Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

«εεε, οοο, βγάλτε τις φανέλες και φύγετε από δω»


«εεε, οοο, βγάλτε τις φανέλες και φύγετε από δω»
ΟΛΟΙ ΟΜΩΣ
ΠΑΙΚΤΕΣ
ΤΡΑΒΕΣΤΙ "ΟΠΑΔΟΙ"(παιδιά)
ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
ΔΙΟΙΚΗΣΗ
και μαζί τους και ο πουσΤράκης ο κοκάκιας.

Μας κόψατε το γήπεδο και πλέον μας έχετε κόψει και την τηλεόραση.
Δρόμο ρε αλήτες, πριν ξυπνήσουν όλοι όσοι κοιμούνται γιατί τότε θα είστε σε χειρότερη θέση από τον ΓΑΠ, τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο και τους λοιπούς Εθνοπροδότες.

14 σχόλια:

  1. distixos billy sou ta elaga einai toso kala stimeno to paramithi pou xexreonei apo fetos to persino 0-3 kai to kippelo.andrew

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφέ με όσα βλέπουμε οφείλω να παραδεχτώ πως μάλλον θα επιβεβαιωθείς και εγώ θα έχω κάνει λάθος εκτίμιση και ποντάρισμα. Νίκησε και ο τΣύριζα στις εκλογές...και έδεσε το γλυκό.

      Διαγραφή
    2. kalispera billy to thema einai na epivevaiotheis esi giati tha me kaneis xaroumeno ,alla zexni kai xromaei toso poli i dioikisi pou o panathinaikos egine kobina simferonton sta xeria tous.andrew

      Διαγραφή
    3. Καλημέρα Αντρέα.
      Αν πάρουμε στα χαρτιά τους βαθμούς από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ τότε όλα μπορεί να συμβούν. Με τον τΣύριζα Κυβέρνηση όμως δεν το βλέπω. Του άνοιξε πιο πολύ η όρεξη.

      Διαγραφή
  2. Γεια σου Βασίλη. Καιρό είχα να γράψω σχόλιο για την ομάδα αλλά νομίζω σήμερα επιβάλλεται. Είμαι 23 χρονών και παρακολουθώ παιχνίδια της ομάδας απο το 2000. Όπως καταλαβαίνεις γαλουχήθηκα με τις ευρωπαικές πορείες της ομάδας και ήταν το μόνο που με ενδιέφερε, καθώς χάρη στη βοήθεια του πατέρα μου καταλάβαινα τι συνέβαινε εντός των τοιχών και πως κερδίζονταν τα πρωταθλήματα.
    Παρόλα αυτά μετά από τις ήττες της ομάδας ακόμα και από μικρότερης δυναμικότητας ομάδες, εκνευριζόμουν τόσο πολύ που δεν μπορούσες να μου μιλούσες μετά το ματς για κανα δίωρο (και λίγο λέω) εκτός κι αν ήθελες να ακούσεις κανα μπινελίκι(χαχαχαχα). Όμως αυτό που μου συμβαίνει τα τελευταία 2-3 χρόνια, αλλά περισσότερο φέτος είναι ότι μετά από εξευτελιστικές ήττες σαν την σημερινή ή σαν αυτή από το μεγαθήριο Εστορίλ, είναι ότι δεν τσαντίζομαι καθόλου.
    Εκεί μας έχουν καταντήσει (λέω μας γιατί πιστεύω ότι είναι και άλλοι συνοπαδοί μας που νοιώθουν έτσι)...να μην εκνευριζόμαστε με τις ήττες, αλλά να τις αντιμετωπίζουμε και σαν φυσιολογικές. Αυτός πιστεύω ότι είναι και ο μεγαλύτερος στόχος του γαυροπροέδρου μας και πιθανόν και των συνεργών-συνεργατών του που τον έχουν βάλει σε αυτή τη θέση.
    Επιχειρείται και έχει πετύχει σε μαγάλο βαθμό η αλλοίωση του DNA του συλλόγου και των οπαδών του. Από εκεί που απαιτούσαμε η ομάδα να γίνεται καλύτερη για να αντιμετωπίσει τα τοπ ευρωπαικά κλαμπς, έχουμε καταντήσει σαν τις κατίνες της γειτονιάς και τσακωνόμαστε με ομαδούλες σαν τον ΟΦΗ και τον Πανιώνιο. Ομάδες που στο παρελθόν σε παρακάλαγαν όταν έρχονταν στην έδρα σου να μην τις ξευτιλίσεις, πλέον δεν σε σέβονται καν. Αυτό είναι το πιο ανυσηχητικό για μένα.

    Υ.Γ: Όσο έχουμε αυτή την διοίκηση ο "είμαστε πλήρεις" δεν πρόκειται να φύγει από την ομάδα. Μην σας πω ότι θα του ανανεώσουν και το συμβόλαιο. Και ο λόγος είναι απλός: για να έρθει ένας κανονικός προπονητής θα απαιτήσει μεταγραφές άρα και λεφτά για να κάνει ομάδα αυτό το τσίρκο. Άσε που αν έρθει κανονικός προπονητής μπορεί να κάνει καμια βλακεία και να πάει να πάρει το πρωτάθλημα ή να βγει στους ομίλους του ch.l μέσω των προκριματικών και να χάσει ο (πρώην???) συνέταιρος του προέδρου μας τα 20 εκατομμύρια. Οπότε ξεχάστε το.

