Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015

Σκόρπισε τρόμο...

Ποιος δεν τρόμαξε από την εμφάνιση του πρώτου μέρους; 
5-0 και αντίο ζωή για τον Εργοτέλη, την χειρότερη μετά τη Νίκη Βόλου ομάδα του πρωταθλήματος.
Περιμένω να δω και άλλα τέτοια παιχνίδια και είμαι σίγουρος πως θα τα δω.
Σίγουρα θα δω να μας απειλεί κάποιος αντίπαλος μικρότερης δυναμικότητας και να μας σώζει ο τερματοφύλακας και έτσι να γλιτώνουμε το έμφραγμα.

4 σχόλια:

  1. Το ωραίο είναι ότι αναθάρρησαν τα βλαμμένα κι έχουν κατακλύσει το λιβάδι της βοσκής με διθυράμβους για την περιφανή νίκη απ τη μια και απ την άλλη με πικρόχολα- ειρωνικά έως και εμετικά σχόλια για όλους όσους κράζαμε τον νερατζόκωλο βουκεφάλα για τις μέχρι τώρα επιλογές και εμμονές του στον καταρτισμό της ενδεκάδας και τον κάμπριο για την επιμονή του να μην ενισχύσει την ομάδα, ούτε το καλοκαίρι - απόφαση η οποία εκ του αποτελέσματος ήταν καταστροφική - ούτε τώρα τον Γενάρη.

    Βέβαια, την μικρή αυτή παράμετρο που αναφέρεις, ότι δηλαδή ο Εργο είναι η δεύτερη χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος, ουτε καν την έλαβαν υπ όψιν τους.
    Ούτε ένας δεν βρέθηκε να το αναφέρει έστω τυπικά.....

    Οι αχώνευτοι, μετά την κατακρεούργηση του παοκ, θα επιληφθούν με τα μέσα που διαθέτουν και με τους γνωστούς τρόπους και μ εμάς.
    Δεν μπορεί ο καινούριος προπονητής που έφεραν να φύγει ως αποτυχημένος.....

    Θα χαλάσει το image του πρόεδρα.......!

    Άντε καλή εβδομάδα να περάσουμε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα χαλάσει η εικόνα του φαταούλ-σκατοσακούλα αν χάσει ο νέος προπονητής το πρωτάθλημα ή αν βλέπει τον κόσμο ριγέ από τα κάγκελα που τόσο αγάπησαν και πολλοί προκάτοχοί του και που ως "θαύματος" γλίτωσε ο "θείος";
      Τι λες;

      Όσο για τα ορφανά...Εκείνα μάλλον τα έχει πειράξει η πολλή γυροϊνη. Δίπιτο κάθε μέρα στην Πανόρμου...τι να σου κάνουν στο τέλος.

      Διαγραφή
  2. Καλημέρα Βασίλη.Η ομάδα κέρδισε την χειρότερη ομάδα του πρωταθλήματος απο αυτές που απομείνανε μετά την αποχώρηση της Νίκης Βόλου.Όλοι φωνάζουνε ότι πάμε για πρωτάθλημα αν είναι δυνατόν.Εαν φτάσουμε να το διεκδικούμε φέτος θα πάθουμε ότι και ο Πάοκ,που φάνηκε ότι τον ζάλισε η 1η θέση και κατάρρευσε συν και την επιστημονική διαιτησία στην Τρίπολη.Δυστυχώς φάνηκε ότι εαν δεν αποδυναμώνανε την ομάδα το καλοκαίρι,θα διεκδικούσαμε αυτό το αστείο ελληνικό πρωτάθλημα.Αλλά όλα είναι καλά λαλαλαλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Πάοκ δεν έχει για πρόεδρο το συνεταιράκι του σκατοσακούλα και τα χρέη του είναι τόσα που με την είσοδο στους ομίλους του Ch.L. καθάρισε και του μένουν και χρήματα.
      Πάλι θα το διεκδικήσουμε αλλά όχι για να σωθούμε αλλά για να μας καταστρέψουν.

      Διαγραφή