Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Ηλίθιος ή βαλτός;

Διαλέξτε εσείς γιατί εγώ σηκώνω τα χέρια ψηλά με τον μαλάκα που μπλέξαμε. Ακόμη και ο χαρακτηρισμός ΜΑΛΑΚΑΣ είναι πολύ επιεικής για τον Αναστασίου. Αν ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ να κερδίσεις το παράρτημα Ν.Σμύρνης τότε εγώ δεν θα σχολιάσω το παιχνίδι με μοναδική εξαίρεση τρεις παίκτες.

Ο καλός:
Ο Στιλ ήταν για ακόμη μια φορά άψογος παρά το γκολ που δέχτηκε. Έπιασε πέναλτυ, ήταν παντού και δεν έχω παρά να γράψω πως ήταν η μοναδική καλή μεταγραφή.

Ο κακός:
"Σίφο"; Άντε να ξεβουλώσεις κανένα σιφόνι ρε. Άλλαξε επάγγελμα και γίνε δεξί "άϊ φερ"(τα νερά, τα μπουφάν, τις μπάλες, κοκ). Είμαστε πλήρεις γιατί υπάρχει ο "Σίφο".

Ο άσχετος:
Ο Αλβανοφασίστας ήταν απών. Μάλλον σχεδίαζε το νέο φασιστικό τατουάζ του, πιθανόν με το χάρτη της μεγάλης Αλβανίας. Στο γήπεδο πάντως δεν ήταν.

Στη Θεσσαλονίκη κάθε μεσημέρι κάνει εκπομπή στο Μετρόπολις(95,5) ο Ραπτόπουλος με τον Κόκκινο. Ο Κόκκινος από μπάλα δεν σκαμπάζει. Άσχετος. Πως κάνει εκπομπή; Και τι με νοιάζει εμένα πως κάνει εκπομπή, ας ενοχληθούν όσοι τον πληρώνουν. Ακόμη και ο Κόκκινος όμως έχει καταλάβει πως δεύτερος σαν  τον Κλωναρίδη δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Μαζί με τον Ραπτόπουλο συμφωνούν πως αν εξελιχθεί θα φύγει για μεγάλη μεταγραφή στο εξωτερικό και ο ΜΑΛΑΚΑΣ τον αφήνει στον πάγκο. Με το που μπήκε όμως άλλαξε ο Παναθηναϊκός...

ΥΓ Αυτός ο ΜΑΛΑΚΑΣ είναι ικανός να πάει στις εκλογές και να τους ψηφίσει όλους τους προδότες μαζί. ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-Δημ.Αρ-τΣύριζα-ΓΑΠ-Αν.Ελλ.
ΥΓ2 Φώναζα για τον "Ύπνο" αλλά ο ΜΑΛΑΚΑΣ τον ξεπέρασε.
ΥΓ3 Για να προλάβω την ερώτηση, ακόμη πιστεύω στο πρωτάθλημα. Διαφορετικά δεν θα το πόνταρα.

8 σχόλια:

  1. Θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στον εξ Άρτης ορμώμενο μαθητευόμενο μάγο - γητευτή των νερατζιών για τις εξαίσιες επιλογές που έκανε στον καταρτισμό της ενδεκάδας για το ματσάκι με τον νιόνιο (γνωστό και ως κορούλα του αρούρη)!

    Μπράβο ρε Αναστασίου, μας έκανες περήφανους....
    Μάλλον πρέπει να έχεις δεχτεί ήδη δεκάδες προτάσεις από μεγάλα clubs του εξωτερικού....!
    Κανένας δεν θέλει να χάσει τέτοιο κελεπούρι, ούτε φυσικά κι ο κάμπριο....
    Που θα βρει τέτοιο "πράμα" για τον πάγκο της ομάδας...!

    Ακόμα πιο ευτυχισμένοι με το ρεσιτάλ κοουτσαρίσματος (sic) που έκανες πρέπει να νοιώθουν τα παλικάρια των σκαλακίων (!) της 13.....
    Θα σου ανταποδώσουν την ευτυχία στο επόμενο εντός έδρας ματς......!

    ΥΓ: Επιτροπές "σοφρωνισμού" θα υπάρξουν, ή δεν προλαβαίνουν από τους .... πανηγυρισμούς στην Ομόνοια;

    ΥΓ2: λλαλλαλλα, λλαλλαλλαλα, λλαλλα.... στ αστέρια θέλω γήπεδο.....