    Υ.Γ1: Βασίλη να σου ευχηθώ καλή χρονιά(έχουμε καιρό να τα πούμε, γι αυτό και σου εύχομαι τώρα) με υγεία και ευτυχία για σένα και την οικογενειά σου και μακάρι να διαψευστώ και να επιβεβαιωθείς εσύ και να πιάσεις το στοιχηματάκι σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κωνσταντίνε καλή χρονιά και σε εσένα και τους δικούς σου, πάντα με υγεία και αγάπη.

      Τι μου θύμισες τώρα. Χρόνια πριν, όταν ακόμη ήμουν φοιτητής, κάπου 1999 παίζαμε με τον γαύρο και μας είχαν σφάξει. Έκανα να βγω από το σπίτι 2,5 μέρες. Οι δικοί μου τρόμαξαν και η τότε κοπέλα μου δεν με πίστευε και κόντεψε να με χωρίσει.
      Από τότε μέχρι σήμερα ο εκνευρισμός δεν έχει αλλάξει αλλά οι αντιδράσεις μου είναι διαφορετικές. Σήμερα μιλώντας με μΠαόκια που μέχρι χθες δούλευα για τον δικό τους αποκλεισμό και μη μπορώντας να κάνω κάτι για να αλλάξω τη μοίρα της ομαδας μας κάναμε πλάκα ο ένας στον άλλο για τον τελικό και που θα τον δούμε.

      Αυτός ο προπονητής και αυτή η διοίκηση είναι σε μία σχέση αμφίδρομη. Κανείς δεν θα μπορούσε να σταθεί χωρίς τον άλλο. Δυστυχώς όμως πάνε χέρι-χέρι τον Παναθηναϊκό στην άκρη του γκρεμού. Αν πέσει, θα πέσει μόνος του και αυτοί θα πούνε το κλασικό "Εμείς δεν φταίμε!!!".

      Διαγραφή
  3. Καλημερα αδερφε μου!
    Πολυ σωστα τα γραφεις..
    Η ομαδα διοικειται απο γαυρους,ελεγχεται("παιδια" κ ΜΜΕ) απο γαυρους κ ειναι παραρτημα του γαυρου..
    Αυτο που εχει κανει ο γαυρος στον Παναθηναικο ειναι το ιδιο που ηθελε να τους κανει καποτε ο καπετανιος αλλα τον προλαβε ο Κοκκαλης και τους εσωσε..

    Υ.Γ. Χθες ο Τσακας εβαλε στο fb του σποντες πως θα επανελθει με νεα προταση για την ομαδα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Βλάσης Τσάκας αν θέλει να επανέλθει, οφείλει να το σχεδιάσει καλύτερα και να χειριστεί καλύτερα το θέμα. Πρόταση που θα γίνει δημόσια γνωστή και όροι που θα τους μάθουν όλοι. Ας πετάξει μετά το μπαλάκι στον Αλαφούζο, τον σωτήρα.

      Διαγραφή
  4. kalimera billy ,to thema einai oti apo to stisimo ton agonon auta ta tria xronia einai na min pigainoun mono stis tsepes ton dioikounton floreon kai loipon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάρ'το αλλιώς.
      Αν συμμετείχαμε και εμείς θα ευθυνόμαστε εξίσου. Κανείς δεν έπρεπε να στήνει την ομάδα και όχι να σχολιάζουμε ποιοι κερδίζουν χρήματα.

      Διαγραφή
  5. Καλησπέρα Βασίλη.Για την τραγική κατάσταση αγωνιστικά και διοικητικά τα έχουμε πει πολλές φορές.Πλέον και οι "τυφλοί" έχουνε δει ότι προπονητής και διοίκηση είναι ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΙ για τον ΠΑΟ.Καταφέρανε να μείνουνε εκτός σε διπλές αναμετρήσεις απο την Ξάνθη αν είναι δυνατόν και το χειρότερο είναι ότι δεν παίξαμε καθόλου μπάλα και στα 2 μάτς.Πρέπει κάποια στιγμή να αντιδράσει η μεγάλη μάζα των ΑΓΝΩΝ φιλάθλων για να δούμε καλύτερες μέρες.Όπως λέγανε και κάποιοι παλαιότερα και εσύ στον τίτλο βγάλτε τις φανέλες και φύγετε απο δω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αστα να πάνε Μάνο. Πλέον έχουν ξεφύγει τόσο πολύ που ελπίζω μόνο σε κάθαρση. Οι μαϊμούδες πήγαν τόσο ψηλά που είδαν όλοι τον κώλο τους και όταν πέσουν ευτυχώς δεν θα μείνει τίποτα από αυτές.
      Δεν έχω όμως κανένα νέο(πέρα από τις φήμες για νέο Άραβα από τον Β.Τσάκα) για καινούριους επενδυτές.

      Διαγραφή
  6. Καλησπέρα Βασίλη.Μακάρι αυτήν την φορά η πρόταση του Τσάκα εαν υπάρχει να γίνει και να καθαρίσει επιτέλους η ομάδα απο τους gay που μας διοικούνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα Μάνο.
      Και την προηγούμενη φορά η πρόταση υπήρχε αλλά με την φτηνή δικαιολογία που βρήκαν την απέρριψαν. Ο έλεγχος που είχε γίνει στην ΠΑΕ είχε βγάλει μαργαριτάρια και δεν ήθελαν με τίποτα να βγουν στη δημοσιότητα μετά από αλλαγή ιδιοκτήτη.

      Διαγραφή