Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2015

Η Δώρα με τη βαλίτσα και το πούρο που την έδιωξε το ΠΑΝ.ΚΙ. στηρίζει τΣύριζα

Ζει στην Ελλάδα ένας ΠΟΥΣΤΗΣ που στόχο έχει να βγάζει χρήματα χωρίς να δουλεύει. Δηλώνει ως επάγγελμα ΧΑΣΟΔΙΚΗΣ και τα τελευταία χρόνια πίνει το αίμα του Παναθηναϊκού. Πότε αντιπολιτευόμενη την οικογένεια, πότε στο πλευρό των πολυΑμέτοχων και πότε με τα "παιδιά" και τον σωτήρα Αλ Αφ. Τα "παιδιά" τον έδιωξαν από το Παν.Κι. που "δυστυχώς" για όλους εμάς δεν συμμετέχει στις εκλογές. Θα έδινε μία δόση γέλιου σε αυτές τις εκλογές.

Το τελευταίο διάστημα βέβαια σαν καλός ΠΟΥΣΤΗΣ το γύρισε στον τΣύριζα, γιατί τους άλλους Ψύριζα(ε). Είχε τον ρόλο του παράσιτου και θέλει να συνεχίσει να τον έχει και στο μέλλον. Έτσι σαν καλός ΠΟΥΣΤΗΣ κάνει αγώνα από το fb για να μεγαλώσει το ποσοστό των απατεώνων που τάζουν λαγούς με πετραχήλια.

Ξεχνάει πως ο τΣύριζα είναι το ΠΑΣΟΚ καμουφλαρισμένο και πως πέρα από όλα τα υπόλοιπα οι οπαδοί του ευθύνονται για τη δολοφονία των τριών υπαλλήλων της MARFIN και του εμβρύου και πως ο Π.Κ. δεν δικάστηκε ποτέ για αυτή τη δολοφονία παρά το γεγονός πως έγινε υπό την καθοδήγησή του. Εστιάζει σε ότι λάθος έχει κάνει η ΝΔ(καλά μέχρι εδώ) αλλά χωρίς να προτείνει λύση ή να χρησιμοποιεί κάποια πρόταση του τΣύριζα. Στη συνέχεια δημιουργεί τα δικά του σενάρια τρόμου ή αντιγράφει από άλλους, γελοιοποιώντας Εθνικά θέματα.

Κάπου μέσα στα υπόλοιπα βάζει και τον Παναθηναϊκό αλλά δεν μας λέει για την συνέχεια τίποτα.
"Ειλικρινά, δεν ξέρω τι θα κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Και έχω κι εγώ τους φόβους μου και τις ανησυχίες μου. Που καθόλου μικροί φόβοι και μικρές ανησυχίες δεν είναι...
Κι εγώ φοβάμαι μην η αρχική χαρά καταλήξει...σαν τον πολυμετοχικό Παναθηναϊκό!"
Ούτε κουβέντα για τον Αλαφουζικό που συμμετείχε και που έχει γίνει φτωχός συγγενής. Πουλάει ελπίδα πλέον για την Ελλάδα χωρίς να λέει τι έχει κάνει στην ομάδα που αγαπάμε.

"Πιστέψτε με, ακόμα και πολλοί από εσάς που δεν θα ψηφίσετε ΣΥΡΙΖΑ, που δικαιολογημένα ή όχι φοβάστε, θα νοιώσετε το βράδυ της 25ης Γενάρη ότι...μια ταφόπλακα βγήκε από πάνω μας αν η κάλπη τιμωρήσει τα ερπετά που μας κυβερνούν και τις παραφυάδες τους...
Φυσικά...δεν λέω σε ΚΑΝΕΝΑΝ τι να κάνει!
Λέω μόνο αυτά που σκέπτομαι εγώ.
Ας κάνετε λοιπόν όλοι ό,τι σας λέει η καρδιά σας!
Και ας ελπίσουμε ότι θα βγούμε από τον εφιάλτη που ζούμε..."
Βοηθήστε έναν ΠΟΥΣΤΗ να γίνει σαν τον Λαζόπουλο. Να βγάζει χρήματα ενώ το κωλοβαράει. 

