Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Το έγκλημα είχε σχεδιαστεί καλά

Μπορεί ο εθνικός ΚΕΡΑΤΑΣ να έκανε δηλώσεις και να σήκωσε τις gayροφυλλάδες αλλά αυτός ήταν το κωμικό τμήμα του εγκλήματος το οποίο δεν θα μείνει ασχολίαστο.

Αρχικά ορίστηκε ο Δελφάκης στο ΠΑΟΚ-Ολυμπιλαγός Ν.Σμύρνης και διαμαρτύρεται το παράρτημα της πλατείας γιατί λέει το έσφαξε ο Δδελφάκης. Το ίδιο παράρτημα ξεχνά πως ονομάζεται ΝΕΟΣ Ολυμπιλαγός Ν.Σμύρνης αλλά ποτέ δεν έπεσε κατηγορία. Το ίδιο παράρτημα δεν ενοχλήθηκε καθόλου όταν ακούστηκε η συνομιλία που έλεγε να στείλουν τον Ελευθερόπουλο για προπονητή και να τον πληρώνουν από τη μητρική εταιρία. Το ίδιο παράρτημα έχασε 2-0 από τον gayρο αλλά το 2-0 έγινε με επιθετικό φάουλ του κάγκουρα με το παπάκι.

Επιπλέον ο Δελφάκης πάντα εκτελεί εντολές. Αγαπημένο παιδί του προέδρου Αρκαδίας, του Προύντζου, που είναι κολλητός του απερχόμενου προέδρου της ΕΠΟ και πλέον υποψήφιου βΟλευτή Σαρρή. Ο Δελφάκης σφύριξε και πέρσι τις δύο ομάδες και τιμωρήθηκε αλλά τον ορίσανε και πάλι. Έχει ο Ιβάν τέτοια κονέ; Φυσικά και όχι. Ποιος το σκηνοθέτησε όλο αυτό; Μα φυσικά ο ΚΕΡΑΤΑΣ και τα αφεντικά του. Έτσι βγήκε με τις gayροφυλλάδες στο χέρι να μας κάνει κήρυγμα. Λες και ο γαύρος δεν είναι αυτός που από το 1997 έχει καταστρέψει το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Μάλιστα έμπλεξε τον Σαββίδη με τον Αλαφούζο και εκεί με έπιασαν τα γέλια. Αλλά δεν τελείωσε εκεί το έγκλημα.

Έστειλε στα Γιάννενα τον Αρετόπουλο, άλλο υπάκουο παιδί. Δεν δέχτηκαν οι υπεύθυνοι να ξεκινήσει νωρίτερα το παιχνίδι και ξεκίνησε στην προγραμματισμένη ώρα. Ο Αρετόπουλος ως καλό παιδί δεν θέλησε αρχή του 2015 να κάνει αταξίες και ξεκίνησε το παιχνίδι που δεν έπρεπε να το κάνει λόγω περιορισμένης ορατότητας. Το διέκοψε και το ξαναξεκίνησε για να το διακόψει οριστικά. Έτσι πέρασαν 30 σκάρτα λεπτά που η πιο ποιοτική ομάδα(βλέπε Παναθηναϊκός) έχασε γιατί δεν μπορούσε να παίξει ποδόσφαιρο. Σήμερα έμενε να παιχθεί το υπόλοιπο του αγώνα και οι παίκτες του ΠΑΣ είχαν ξεκουραστεί και ήταν έτοιμοι για να κόψουν βαθμούς από τον Παναθηναϊκό. Θα πεταχτεί τότε ο εγκάθετος και θα πει "Ας σκόραρε ο Καρέλης για να μη μιλάει κανείς." και θα κλείσει τα μάτια στο σπρώξιμο του γαύρου αλλά και στην άνιση αντιμετώπιση όσων διεκδικούν το πρωτάθλημα.

Δεν θεωρώ πως χάσαμε τη δυνατότηα να το κερδίσουμε το πρωτάθλημα της σούπερ λίγδας/κλίκας αλλά αυτ'που συμβαίνουν με κάνουν να σκέφτομαι πως είτε κάποιοι είναι πλέον κολλημένοι στον τοίχο και έπεσαν οι μάσκες είτε φοβούνται πως πλέον κάτι θα αλλάξει.

ΥΓ Το τικ στο χέρι από τι το έπαθε ο ΚΕΡΑΤΑΣ;

2 σχόλια:

  1. Πιστεύω ότι υπάρχει και μια άλλη παράμετρος στο χθεσινοσημερινό έγκλημα που διαπράχθηκε.....

