Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Η εποχή του ΜΑΛΑΚΑ

Σκεφτόμουν να βάλω για τίτλο "Το γένος του ΜΑΛΑΚΑ"(κατά τα γένη όπως τα θεωρούσαν οι αρχαίοι Έλληνες), αλλά μετά σκέφτηκα πως η προεκλογική περίοδος είναι περίοδος ψηφοθηρίας άρα εποχή κυνηγιού και αποφάσισα να βάλω αυτό τον τίτλο. Εξάλλου για να επιλέγουν οι Έλληνες αυτούς τους πολιτικούς δεν μπορεί παρά να είναι ΜΑΛΑΚΕΣ.

Από έφηβος δεν υποστήριξα ποτέ κόμμα της "αριστεράς" και την έκφραση "φασιστάκι" την ακούγαμε όλοι όσοι δεν ψηφίζαμε ΠΑΣΟΚ και ΚΚΕ. Ήταν ο εύκολος τρόπος στοχοποίησης όλων όσων δεν ανήκαν στις "δημοκρατικές" παρατάξεις.
Μου την είχε στείλει ο Στέφανος και περίμενα την κατάλληλη στιγμή για να τη χρησιμοποιήσω.
Ο ΓΑΠ έκανε κόμμα... 
Κίνημα Δημοκρατών ΣοσιαΛηστών(ληστών της κοινωνίας δηλαδή)
Αυτοί θα κλέψουν δημοκρατικά για ακόμη μία φορά. Από το 1981 που ο ΜΑΛΑΚΑΣ Έλληνας έφερε τον λαοπλάνο στην εξουσία τα δάνεια του ήταν η αρχή του κακού. Το κακό συνεχίστηκε με τον Κινεζο Εβραίο που έχει ένα ελαιώνα στο πρόσωπο και ολοκληρώθηκε με τον ΓΑΠ.
Ο Αντρέας πήρε τόσα δάνεια και κατέστρεψε υγιή ταμεία(βλέπε ΝΑΤ) για να κάνει τα καπρίτσια του. Τα χρέη του θα έσκαγαν σε αυτού που θα ζούσαν και μετά τον θάνατό του. Με τον Κινέζο έγινε η κλοπή του ΧΑΑ και με τον ΓΑΠ είχαμε την αλλαγή του "t+3" σε "t+10 εως άπειρο". Αυτό το έκανε την πρώτη βδομάδα διακυβέρνησης με 3 υπογραφές, τη δική του, του Προβόπουλου και του Παπακωνσταντίνου. Όπως μήνες μετά είπε η καπιταλοαριστερή Λιάνα, η οικογένεια του ΓΑΠ έβγαλε 21δις ευρώ και οι άλλοι δύο μαζί 7 δις ευρώ. Σύνολο 28 δις ευρώ. Όλα αυτά με το σύνθημα "Λεφτά υπάρχουν." μόνο που δεν διευκρίνισε πως εννοούσε τα χρήματα του λαού.
Τώρα ζητάει την ψήφο σου. Θα του τη δώσεις;

ΠΑΣΟΚ
Δεν σχολιάζω τίποτα παραπάνω από το γεγονός πως ο Βενιζέλος(Τούρκογκλου για τις ΗΠΑ) δεν μπορεί να βρει υποψηφίους ούτε στη Θεσσαλονίκη.

Νέα Δημοκρατία
Εδώ κολλάει η δήλωση που είχε κάνει ο αντιπρόεδρος του Εδεσσαϊκού. Πρώτα αυτοί ήθελαν, αλλά μετά είπαν και εμείς δεν θέλαμε και μετά που θέλαμε δεν ήθελαν κλπ κλπ... Έτσι η Ν.Δ. πρώτα δεν ήθελε το μνημόνιο αλλά μετά το πήγε και παρακάτω. Βέβαια ενώ έκανε ένα καλό μετά το πήρε πίσω. Πάνω που η Ντόρα θα χανόταν από τον χάρτη την πήρε πίσω στη Ν.Δ.. Από την προεκλογική ατζέντα που είχε έκανε ελάχιστα και μαζί με το ΠΑΣΟΚ(μέσα και ο ΓΑΠ) έχουν την ευθύνη για τον θάνατο(δολοφονία και όχι αυτοκτονία) χιλιάδων συνανθρώπων μας. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ ενεργούσαν με πλάνο γενοκτονίας για το Ελληνικό Έθνος.

