Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Ίμια 19 χρόνια μετά

Λιμεναρχείο Κω 
Ευχαριστούμε. Δεν θα ξεχάσουμε τη θυσία σας ΠΟΤΕ, όσο και αν ΜΜΑ και πολιτικοί το επιθυμούν.
Παναγιώτης Βλαχάκος, Χριστόδουλος Καραθανάσης, Έκτορας Γιαλοψός
ΑΘΑΝΑΤΟΙ


ΥΓ Άλλαξαν τόσο οι καιροί που ακόμη θυμάμαι την εικόνα του λιμενικού και την έκφρασή του όταν του ζήτησα την άδεια να φωτογραφίσω το μνημείο. Γεμάτος απορία μου είπε πως μπορώ να το φωτογραφίσω. Κρίμα γιατί είναι νέο παλικάρι.
ΥΓ2 Πάγκαλος, Σημίτης και λοιποί προδότες ζουν ακόμη και μάλιστα απολαμβάνουν την ελευθερία τους.
ΥΓ3 Οι αναρτήσεις του 2013 και 2014 είναι εδώ, εδώ και εδώ.

4 σχόλια:

  1. Έτσι ακριβώς είναι Βασίλη ΑΘΑΝΑΤΟΙ...Όσο και να θέλουνε πάντα θα ισχύει το ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ εκτός απο την Κύπρο,και για όλη την ιστορία του Έθνους μας αλλά και όσους θυσιάστηκαν όπως οι Βλαχάκος,Καραθανάσης και Γιαλοψός.Μην ξεχάσουμε και τους 2 πιλότους μας που σκοτωθήκανε στην Ισπανία πριν κάποες μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι όπως το γράφεις είναι. Το ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ισχύει για κάθε Έλληνα που θυσιάστηκε για τους υπόλοιπους.
      Συνέχεια πεθαίνουν Έλληνες στρατιωτικοί από προδοσία. Αφού το F16 δεν είχε παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα πως έπεσε και μάλιστα δεν εκτινάχτηκαν οι πιλότοι.
      Καλησπέρα αδερφέ.

      Διαγραφή
    2. Καλησπερα Βασιλη.
      Κι εγω συμφωνω με οσα αναφερεις. Νωπες εξ αλλου οι μνημες....
      Της απολυτης εθνικης ξεφτιλας απο τα παχυδερμα που κυβερνούσαν τότε...
      Όσο υπάρχουν Έλληνες που θυσιάζονται για τους υπόλοιπους αυτή η μικρή γωνιά της γης δεν πρόκειται να σβήσει από τον χάρτη.

      Το αεροπλάνο έπεσε, όπως πήρε τη σημαία ο αέρας τη ν
      μέρα των Ιμίων........!

      ΥΓ: Συγνώμη για τις ατονιστες λέξεις,αλλά γράφω από ένα ταμπλετ που με μπερδεύει.
      Δημήτρης Ρέθυμνο

      Διαγραφή
    3. Το 2005 ο διοικητής της μονάδας που υπηρετούσα τέτοια ημέρα είχε βάλει ενημέρωση για ουσίες ή για προφύλαξη σχετικά με το σεξ(δεν θυμάμαι τι από τα δύο γιατί το άλλο το είχε βάλει στην επέτειο θανάτου του Π.Μελά ενώ το στρατόπεδο έφερε όνομα Μακεδονομάχου). Η καριέρα πάνω από τη μνήμη και όταν του το είπα αφού πήρα το χαρτί στο χερι βρήκεμία φτηνή διακιολογία να πει.
      Από εκείνη τη μέρα του 2005 μέχρι και την 27η Μαϊου που απολύθηκα με σεβόντουσαν σχσεδόν όλοι οι Αξκοι. Αιτία το γεγονός πως αιτήθηκα να μην είμαι παρών στην ενημέωση αυτή τη μέρα γιατί θα έπρεπε να είναι αφιερωμένη στους 3 ήρωες.
      Τον αλήτη τον έλεγαν Ρουμάνη στο επίθετο και με κάτι τέτοιους Ρουμάνηδες άσπρη μέρα δεν θα δούμε. Ευτυχώς υπήρχαν και καλοί, έντιμοι και εθνικόφρονες που άφηναν την ελπίδα για το στρατό.

      Μη σε απασχολεί για τους τόνους. Εγώ με το Λινουξάκι πλέον δεν μπορώ να βρω τον τόνο ανάμεσα στα διαλυτικά πως να τον βάλω!!!

      Καλή Κυριακή για εσένα και την οικογένειά σου.

      Διαγραφή