Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Νέο στοίχημα

Παίρνω στοιχήματα για το παρακάτω γεγονός:
Σε πόσο χρόνο θα ξεκινήσουν οι ψοφοφόροι(σωστά το έγραψα) του τΣύριζα να λένε το κλασικό "Εγώ δεν ψήφισα τΣύριζα...", όπως ακριβώς έκαναν όσοι ψήφισαν το 2012 ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

Σε 30 ημέρες;
Σε 2 μήνες;
Σε 3 μήνες;
Σε 6 μήνες;
Ποτέ(καλά υπάρχουν και μαλάκες);


Να βλέπω τα στοιχήματα.
Οι αποδόσεις θα βγουν μετά το τέλος του μήνα!!!

ΥΓ Μόνο στον Παναθηναϊκό δεν δείχνουν να ξυπνάνε τα ζώα για να πούνε πως αυτά δεν ήθελαν τον Αλαφούζο ή τον Φορέα.

8 σχόλια:

  1. 1 ΜΑΡΤΙΟΥ..... ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝΕ....ΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ.....
    http://www.antinews.gr/POLITIKE/adeiazei-ton-tsipra-i-kommounistiki-tasi-gia-tin-sunergasia-me-tous-anel/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα γίνει το μοναδικό φέτος αν όλα εξελιχθούν ομαλά. Θα δούμρε δύο εκλογικές διαδικασίες σε ένα χρόνο και μάλιστα η μία δεν θα είναι επαναληπτική της άλλης.
      Πέρα από το γεγονός πως έχει μέσα στο "κόμμα" του 3.984.763 διαφορετικές τάσεις συνεργάστηκε και με τον Πάνο, τον φίλο του πολίτη που δεν έβγαλε χρήμα με ουρά από το ΧΑΑ...
      Αδερφέ πρώτη φορά θα δούεμ και μία τόσο μεγάλη πτώση σε ποσοστά του πρώτου κόμματος σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.
      Υπομονή και δεν θα βαρεθούμε φέτος. Ένας πόλεμος μόνο μας λείπει με τους "φίλους" γείτονες.
      Είδες ποσοστό ο τΣύριζα στο Προξενείο; 48,45...ύποπτο.

      Διαγραφή
  2. Καλημερα Μπιλαρε..
    Βγενοπουλος 2 θα μας βγει ο Τσιπρας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα Βασίλη.Βλέπω και εγώ σύντομα εκλογές δυστυχώς.Αυτά που έταξε δεν γίνεται να υλοποιηθούν γιατί λεφτά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.Έχουμε χρεωκοπήσει και μιλάνε για επαναπροσλήψεις στο δημόσιο και χαρίζουμε τα πάντα στους πάντες.Κάποια στιγμή πρέπει όλοι οι πολιτικοί μας να μάθουνε να λένε την αλήθεια και να θέλουνε το καλό της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Μάνο.
      Η Ελλάδα έχει πλούτο αλλά δεν τολμάει να τον εκμεταλευτεί σωστά. Υπέδαφος, υδρογονάνθρακες, τουρισμός, αρχαιότητες. Αν τον εκμεταλλευόταν αλλά και αν διεκδικούσε όλα όσα οι ξένοι χρωστάνε(πολεμικές αποζημιώσεις, δικαιώματα από ταινίες που είχαν ως βάση την Ελληνική μυθολογία και ιστορία) τότα όχι μόνο δεν θα χρωστούσαμε αλλά θα είχαμε και μεγάλα αποθέματα πλούτου.
      Ο μύθος του δημοσίου πλέκεται χρόνια. Σε όλο τον κόσμο στο δημόσι οδεν υπολογίζονται στρατιωτικοί, σώματα ασφαλείας, ιερείς και δάσκαλοι, όπως επίσης και υπάλληλοι στους ΟΤΑ. Αυτός ο υπολογισμός μόνο στην Ελλάδα για να χρησιμοποιηθεί ως Δούρειος Ίππος στον ιδιωτικό τομέα με μειώσεις κλπ.
      Έταξε πολλά και αντιφατικά αλλά δεν είναι το δημόσιο το πρόβλημά του.

      Διαγραφή
  4. Καλησπέρα Βασίλη.Στην αναφορά μου για το δημόσιο εννοούσα όλο το δημόσιο συν και τις "ιδιωτικές"επιχειρήσεις που ζούνε απο το κράτος,όπως και με τις ΜΚΟ και άλλους διάφορους που φάγανε τα λεφτά του δημοσίου.Μόνο μέσω του καθαρού ιδιωτικού τομέα θα δημιουργηθεί ανάπτυξη και θέσεις εργασίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Μάνο.
      Ας μην ξεχνάμε πως ανάπτυξη με 586 μικτά δεν γίνεται να έχουμε. Επιστροφή σε βασικό επιπέδου 2008 αλλά με το ΙΚΑ να κάνει ελέγχους και όχι οι ελεγκτές να κλείνουν τα μάτια για να τσεπώνουν δωράκια.
      Αν πάρει κάποιος λιγότερα από 500 στο χέρι, καθαρά, δεν μπορεί ούτε στα βασικά να ανταποκριθεί. Ενώ με υψηλότερο βασικό μισθό, κάτι που οι 19 στους 20 εργοδότες δεν επιθυμούν, το χρήμα θα κάνει κύκλο και θα έχουμε και ανάπτυξη.

      Διαγραφή