Τετάρτη 22 Αυγούστου 2012

Μάλαγα, πριν και μετά το ματς


Málaga CF.png
Πριν την έναρξη του παιχνιδιού κάνεις τις προβλέψεις και δηλώνεις τις επιθυμίες σου.



Αν η ομάδα παίξει όπως στο δεύτερο ημίχρονο με την "Μάνα καλά" στην Αθήνα, τότε το διπλό θα έρθει σίγουρα.

Με χαροποιεί το γεγονός πως δεν βλέπω Τοτσέ στο αρχικό σχήμα. Με προβληματίζει ο Κατσούρ και με λυπεί η απουσία του Πετρογκόλ.

Στο δίλημμα Λάζαρος ή Φορναρόλι δεν χρειάζεται να απαντήσω. Λάζος δαγκωτό, προς το παρόν τουλάχιστον.

Τα λέμε μετά το ματς με απολογισμό.

Ενημέρωση
Α΄ μέρος
Ο κλασικός Παναθηναϊκός των ΧΑΜΕΝΩΝ πρώτων ημιχρόνων.
Άχρωμος, άγευστος, με απλά λόγια ΚΑΚΟΣ.
Ξεκινάς χωρίς Λάζαρο και σε εκθέτει ο κακός Ζέκα και ο μικρός Μαυρίας που δεν έχει συνηθίσει ακόμα τις απαιτήσεις αυτού του επιπέδου.
Ο Κατσουράνης, αν και με το χρίσμα του αρχηγού, δεν υπήρχε στο χορτάρι.
Ο Σπυρόπουλος έκανε ότι και τόσα χρόνια, τίποτα.
Ο Βύντρα ευθύνεται που του ξέφυγε ο "πιο αργός και από την σκιά του" Ντεμικέλις στο πρώτο γκολ. Αν και η πρώτη κεφαλιά ήταν χωρίς καμία πίεση. Στο δεύτερο γκολ άσχετα με το σχολιασμό του γαύρου εκφωνητή, ο Βύντρα προσπαθεί να καλύψει και το κενό που αφήνει ο Ζέκα.
Στο πρώτο γκολ ευθύνεται και ο Καρνέζης.
Ο Βελάσκες δεν με γεμίζει για την άμυνα, αλλά δεν θα είναι η οριστική μου κρίση αυτή.
Δυστυχώς χαραμίσαμε και μία αλλαγή για να μπει ο Λάζαρος μέσα μετά το καταστροφικό 2-0.
Δεν απειλήσαμε σε μία από τις χειρότερες άμυνες που υπάρχουν, έχει βασικό τον Ντεμικέλις...έλεος.

extra ο Ελισέου δεν έπρεπε να έχει κίτρινη για θέατρο στο 4΄, όταν έκανε θέατρο μετά το καθαρό τάκλιν του Βύντρα και μάλιστα με χρονοκαθυστέρηση;

Β΄ μέρος
Σισοκό σε ρηχά νερά, χειρότερος από ότι ήταν στο πρώτο ημίχρονο.
Τοτσέ, ΑΟΡΑΤΟΣ. Αν ρε κόουτς δεν τον γουστάρεις καθόλου τον Πετρό άφησέ τον να φύγει, να πάει κάπου που να παίζει.
Είπαμε ο Μαυρίας θέλει παραστάσεις, δεν θα του φορτώσουμε τις ευθύνες των υπολοίπων και ας έχασε μία καλή ευκαιρία.
Φορναρόλι, αν θέλεις την φανέλα του βασικού τέτοιες φάσεις τις καθαρίζεις.
Δεν άλλαξε κάτι στο Β΄ μέρος από όσα έγραψα στο ημίχρονο.
Πόσο πολύ έλλειψαν οι Λέτο και Κουίνσι...

Αν κάποιοι θέλουν να κάνουν το "κομμάτι" τους δεν μπορούν να το κάνουν με την ομάδα. Περάσαμε τους Σκωτσέζους και αντί να τρέξουν να την ενισχύσουν αυτοί συνέχισαν τα ψέματα και τις γελοιότητες. Εκεί την θέλετε την ομάδα; Να έχει αυτή την εικόνα; Και την Τρίτη δώστε πάλι δωράκια για όσους γίνουν μέλη. Πίσσα και πούπουλα θέλετε...

