Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Bet on green(φωτογραφία)

Αφιερωμένο σε Αντρέα και Δημήτρη.

Επειδή...

ο Καραφλούζος είναι κωλόγαυρος
ο σκατοσακούλας είναι μπλεγμένος με τα fixed games
ο σκατοσακούλας είναι μπλεγμένος με την υπόθεση των ναρκωτικών και το καράβι που τα μετέφερε
ο σκατοσακούλας δεν θέλει να μπει φυλακή
ο ΠΑΟΚ χρωστάει μόνο 11 εκ ευρώ και ο Παναθηναϊκός πάνω από 40(άρα με την κατάκτηση του πρωταθλήματος ο ΠΑΟΚ ξεχρεώνει ενώ ο Παναθηναϊκός απλά παίρνει μία μικρή ανάσα αλλά παραμένει χρεωμένος).

Για όλα αυτά και άλλα που δεν γίνεται να γραφτούν γιατί δεν μπορώ να τα στηρίξω κάπου εγώ πόνταρα 15 ευρώ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον Παναθηναϊκό(3 έδινε ο ΠΑΟΚ και 1,25 ο γαύρος).
Αν κάνω λάθος τουλάχιστον θα το πληρώσω!!!


6 σχόλια:

  1. billy kalispera eisai magas etsi kai allios pou exeis to blog makari na vgeis kai kerdismenos apo kardias se sevomai para poli kai gia na ipostirizeis toso auto pou les den to les tixaia . kalo apogeuma andrew

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφέ όπως είπα και στο παλικάρι που με εξυπηρέτησε θεωρώ το πρωτάθλημα σάπιο και του ανέπτυξα την οπτική μου. Τόσο καιρό περίμενα το καλύτερο ποσοστό και το βρήκα. Πλέον δε νομίζω πως θα ανέβει άλλο. Αν χάσω, έχασα, αλλά πιστεύω πως θα βγω κερδισμενος απ' αυτό το στοίχημα.
      Σίγουρα κερδισμένος όμως είμαι που μπορώ και συζητάω με λογικούς ανθρώπους, που ακόμη και αν διαφωνούμε σε κάποια ζητήματα βρίσκουμε σημεία επαφής.
      Καλό βράδυ.

      Διαγραφή
    2. Βασίλη είσαι φίλος αλλά δεν είσαι ..... καλός φίλος.....!
      Τό 'παιξες το Σάββατο που η απόδοσή του ήταν 18, τουλάχιστον ενημέρωσέ μας να το παίξουμε κι εμείς πριν παιχτεί η αγωνιστική....
      Πήγα σήμερα και η απόδοσή του είχε πέσει στο 7,5.....
      Τώρα περιμένω να κάνει γκέλα η ομάδα για να ξανανέβει....!

      Γιατί κι εγώ πιστεύω ότι φέτος θα μας αφήσουν να το πάρουμε.......!

      Όσο για τον χειρισμό του κάμπριο στην υπόθεση του οφη, πιστεύω ότι το μόνο που κατάφερε ήταν να στείλει την ομάδα στο στόμα του λύκου! Γιατί απ ότι ανακοίνωσαν τους έδωσαν μέχρι αύριο το μεσημέρι διορία για να βρούν 126000 ευρώ που είναι τα χρωστούμενα.
      Τι πιο εύκολο για τον σκατοσακούλα να τους στείλει ένα έμβασμα, να ξεπληρώσουν τους παίχτες που έχουν κάνει προσφυγές και να συνεχίσουν να παίζουν στο πρωτάθλημα....

      Και όταν κατέβει η ομάδα στο Ηράκλειο, μαύρο φίδι - κυριολεκτικά - που την έφαγε....
      Κι αυτόν τον μαλάκα εξακολουθούν να υμνούν τα παλικάρια της υγείας.
      Περαστικά μας......

      ΥΓ: Πλάκα έκανα στην αρχή, εντάξει;
      Καλό βράδυ φίλε.

      Διαγραφή
    3. Δημήτρη ειδικά με εσένα τα λέγαμε από τότε που η απόδοση ήταν στο 12. Για να πω την αλήθεια δεν σκέφτηκα να το βάλω Σάββατο μεσημέρι σαν πρόταση αλλά θα ήταν για λίγες ώρες, μέχρι να ξεκινήσει το πρώτο παιχνίδι.

      Ο ΟΦΗ αδερφέ ήθελε και τα έπαθε. Ας πρόσεχε που έμπλεκε. Αν και σήμερα ο Μαχλάς είπε πως οι παίκτες έχουν κάνει διακανονισμούς(όπως και αυτοί που έκανε ο Αλαφούζος).

      Πάντα δεκτή η πλάκα και έτσι το κατάλαβα από την αρχή του σχολίου.
      Καλό βράδυ.

      ΥΓ Την αυριανή ανάρτηση την γνωρίζεις...έρπει...Ευχαριστώ.

      Διαγραφή
  2. Μακάρι αδερφέ να κερδίσεις και να βγώ λάθος στην πρόβλεψή μου.Να χαρούμε όλοι με τη κατάκτηση του πρωταθλήματος και εσύ διπλά.Πιστεύω ότι ο ΟΦΗ θα κάνει τους διακανονισμούς αλα Κωτσόβολου και δεν θα αποβληθεί.Δυστυχώς η απαξίωση του Ελληνικού πρωταθλήματος δεν θα έχει τελειωμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να ήξερες ρε αδερφέ πόσο θα χαιρόμουν αν πετουσαν τον ψΟΦΗ εκτός. Έχει γίνει τσούλα του θρήνου αλλά όλοι τον αποκαλούν παρακλάδι του Παναθηναϊκού.
      Αν τον διώξουν μέχρι το τέλος της χρονιάς ίσως να πάρουμε και τους βαθμούς του αγώνα και τότε η διαφορά θα μικρύνει και άλλο και το πρωΚτάθλημα θα γίνει ροντέο.
      Πλέον όσοι παρακολουθούμε το Ελληνικό ποδόσφαιρο το κάνουμε από συνήθεια.

      Διαγραφή