Είτε με ΝΔ, είτε με τΣύριζα και μνημόνιο θα έχουμε και δόσεις θα πληρώνουμε και οι τράπεζες δεν θα μας κλέψουν τις καταθέσεις. Οδηγό αλλάζουμε όχι πορεία. Την πορεία μας την έχουν χαράξει άλλοι.

Ζήτω η Ελλάς και καλό κουράγιο Έλληνες γιατί ένας νέος κύκλος προδοσίας ξεκινά. Να είστε έτοιμοι για τα χειρότερα σε Εθνικό επίπεδο(ονομασία Σκοπίων, είσοδος σε ΕΕ και ΝΑΤΟ, κλπ κλπ). Ευτυχώς ο Θεός αγαπάει αυτόν τον τόπο.

ΥΓ Δώρα κάνε μου λιγάκι μμμμμ, συμπαθώ πιο πολύ τα μοσχάρια από τους πούστηδες. Ειδικά αν μου τα σερβίρουν μαγειρεμένα κοκκινιστό με ρύζι είναι ... ότι πρέπει.
ΥΓ2 Για να μην σας τρώει η περιέργια που χάθηκε ο ΠΟΥΣΤΗΣ.
ΥΓ3 Δεν είμαι ρατσιστής, ούτε ομοφοβικός. Απλά λέω τα πράγματα με το όνομά τους και τους ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ θα τους αποκαλώ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ. Δημοκρατία δεν έχετε, θα με ανέχεστε...ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ.

5 σχόλια:

  1. Καλησπέρα Βασίλη.Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου δεν έχω να προσθέσω τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καληησπέρα Μάνο.
      Κρίσιμες αυτές οι εκλογές γιατί αν καταφέρουν την αυτοδυναμία εκτός της κλοπής ποπυ θα διαπράξουν δεν θαέχουν και κανέναν να τους ελέγχει. Εκεί ποντάρει και η Δώρα.
      Αν και πιστεύω πως σε λιγότερο από 12 μήνες θα ξαναέχουμε εκλογές.

      Διαγραφή
  2. Και το χειρότερο είναι πως το πρόβλημα της ομάδας είναι πολιτικό. Άρα αν ποτέ λυθεί το πολιτικό θα λυθεί και το πρόβλημα της ομάδας(εξαιρείται η λύση ξένου λεφτά που δεν τσιγκουνεύεται, αλλά γιατί να έρθει τώρα που η ομάδα δεν είναι Παναθηναϊκός;).

    Το ΥΓ3 είναι η γραπτή έκφραση αυτού που πολλοί σκεφτόμαστε αλλά σε δημόσιο χώρο όταν το λέμε βρίσκεται κάποιος "προοδευτικός" να μας "νουθετήσει"(και μετά μαζεύονται και άλλοι προοδευτικοί και ποιούν φασισμό σε όσους έχουμε διαφορετική άποψη).

    Καλό Σαββατοκύριακο Δημήτρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπερα αδερφε!!
    Καλα αυτος δηλωνε καποτε ΚΚΕ,τωρα το γυρισε το βιολι?
    Ε ρε ψεκασμενοι που κυκλοφορουν!!
    Και να φανταστεις αυτοι εδιωξαν τον Τζιγγερ..Ποιοι,οι επαγγελματιες κωλοτουμπες..
    Ελεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα αδερφέ μου.
      Έχεις δει ποτέ πούστη σταθερό στη θέση του; Αλλιώς δεν θα ήταν πούστης αλλά θα είχε παραμείνει άντρας.(λέμε τώρα)
      Όταν οι οπαδοί, όλοι μας, δεν σεβαστήκαμε όλα όσα είχαμε πετύχει και αφήσαμε κάποιους λίγους να ορίσουν την τύχη της ομάδας τώρα πρέπει να δεχτούμε την "τιμωρία". Μέχρι να ξυπνήσουν όλοι και να διώξουν τα αλητάκια και τα αφεντικά τους.

      Διαγραφή