Να μην ξεχάσω, δεν χρειάζεται να γράψω πως η ομάδα μπορεί να περάσει. Δεν χρειάζεται να βάλει το γρήγορο γκολ. Ας μπει το πρώτο στο 60, στο 70, στο 80. Ροντέο θα γίνει στο υπόλοιπο. Κάνεις το 2-0 και πας στην παράταση με την ψυχολογία υπέρ σου. Αρκεί κάποιοι επιδοτούμενοι να μην έχουν ενεργό ρόλο...και όποιος κατάλαβε, ΚΑΤΑΛΑΒΕ.

9 σχόλια:

  1. Καλημέρα αδελφέ,
    όλοι μας κάνουμε το ίδιο λάθος, βλέπουμε τον Παναθηναϊκό με τα μάτια της καρδιάς μας, εκεί που πάντα είναι δυνατός και που πάντα νικά. Αν κάτσουμε όμως και δούμε την φετινή ομάδα με ψυχραιμία θα δούμε ότι απλώς κάποιοι μέτριοι ως κακοί παίχτες φοράνε την τιμημένη φανέλα. Και με αυτό το ρόστερ και με αυτόν τον προπονητή μην περιμένουμε μεγάλα πράγματα. Μπορεί να κάνει κάποιο καλό παιχνίδι απέναντι σε κανένα ψοφήμι της superleague αλλά η τελική κατάληξη θα είναι δεύτεροι ή τρίτοι φέτος και με "λίγα" πράγματα στην Ευρώπη.
    Ξαναδώσαμε δωράκι στον πόλντο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Παναγιώτη.
      Σωστός σε όλα όσα γράφεις αλλά δεν είχαμε απέναντί μας κανένα φόβητρο, την Μάλαγα των χιλίων προβλημάτων είχαμε και την κάναμε να δείχνει Μπαρτσελόνα.
      Πάλι όμως μπορούμε την ανατροπή, αρκεί να το πιστέψουν, να το θέλουν και να παίξουν όσοι τα έχουν βαριά και όχι όσοι είναι αρεστοί στην διοίκηση(ο καπνιστής, ο Σπυρό,...) ή στον προπονητή(Τοτσέ).

      Λες ακόμη να μην ξεχρέωσε το «πούρο» εκείνη την γαμημένη ΑΜΚ και τα χρήματα που έχασε ο Πόλντο; Δεν μπορώ να το εξηγήσω διαφορετικά...

      Διαγραφή
    2. Βασίλη μην εθελοτυφλείς, έχουμε κάτω του μετρίου παίχτες (για τα ευρωπαϊκά δεδομένα)ένα προπονητή που με αυτόν η ομάδα δεν κατεβαίνει να αγωνιστεί στο πρώτο ημίχρονο και απέναντι θα έχουμε μια ισπανική ομάδα που το μόνο που θα ζητάει από το παιχνίδι είναι ηρεμία και ένα γκολ, που θα το βάλει, (ειδικά με τόσους χώρους που θα βρει στο ΟΑΚΑ).
      Από ότι φαίνεται δεν χρωστά μόνο το πούρο αλλά και ο μπουκλάκιας. Που θα πάει θα ξεχρεώσει και αυτός...

      Διαγραφή
    3. Ρε συ δεν μπορώ να δεχτώ πως η Μάλαγα φάνηκε Μπάρτσα.
      Είμαστε η ομάδα που έκανε την Μπάρτσα να ψάχνετε πριν χρόνια, που η Άρσεναλ έβλεπε εφιάλτες, οι Γερμανοί έτρεμαν όταν μας πετύχαιναν και η Γιούβε ήταν πελάτισσα. Αυτή η φανέλα δεν μπορεί να μην τους ξυπνήσει.
      Με την προβληματική Μάλαγα δεν νομίζω να είναι τόσο κακός πάλι ο Σισοκό και με Λάζο και Κουίνσι από την αρχή ίσως κάπου φανεί λίγο φως. Μπορεί σε όλα τα άλλα να είμαι ένα "ρεαλιστικό καθίκι" αλλά στα της ομάδας ο κουμπάρος μου μου είχε πει το χαρακτηριστικό "και εμείς είμαστε Παναθηναϊκοί αλλά κόψε λίγο", ακόμη και κόντρα στην εθνική Ισπανίας να παίζαμε θα έβρισκα σενάριο που να μας ευνοούσε για πρόκριση. Όχι για να παραμυθιάσω κόσμο, αλλά για να μπορώ να την στηρίξω όσο μπορώ καλύτερα, πιο δυνατά, πιο έντονα, πιο Παναθηναϊκά.