Ανεξάρτητοι Έλληνες
Όταν φεύγεις από το κόμμα της Ν.Δ. και απευθύνεσαι σε ψηφοφόρους του "δεξιού" χώρου αλλά και εν μέρει του εθνικιστικού είναι γελοίο και απαράδεκτο να συνεργάζεσαι με τον τΣύριζα και τον Τσίπρα. Μπορείς να πας κόντρα στα δύο κόμματα που ήταν στην Κυβέρνηση αλλά χωρίς να είσαι "κολλητός" του Alexis. Η δεξαμενή των ψηφοφόρων σου δεν θέλει σχέσεις με τους αναρχομαλάκες που υποστηρίζει ο τΣύριζα και τους οποίους φιλοξενεί στις τάξεις του. Τα λάθη πληρώνονται και τα ποσοστά θα είναι απογοητευτικά. Δεν μπαίνουν στη Βουλή παρά μόνο για θεατές.

Δημ.Αρ.
Όταν μέρος του τΣύριζα έγινε Δημ.Αρ. που συνεργάστηκε με ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΛΑΟΣ και μετά για να ξαναμπεί στη Βουλή έκλεισε το μάτι στον Alexis. Του έκλεισε το μάτι όταν χάλασε η συμφωνία να τον κατεβάσουν για ΠτΔ. Βέβαια ο Alexis τους πέταξε σαν λεμονόκουπα αφού έτσι το πρώτο κόμμα θα είναι ευνοημένο. Όλοι αυτοί οι "αριστεροί'' με τις ΒΑΘΙΕΣ ΔΕΞΙΕΣ τσέπες δεν μπαίνουν με τίποτα στην επόμενη Βουλή.

τΣύριζα
Η κολυμβήθρα του Σιλωάμ για τους ΠΑΣΟΚους. Κάθε ΠΑΣΟΚος που ντρέπεται να πει πως ήταν ΠΑΣΟΚ το παίζει τΣύριζα. Έτσι το κόμμα-αχταρμάς από αναρχίδια, ανθέλληνες, αδερφές και ψευτοαριστερούς από το 3-4 τοις 100 έφτασε να είναι πρώτο αλλά με χαμηλά ποσοστά. Βέβαια αν κάποιος άλλος ήταν στην αντιπολίτευση θα είχε φτάσει πάνω από 50 τοις 100. Η στάση του τΣύριζα με την ακατάσχετη παροχολογία και θυμίζει παλιό ελληνικό κινηματογράφο. Βέβαια εδώ και ένα μήνα τα γυρνάει και άρχισε τα "το 2015 θα είναι δύσκολος χρόνος" και άλλα τέτοια. Βέβαια έχει και στελέχη που δεν ξέρουν ούτε το "ποίημα" απ' έξω και κάνουν το ένα λάθος μετά το άλλο. Χρήματα για όλες αυτές τις παροχές δεν υπάρχουν και ούτε μπορούν να βρεθούν. Να προσθέσω βέβαια πως ο Alexis ήδη δεσμεύτηκε να συνεχίσει την ίδια πολιτική. Δυστυχώς οι θέσεις τους για Εθνικά θέματα και παιδεία είναι τέτοιες που με τρομάζουν.
Τρομάζει η στάση τους απέναντι στους δικούς τους εργαζόμενους.

Ποτάμι
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Μερικοί apolitic μαϊντανοί που απολαμβάνουν την υπερπροβολή τους από τα ΜΜΑποχαύνωσης. Αν τα ΜΜΑ τους προβάλουν κατ' αναλογία με το ποσοστό που πήραν στις τελευταίες εκλογές, 0 τοις 100 αφού δεν συμμετείχαν, οι πολίτες που θα τους ψηφίσουν θα είναι λιγότεροι από όσους θα συγκεντρώσει ο Β.Λεβέντης και το ΠΑΝ.ΚΙ.
Συστημικό μόρφωμα που η δημιουργία του είχε λόγο, να κόψει ψήφους από τον υποψήφιο αυτοκράτορα Alexis.