    ΥΓ3: Δεν μπορώ, θα το ξαναγράψω:
    Ο Αναστασίου συμπεριφέρεται σαν την αγελάδα που 364 μέρες το χρόνο της τραβάνε τα βυζιά και την 365η την ... γ@μ@νε...
    Τις δίσεκτες χρονιές παίρνει ρεπό την 366η ημέρα..................! Και σκέφτεται το restart......

    ΥΓ4: Εκείνο το ΠΑΝΚΙ που χάθηκε ρε Βασίλη;
    Τέλειωσε η αποστολή του με την κατάληψη της καρέκλας στο Δήμο;
    Δεν θα αγωνιστεί για τα παναθηναικά ιδεώδη της τσέπης του @βραμίδη;
    Που είναι τα λαλίστατα γιουσουφάκια που μας είχαν πρήξει τότε με το πανκι και το καλό που θα κάνει στην ομάδα αν τους ψηφίσουμε και βγουν;
    Εκλογές έχουμε και τώρα, δεν θ ασχοληθεί άλλο με τα συμφέροντα της ομάδας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχουν γεμίσει δύο λογαριασμοί με e-mail-προτάσεις γαι συνεργασία με τον Αναστασίου. Τις στέλνουν όμως οι αντίπαλες ομάδες για να τον κάνουν δώρο στις ανταγωνίστριές τους.
      Τα... "παιδιά" θα σβήσουν την πίκρα με δίπιτο από την Πανόρμου.

      Δημήτρη σε πόσα αστέρια θα το κάνουν το γήπεδο; Εμένα δεν μου φτάνει ένα. Αν θέλουν τόσο πολύ γήπεδο στα αστέρια ας ζητήσουν από τον Αλβέρτη. Αυτός θα τους δώσει και δύο και τρία και τέσσερα.

      Το ΥΓ4 είναι επικό. Το έψαχνα να δω αν θα κατέβουν στς εκλογές αλλά δεν το είδα πουθενά αυτό το αίσχος. Τι θα κάνει η αδερφή χασοδίκης με το πούρο τώρα; Δεν βρήκα τίποτα εκτός από κείμενα της αδερφής που στηρίζει τΣύριζα. Ποιος ο λόγος να υπάρχει Παν.Κι. αφού ο τΣύριζα έχει όλα τα αναρχίδια στους κόλπους του;

      Διαγραφή
  2. Η ομαδα εχει δυστυχως μονο ενα παιχτη που μπορει να διασπασει αμυνες ο Ντινας και ομως δεν παιζει ακομα και οταν ειναι καλα-εγω βλεπω ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς επαναλαμβανόμενη σύμπτωση δεν είναι σύμπτωση.
      Ντίνας-Κλωναρίδης είναι απαραίτητοι για την ομάδα αλλά ο ΜΑΛΑΚΑΣ προτιμά τις... "επιλογές του".

      Διαγραφή
  3. billy kalispera malakas den einai valtos einai , o pao einai omiros kai den theloun na xexreosei grigora, se mia 5etia vlepoume .andrew

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βαλτός σε αυτή τη θέση σίγουρα, αλλά να καταστρέφει σχεδόν κάθε παιχνίδι;
      Αν ο Πράνιτς δεν ήταν τόσο άμπαλος και έβαζε κάποιο γκολ χθες και το παιχνίδι γινόταν 1-2 τι θα έκανε ο Αναστασίου;
      Εκεί ποντάρω και λέω πως απλά "ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ.".

      Διαγραφή
  4. Καλημέρα Βασίλη.Για το παιχνίδι τι να πείς τώρα.Όταν ο Αναστασίου επιμένει και επιλέγει να βάζει Ατζαγκούν και Μπαϊράμι ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ο άνθρωπος απλά δεν μπορεί.Μένουνε εκτός Ντίνας και Κλωναρίδης για να παίξουνε οι προαναφερθέντες παραπάνω ΕΛΕΟΣ.Πόσο ακόμα θα βλέπουμε τον "Μουρίνιο" και τους "Απελευθερωτές" να μικραίνουνε αυτόν τον ΜΕΓΑΛΟ σύλλογο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα αδερφέ.
      Ο άνθρωπος είναι χειρότερος από όλους όσους έχω δει τόσα χρόναι στην ομάδα και μαλιστα με διαφορά.
      Ο Ατζαγκούν κάποιες φορές μας ξελάσπωσε αλλά σαν μέγεθος είναι λίγος και κάποτε δεν θα το σκεφτόταν να περάσει ακόμη κα ιέξω από την Παιανία. Ο Αναστασίου όμως είναι τόσο κακός που δεν μπορεί ούτε από τα λάθη του να μάθει.

      Διαγραφή