Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Δημητράκη φταις ΜΟΝΟ εσύ

Πως από εδώ:
"Απορρίπτεται η καταγγελία της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για κατακύρωση υπέρ αυτής, του αγώνα Καλαθοσφαίρισης Κυπέλλου με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 9-10-2014, ως απαράδεκτη."

φτάσαμε εδώ:
"ΔΕΧΕΤΑΙ την από 13-10-2014 καταγγελία της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ .ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ την απώλεια αγώνα Κυπέλλου της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΚΑΕ στον  αγώνα  καλαθοσφαίρισης που διεξήχθη στο Ο.Α.Κ.Α την 9-10-2014 μεταξύ των ομάδων  ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΚΑΕ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.";;;;;;;;;;;;;;;


Στο μυαλό μου έχω δύο σενάρια.
Είτε  οι αυγουλομάτηδες είναι πιο ισχυροί από εσένα, είτε δεν ασχολείσαι και ψάχνεις να βρεις μία καλή δικαιολογία για να αποχωρήσεις από την ΚΑΕ.
Και επειδή οι αυγουλομάτηδες δεν έχουν αποκτήσει περισσότερη δύναμη και ούτε εσύ έχασες, μένει μόνο να αποδείξεις πως δεν θέλεις να αποχωρήσεις από την ΚΑΕ,

Πρότασή μου, αν δεν αλλάξει κάτι, να πάρεις την ομάδα και να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα.

4 σχόλια:

  1. Βασίλη καλησπέρα.
    Κι εγώ αυτό πιστεύω, ότι ο Δημητράκης έψαχνε μια καλή δικαιολογία για να την κάνει με ελαφρά.
    Η ιστορία που έγραψαν ο πατέρας του και ο θείος του στα του Παναθηναικού, φτάνει στο τέλος της και την οριστική διαγραφή της.
    Πλέον δεν βλέπω αντιστροφή των πραγμάτων και παρ ότι όπως κι εσύ γράφεις δεν υπάρχει ξαφνική ενδυνάμωση των αδελφών, μάλλον σε προδοτική και ατιμωτική παράδοση της σκυτάλης πάμε.

    Καλό βράδυ και καλό Σαββατοκύριακο να περάσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από καιρό πιστεύω πως ψάχνεται να φύγει. Η στήριξη Πεδουλάκη δεν του βγήκε, πήρε τίτλο. Η επιλογή Αλβέρτη δεν του βγήκε, πήρε τίτλο ο Αρχηγός. Η επιλογή Ιβάνοβιτς ως δύστροπου δεν του βγήκε. Ευτυχώς βγήκαν στην ομάδα.
      Αφού έκανε και την επιχειρηματική συμφωνία με την Κίνα πλέον δεν τον ενδιαφέρει η ομάδα.
      Λόγω ονόματος μακάρι να ενδιαφερθεί κάποιος από το εξωτερικό γιατί το όνομα Παναθηναϊκός είναι ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ.

      Καλό Σαββατοκύριακο Δημήτρη.

      Διαγραφή
  2. Καλημερα αδερφια..
    Και εγω πιστευω πως το καλοκαιρι ο Τρακης θα μας αφησει.
    Δυστυχως η ομαδα της τρουμπας εκανε αυτο που ξερει καλυτερα απο τον καθενα:να κερδιζει αγωνες στα χαρτια.
    Με κρατος/αστυνομια/δικαιοσυνη δικα τους,λογικο το βρισκω..
    Εμεις κανουμε μονο για να ταιζουμε τους μεγαλοκοιλαραδες που κατα καιρους διοικουν τμηματα της ομαδας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τους άφησε να το κάνουν, γιατί από μόνοι τους γνωριζαν πως έχασαν δίκαια για αυτό και έδιωξαν τον Μπαρτζώκα και πήραν άλλο προπονητή. Τι να λέμε αδερφέ, πιο Τράκης πεθαίνει.
      Ας φέρει κάποιον από τους Κουτσουμπό, αδέρφια Μιχαλαριά, Αβραμίδη ή Μαραγκουδάκη για να αναλάβουν και να δούμε μία...ακόμη πιο μαύρη μέρα!!!
      Ας βρει αντικαταστάτη και να φύγει ή απλά ας πει πως η ομάδα πωλείται ή δίδεται δωρεάν σε κάποιον που γουστάρει να την βλέπει ψηλά όπως έκανε ο πατέρας του και ο θείος του.

      Διαγραφή