ΚΚΕ
Έχουν ένα σταθερό ποσοστό και αυτό δεν αλλάζει. Οι περισσότεροι βΟλευτές είναι ΠΑΜΠΛΟΥΤΟΙ, αλλά πουλάνε προφίλ αριστερού. Χαρακτηριστικά δείγματα η Αλέκα και η Λιάνα. Δεν θέλουν να κυβερνήσουν και μόνος λόγος ύπαρξης αυτού του κόμματος είναι τα καλά οργανωμένα παρακλάδια που εκτονώνουν την οργή του κόσμου πριν φτάσει στο κρίσιμο σημείο και φέρει εξελίξεις. Αδράνησαν εκατοντάδες φορές σε όσα διαδραματίζοντας εντός Βουλής και μετά μόνο τα σχολίασαν. Έχουν ευθύνες απέναντι στον Ελληνικό λαό και για αυτό μένουν στο ίδιο ποσοστό πάντα.

Χρυσή Αυγή
Φασίστες, νεοναζί, παγανιστές, άθεοι, δολοφόνοι... κλπ, κλπ...
Τους κατηγόρησαν(Βενιζέλος) πως έριξαν την κυβέρνηση στην ψηφοφορία για τον ΠτΔ. Βέβαια Σ.Δήμας και βΟλευτές των δύο κομμάτων της Κυβέρνησης είχαν πει πως δεν θέλουν τις ψήφους τους και πως αν τις πάρουν αυτοί θα ψηφίσουν παρών. Απέναντι στο σύνολο των υπολοίπων γιατί έχουν δομή παρόμοια με το ΚΚΕ. Στη δομή αναφέρομαι και όχι στην ιδεολογία. Το ΚΚΕ έχει τα ΚΝΑΤ που έχουν ενεργήσει πολλές φορές ακόμη και τώρα σε Πανεπιστήμια και όχι μόνο. Τους αποκαλούν δολοφόνους όταν η "αριστερά" έβαλέ στη Βουλή τον δολοφόνο Ελλήνων "καπετάν Γιώτη". "Ξεχνάνε" τον Βορίδη με το ρόπαλο και τη δολοφονία του Τεμπονέρα, όπως ξεχνάνε τη δολοφονία των υπαλλήλων της Marfin από ομάδα που έδρασε υπό την καθοδήγηση του Π.Κ.. Ομοίως ξεχνάνε και τη γενοκτονία των Ελλήνων από το ΠΑΣΟΚ και την συγκυβέρνηση ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Άθεοι γιατί ο Γερμενής δεν πιστεύει, αλλά οι "αριστεροί" δεν πιστεύουν στον Θεό και δεν αποδέχονται το Ευαγγέλιο. Δεν πειράζουν ούτε οι "ποδίτσες", ακόμη και ο εθνικόφρων χαμηλών τόνων πρώτος βΟλευτής μεγάλης πόλης που έχει κάνει πολλά ντοκιμαντέρ και προβάλλεται ως θρήσκος είναι ακόμη ένας με "ποδίτσα". Μπήκαν φυλακή για να μην εκφράζονται και θα μείνουν χωρίς δίκη μέχρι να τους αφήσουν λόγω παρέλευσης του χρόνου. Αν είχαν στοιχεία θα τους δίκαζαν και θα τους καταδίκαζαν και πολύ καλά θα έκαναν. Έγινε η τριπλή δολοφονία στο Ωραιόκαστρο αλλά κανείς δεν ρώτησε τι ψήφιζε ο δολοφόνος. Μόνο στον ηλίθιο που έγινε εθνικιστής από κομμουνιστής στα 45 του έγινε διάκριση. Θα μπορούσαν να είχαν πάρει καλύτερη θέση σε πολλά νομοσχέδια που ευνοήθηκαν οι έχοντες και κατέχοντες στην Ελλάδα. Παρόλα αυτά είναι οι μόνοι που δέχονται πόλεμο από το σύστημα και όλους μαζί τους υπόλοιπους.
Θέλεις να τους πολεμήσεις; Η λύση είναι απλή. Αύξησε την ασφάλεια στη χώρα απελαύνοντας κάθε παράνομο μετανάστη, επανεξέτασε κάθε περίπτωση και όσοι ήρθαν με πλαστά στοιχεία να φύγουν. Δώσε στην αστυνομία το δικαίωμα να προστατεύει τους πολίτες και όχι να φοβάται να χτυπήσει εγκληματίες γιατί θα την κάνουν πρώτο θέμα τα ΜΜΑ. Μείωσε την ανεργία και φρόντισε να γίνονται πραγματικοί έλεγχοι σε εργοδότες που έχουν ανασφάλιστη εργασία και όχι έλεγχοι με προειδοποίηση που όφελος έχει μόνο ο ελεγκτής. Μείωσε τη φορολογία για να μπορεί να ζήσει ο Έλληνας εργαζόμενος ή ελεύθερος επαγγελματίας. Τέλος φρόντισε να δίνεις στα σχολεία Ελληνική παιδεία και όχι τις γελοιότητες των Δραγώνα-Ρεπούση. Αν κάποιο κόμμα τα κάνει αυτά η Χ.Α. θα βρεθεί πάλι σε ποσοστά του παρελθόντος. Μέχρι τότε τα ποσοστά θα ανεβαίνουν. Δεν γίνεται να έχει 4,5-6 τοις 100 αλλά η θετική γνώμη για τον Μιχαλολιάκο να είναι στο 8,5-9,5 τοις 100. Πάει για να περάσει το 10 τοις 100 και όλοι θα ψάχνουν πάλι τι φταίει και πήραν τόσο μεγάλο ποσοστό αλλά δεν θα ψάξουν ποτέ τα πραγματικα αιτία.