      Ο προπονητής ίσως ήταν τέλειος τεχνικός σύμβουλος και αυτός που θα έλεγε ποιοι θα ανέβουν από τους μικρούς στην πρώτη ομάδα. Μάλλον δίκαια τον αντιπαθούν οι οπαδοί από τις ομάδες που πέρασε. Δεν φτάνουν οι γνώσεις, χρειάζεται και τρόπος να τις μεταδόσεις και να εφαρμοστούν σωστά.

      Διαγραφή
    4. Μόνο σκέψου ποιοι φορούσαν τις φανέλες τότε και ποιοι τώρα!!! Από τον Σαραβάκο πέσαμε στον Μπαρμπαρούση και από τον Βαζέχα στον Τοτσέ τι ναλέμε τώρα..
      Η Μάλαγα μας αρέσει δεν μας αρέσει είναι μια κλάση ανώτερη τουλάχιστον. Από την άλλη συμφωνώ μαζί σου ότι το ΟΝΟΜΑ Παναθηναϊκός είναι τεράστιο στον Ευρωπαϊκό χώρο.
      Στην νότια Ισπανία συναντήθηκαν αρχές Ιουλίου ο Πρίγκιπας Abdulaziz με τον ιδιοκτήτη της Almeria τον Alfonso García, ξέρεις τι του είπε ο Alfonso για την Πανάθα? Ότι είναι αντίστοιχο μέγεθος με την Μπαρτσελόνα!!! Δεν του είπε μαλακίες, το πίστευε.
      Οπότε ναι η Πανάθα είναι τεράστιο μέγεθος, αλλά όχι με αυτή τη δομή.







      Διαγραφή
    5. Θυμάμαι όμως και πως έπαιζαν οι Γκουμομπασινάδες όταν ξεκινούσαν και τι παιχνίδια έκαναν. Αλλά τότε είχαν δίπλα τους ανθρώπους γεννημένους νικητές και όχι δημόσιους υπάλληλους.
      Όσο ρεαλιστικά και αν το δω πάλι θα μας δώσω ένα ποσοστό ανατροπής. Αυτό το ποσοστό θέλω να τους δω τους παίκτες να το τιμάνε. Η περσινή Μάλαγα φόβιζε, η φετινή όχι. Και για να υπάρχει ελπίδα ανατροπής αφήνεις έξω Κατσούρ και Σπυρόπουλο, οι οποίοι δεν έχουν μάθει να «ματώνουν» την φανέλα.(ο Βύντρα όσο κακός και να είναι δεν μπορείς να μην του αναγνωρίσεις το γεγονός πως προσπαθεί)
      Τεράστιο μέγεθος και μέλος του κλειστού κλαμπ των ομάδων που έχουν παίξει σε τελικό Πρωταθλητριών ή Τσ.Λ.
      Θέλω να πιστεύω πως θα ξαναγίνουμε μεγάλοι στην Ευρώπη.

      Διαγραφή
    6. Εγώ από την άλλη είμαι σίγουρος πως θα ξαναγίνουμε αδελφέ !!! Μπορεί να μας πάρει λίγο χρόνο αλλά θα γίνουμε.
      Αρκεί να αδειάσουν τα γραφεία και η Παιανία από λαμόγια, (και μερικοί "δημοσιογράφοι" να περάσουν από τα ταμεία του ΟΑΕΔ)

      Διαγραφή
    7. Το έστειλες δύο φορές και την μία την διέγραψα.
      Από το στόμα σου και στου επενδυτή το αυτί.
      Για τους δημοσιογράφους έχεις πολλά κιλά δίκαιο αλλά όταν κάποιοι πάνε ΟΑΕΔ στην ΠΑΕ τους προσλαμβάνουν λόγω "προϋπηρεσίας"...

      Διαγραφή
  2. Δεν βάζω το επόμενο που έστειλες καθώς έχεις όνομα, ποσό και αφήνεις και να εννοηθούν κάποια πράγματα. Καταλαβαίνεις πως δεν σε "φιμώνω" αλλά αν αρχίσουν τα όργανα πάλι να μην σε πάρει η μπάλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή