνδυνοι. Και επειδή οι κρετίνοι δεν έχουν κερδοφόρες επιχειρήσεις σας χρεώνω στην δεύτερη κατηγορία. Αν Κύριοι εγώ γουστάρω την ομάδα και θέλω να στηρίξω την ΠΣ τότε το δωράκι(των 70 € δεν το έχω ανάγκη). Αν για κάθε 20 δίνετε 70 τότε αντί να προσθέτετε εσείς αφαιρείτε(50 €). Κατά τα άλλα σας φταίμε όλοι εμείς που τα γράφουμε. 

Είναι απλά τα πράγματα και δεν χρειάζεται πολλή σκέψη για να τα κατανοήσει και ο τελευταίος ΑΓΝΟΣ και μη επιδοτούμενος Παναθηναϊκός. Έχετε τις επιλογές να συνεχίσετε να μικραίνετε τον Παναθηναϊκό ΜΑΣ, είτε να ρισκάρετε και να βρεθείτε εκτός διοίκησης, που αφού αγαπάτε την ομάδα κανονικά δεν θα σας πειράξει καθόλου. Πως γίνεται το δεύτερο; Κάνετε πράξη την ΑΜΚ(θυμάσαι Αντρέα την δική σου;), αν ο Πρίγκηπας(που έχει χρήματα) επιθυμεί να μπει με τα 15 εκ € έχει καλώς. Διαφορετικά η ΑΜΚ θα ακυρωθεί για άλλη μία φορά και εσείς κύριοι θα είστε «καβάλα στο άλογο» καθώς θα έχετε ξεσκεπάσει τον «κακό Τσάκα». Τότε θα μπορείτε να ζητάτε χωρίς ντροπή έστω και τα 20 € που χρειάζεται να δώσει κάποιος για να γίνει ηλεκτρονικό μέλος. Αν όμως ο Πρίγκηπας μπει στην ΑΜΚ πάλι θα; μπορείτε να είστε περήφανοι καθώς θα έχετε σώσει την μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας από την ενδεχόμενη κατρακύλα. Τι μετράει πιο πολύ για εσάς; Η λεζάντα ή η ομάδα;

4 σχόλια:

  1. Καλά ρε γελοίε άνδρα ακόμα περιμένεις τον πρίγκηπα?Λες να μην έχουμε καταλάβει τι ρόλο βαράς εσύ και το άλλο τσατσο-μπλογκ στο οποίο γράφεις?Είστε τα μοναδικα μπλογκ που καλείται τον κόσμο να μην βοηθήσει.Λογικό αφού τόσα χρόνια μάθατε στο τζάμπα με το αφεντικό σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν ξέρεις πόσο με χαροποιεί το σχόλιό σου. Πέρα από τις βλακείες που γράφεις, γράφεις και μία αλήθεια. Ναι, εγώ είμαι άντρας με το θάρρος της γνώμης και εσύ είσαι απλά ένα πληρωμένο παιδάκι, ένα αντικείμενο των αμέτοχων.

      Πέρα από αυτά μάλλον δεν θα έπρεπε να μπαίνεις στο ίντερνετ καθώς δεν ξέρεις να διαβάζεις και να κατανοείς κείμενα. Γεγονός που μας δείχνει πως είσαι από τα ανήλικα που γ@μ@νε από το πληκτρολόγιο. Που είδες να γράφω πως περιμένω τον Πρίγκηπα στο πιο πάνω κείμενο;(άσχετα αν πιστεύω πως είναι η μοναδική λύση αυτή την στιγμή)

      Σε κάθε κείμενο μου και κάθε σχόλιο που θα γράφω για την ΠΣ θα είμαι απέναντί της και θα ΦΩΝΑΖΩ να μην δώσουν σε αυτούς ούτε 1 λεπτό. Αντίθετα το έχω γράψει στο mypanathinaikos σε σχόλιο αρκετές φορές, ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΤΗΝ ΠΣ ΠΑΡΤΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ.

      Τράβα και πες στην παρέα σου από το σχολείο που πας πως στο Βορρά δεν καταλαβαίνουν από τις μ@λ@κιες μέσω ίντερνετ και τα περί αφεντικών και τσάμπα στο σύνδεσμο που πας. Συνέχισε να παρακολουθείς τι γράφω. Μάλλον σε πονάει και εσένα και τους «χορηγούς» σου.

      Διαγραφή
    2. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ Η ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ.ΜΕ ΤΟΣΟ ΣΤΡΑΤΟ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΚΛΙΚ ΣΟΥ!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ....
      ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΑΔΕΛΦΕ....ΓΡΑΦΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ...

      Διαγραφή
    3. Χαχαχα!!!
      Να σαι καλά αδερφέ.
      Ακριβώς έτσι είναι. Και πίστευα πως δεν θα τους απασχολούσα.

      Διαγραφή