ΥΓ Ανακοινώθηκαν εκλογές και έπιασαν τον Ξηρό!!! Ζήτω οι ηλίθιοι που πιστεύουν πως αυτός και οι άλλοι είναι η 17Ν. Η πραγματική 17Ν είναι εκτός φυλακής και σε υψηλόβαθμες θέσεις, αν δεν έχουν ήδη αποσυρθεί(συνταξιοδοτηθεί).
ΥΓ2 Ο ΓΑΠ έχει πολλούς μήνες που ξοδεύει χρήματα(από τα 21δις ευρώ που "τίμια" έβγαλε η οικογένειά του) βοηθώντας άτομα από τον μηχανισμό του ΠΑΣΟΚ. Μιλάμε για πολλά χρήματα που τα ξοδεύει χωρίς δεύτερη σκέψη. Μη ρωτήσει κανείς που το γνωρίζω, κάποτε ήμουν μέχρι το λαιμό στα σκατά των κομμάτων και ακόμη έχω φίλους αλλά βλέπω και τα σημάδια.
ΥΓ3 Αν καταφέρει ο ΓΑΠ να διαλύσει το ΠΑΣΟΚ τα χρήματα από δάνεια που πήρε το ΠΑΣΟΚ ποιος θα τα επιστρέψει στις τράπεζες;(ρητορικό το ερώτημα)
ΥΓ4 Εκτίμιση αποτελέσματος εκλογών τΣύριζα-ΝΔ με σχεδόν ίδιο ποσοστό, Χ.Α., Ποτάμι και ΚΚΕ μπαίνουν στη Βουλή. Ελπίζω να μην μπει ο ΓΑΠ γιατί τότε θ μείνει έξω και αυτός και το ΠΑΣΟΚ. Λογικά Δημ.Αρ. και Αν.Ελ. είναι εκτός Βουλής. Ακόμη και να μπει έκτο κόμμα μη σας παραξενέψει μία συγκυβέρνηση τΣύριζα-ΝΔ με πρωθυπουργό τον Αβραμόπουλο. Ο Αβραμόπουλος είναι πολύ ψηλά στην ιεραρχία. Ποια ιεραρχία; Σκεφτείτε μόνοι ή ξαναδιαβάστε το κείμενο και θα το καταλάβετε.
ΥΓ5 Ψήφο στο ΠΑΝ.ΚΙ για να κάνουμε γήπεδο στα αστέρια, Έχουν ήδη δεσμεύσει οικόπεδο και έχουν βγάλει άδεια. Στα αστέρια δεν έχει και κορμοράνους!!!

4 σχόλια:

  1. Μέσα στη χαζομάρα του το βλαμμένο πέτυχε κάτι που ο πιο διεστραμμένος νους δεν θα σκεφτόταν....
    Θα καταφέρει να δείξει πόσοι είναι τελικά οι μεγάλοι μαλάκες στην Ελλάδα....!
    Και όχι στο περίπου....
    Ακριβές νούμερο θα μάθουμε...
    Άπαιχτος ο ΓΑΠ.....

    Με πολλά κιλά μαλακίας στο άδειο του κεφάλι.....
    Να τον χαιρόμαστε.

    Καλό Σαββατοκύριακο να περάσεις Βασίλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μοιράζει χρήμα σε όποιους πρέπει, όχι σε όλους. Δίνει χρήμα, αλλά και υποσχέσεις σε ανθρώπους που έχουν θέση και μεγάλο κύκλο και μπορούν να φέρουν ψηφαλάκια. Έχει παρει όλο τον κομματικό μηχανισμό του ΠΑΣΟΚ στη Θεσ/νίκη. Άρα εκτός από τους μαλάκες θα τον ψηφίσουν και όσοι πήραν χρήματα.

      Μήπως όσοι ψηφίσουν τΣύριζα, ΝΔ, Δημ.Αρ, Αν.Ελ., Λάος και Ποτάμι δεν είναι ΜΑΛΑΚΕΣ; ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και λιγότερο Δημ.Αρ.-Λάος γιατί τον εξαθλίωσαν και τΣύριζα-Αν.Ελ. γιατί λένε τα μεγαλύτερα ψέματα για να πάρουν θέση εξουσίας. Το Ποτάμι δεν έχει θέσεις και για ότι τους ρωτήσει κάποιος απαντούν αόριστα.
      Άρα και εδώ πάλι ΜΑΛΑΚΑΣ πιάνεται ο νεοΡΑΓΙΑΣ.

      Καλό Σαββατοκύριακο Δημήτρη για εσένα και την οικογένειά σου.

      Διαγραφή
    2. Δεν διαφωνώ ότι έτσι όπως έφτιαξαν την όλη κατάσταση είμαστε όλοι μαλάκες.
      Μιλάω για την ... ποσότητα μαλακίας που δέρνει κάποιους οι οποίοι δεν εμπίπτουν στις παραπάνω επιλογές...
      Αυτούς που θα ψηφίσουν ψωρίς κανένα όφελος, απλά γιατί κάποιοι πιο έξυπνοι τους καβούρδισαν τον ήδη καμμένο εγκέφαλό τους....
      Για τους υπόλοιπους ισχύει το μαλακόμετρο για διαπιστώσουμε εκ των υστέρων και εκ του αποτελέσματος βέβαια, το πόσο μαλάκες μπορεί να είμαστε....

      Γι αυτό έχω γράψει κάποιες φορές ότι δεν υπάρχει ελπίδα και γυρισμός.....
      Δεμένους χειροπόδαρα μας έχουν και δεν αφήνουν κανέναν να τους πάρει την κουτάλα....

      Διαγραφή
    3. Aκόμη και αυτοί που δεν έχουν φαινομενικό όφελος τους έχουν τάξει ή έχουν την ελπίδα του βολέματος. Ο ΓΑΠ με νομοθετημένη την αναλογία 1/5 στις προσλήψεις ΕΒΑΛΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΟΧΙΚΟΥΣ ΔΑΣΟΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ, που είχαν προϋπηρεσία σε 6μηνα.(6 μήνες εργασία-6 μήνες ανεργια)
      Η ψευτιά σε όλο της το μεγαλείο.

      Διαγραφή