    Κατ αρχάς, ορθώς (???) πράττοντες οι "διοικούντες" τον Παναθηναικό, ζήτησαν αλλαγή της ώρας διεξαγωγής του αγώνα, η οποία δεν δόθηκε.
    Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, αφ ενός να υπάρχει η δικαιολογία του κατατρεγμένου σε περίπτωση που στραβώσει κάτι και αφ ετέρου,επειδή ήξεραν ότι δεν θα δοθεί η αλλαγή της ώρας - γνωστά εξ άλλου τα τερτίπια της λίγδας, όσον αφορά τον Παναθηναικό - έδωσαν τροφή στα χαπακωμένα να συνεχίζουν να βρίζουν απ τη μια τους "νοσταλγούς" και να υμνούν απ την άλλη τους γιάννηδες και τους μπουιδες....!

    Στο έγκλημα επομένως συμμετείχε ενεργά η "διοίκηση" και το αστροπελέκι που το παίζει προπονητής.

    Ο ... Βάλντερμορ πάλι, πρέπει να είδε όνειρο πρωτοχρονιάτικο το Σάββατο.
    Αλλοπρόσαλλος γι ακόμη μια φορά....
    Παλιότερα είχαμε το ... φαινόμενο Πράνιτς, εσχάτως μας προέκυψε το φαινόμενο Μπουι....!
    Κι εκεί που η ομάδα άρχισε να πιέζει και να δημιουργεί κάτι σαν ποδόσφαιρο, με τον Μπουι βέβαια να κάνει το ένα λάθος μετά το άλλο, πάει και βγάζει τον Ντίνα και κόβει την ομάδα, κι από το σημείο αυτό και μετά άρχισε ο ΠΑΣ να δημιουργεί πανικό στην περιοχή μας.
    Τελικά, για να κερδίσει το standing ovation (!!!) ο Μπούης,τον αντικατέστησε στο 88' βάζοντας στη θέση του τον Κλωναρίδη.
    Και μέσα στα εναπομείναντα 5-6' η ομάδα δημιούργησε 3 ή 4 φάσεις για γκολ....

    Μετά τη λήξη του παιχνιδιού, έκανε ακόμα μια ... επική δήλωση....
    "Ευτυχώς δεν χάσαμε...."!!!!

    Ο τύπος που υποτίθεται ότι είναι πρώτος προπονητής στον Παναθηναικό, να ευχαριστεί την τύχη του που δεν έχασε από τον ΠΑΣ......!
    Μάλιστα......

    Ακόμα μια μικρή ομάδα που την έκανε να φαντάζει Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης ο μαθητευόμενος μάγος....
    Και τα ζωντανά να βελάζουν από υστερία......

    Αλλά τι παραπάνω μπορείς να περιμένεις από έναν άνθρωπο που έχει το απλανές βλέμα της αγελάδας, που της τραβάνε κάθε μέρα τα βυζιά και την γαμ@νε μια φορά τον χρόνο.....

    Γ@μω την ατυχία μας με τους μαλ@κες που μπλέξαμε......


    ΥΓ: Απάντηση στο ΥΓ σου....
    Κατά μία εκδοχή, όταν του πήρε ο κοκκαλης τη δικιά του, τον προσέλαβε επί μισθώ για να του την παίζει όταν η πρώην του είχε περίοδο......
    χιχιχιχιχι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτά είναι δεδομένα Δημήτρη. Διοίκηση-"προπονητής"-υπεύθυνος επικοινωνίας είναι γνωστοί για την ανικανότητά τους. Αν τα έγραφα ακόμη μία φορά δεν θα πρόσθετα κάτι άλλο. Ειδικά όταν άκουσα χθες τον υπεύθυνο επικοινωνίας, το γράφω και γελάω με τον μαλάκα, μου ήρθε να σπάσω το λαπτοπ.
      Βολεύονται όλα τα λαμόγια με αυτή την κατάσταση, αλλά αν ο Καρέλης έδινε πάσα στον Μπεργκ τότε θα πανηγύριζαν και δεν θα έλεγαν τα "ευτυχώς".

      Δεν το γνώριζα πως ο ΚΕΡΑΤΑΣ έχει προϋπηρεσία σαν μ@λ@κιστήρι; Ευχαριστώ για την πληροφορία.

      Διαγραφή