Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Ο γιός του Νικολά Σαρκοζί καλεί τους Γάλλους να πάρουν τα όπλα: "Aς υπερασπιστούμε τη Γαλλία"

Έπρεπε να κάνω την αναδημοσίευση με το που είδα το e-mail από τον Στέφανο, αλλά κακώς το καθυστέρησα. Αδερφέ 1000 ευχαριστώ και ένα συγγνώμη που θα σε "στιγματίσουν" τα ορφανά σαν "φασίστα".


Ο γιος του Σαρκοζί, Λουί Σαρκοζί, καλεί σε πολεμική κινητοποίηση τους Γάλλους έναντι των ισλαμιστών τζιχαντιστών που έχουν αιματοκυλίσει τη χώρα του.
Ανέβασε ένα μήνυμα συμπαράστασης για τα θύματα του περιοδικού Charlie Hebdo. Στη συνέχεια πόσταρε μια φωτογραφία: Έναν άνδρα με κουκούλα και όπλο και το σύνθημα «Ας υπερασπιστούμε τη Γαλλία».
Ο Λουί Σαρκοζί ζει στις Ηνωμένες Πολιτείες και σπουδάζει σε στρατιωτικό πανεπιστήμιο. Αν και οι γνωστοί προοδευτικοί αριστεροί που έφεραν τη Γαλλία σε αυτό το χάλι προκάλεσαν σάλο, ο γιός του πρώην προέδρου αρνήθηκε να αποσύρει τη φωτογραφία και εξακολουθεί να υποστηρίζει αυτή την άποψη.
Δώδεκα νεκροί από επίθεση ισλαμιστών στην εφημερίδα Charlie Hebdo στο Παρίσι. Για να θυμηθούμε τα λόγια του γέροντα Παϊσίου όπως ακριβώς καταγράφονται στο βιβλίο Μαρτυρίες Προσκυνητών Β΄ τόμος.
 Είπε χαρακτηριστικά για τους Γάλλους: «Ας τους αυτούς, που μαζεύουν τους Μουσουλμάνους και χτίζουν τζαμιά. Αργότερα, θα καταλάβουν τι συμβαίνει και τότε θα είναι οι πρώτοι που θα πάρουν μέτρα εναντίον τους. Θα δείτε τι θα κάνουν.»
Μαρτυρίες Προσκυνητών. Τόμος Β΄, 2η έκδοση, σελίδα 365.
Στο μεταξύ πυρά δέχθηκε μία μουσουλμανική αίθουσα προσευχής στο Πορ-λα-Νουβέλ της νότιας Γαλλίας, είναι το τρίτο χτύπημα κατά μουσουλμανικού στόχου μετά τη διπλή επίθεση ισλαμιστών κατά Γάλλων αστυνομικών και δημοσιογράφων. Θυμίζουμε ότι σήμερα σκοτώθηκε και μια Γαλλίδα αστυνομικός.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr
πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου