Κυριακή 4 Ιανουαρίου 2015

Φταίει η κούραση κόουτς

«Μπράβο στον ΠΑΟΚ! Ξεκινήσαμε με λάθη το ματς, δεν είχαμε συγκέντρωση. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε 10 λεπτά όπως πρέπει να παίξουμε. Σήμερα, όμως, δε φάνηκε στο γήπεδο να 'μαστε σοβαρή ομάδα».

Κόουτς σε σέβομαι αλλά όταν μία ομάδα πάει να παίξει απέναντι στην τρίτη καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος γεμάτη απουσίες και κούραση τότε όλα είναι πιθανά. Ειδικά αν σκεφτούμε τα ποσοστά του Πάοκ σήμερα. Στα τρίποντα η ευστοχία του Πάοκ ήταν κάτι εξωπραγματικό. Το ζήτημα δεν είναι πως χάσαμε αλλά πόσες φορές μπορεί να επαναληφθεί αυτή η ήττα.

«Κι εμείς θέλουμε να μάθουμε γιατί κάποιοι παίκτες δεν έπαιξαν όπως με τη Μακάμπι. Είναι απορία αυτό και για εμάς. Είναι φανερό πως, αν παίξουμε όπως σήμερα (4/1), δεν έχουμε καμιά πιθανότητα με τη Μπαρτσελόνα».

Όταν οι παίκτες έπαιζαν με την Μακάμπι, τότε είχες μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την κακή εικόνα του πρώτου μέρους αλλά τουλάχιστον τότε δεν σκεφτόντουσαν το επόμενο παιχνίδι, γιατί δεν ήταν κόντρα στην Μπαρτσελόνα. Οι κουρασμένοι παίκτες(ποτέ δεν ήταν μέχρι σήμερα πλήρης η ομάδα) αν κουραστούν και πνευματικά δεν αποδίδουν όσο καλά μπορούν. Το γνωρίζεις καλύτερα από εμένα, μην τους φορτώνεις με επιπλέον πίεση.

Στο κάτω κάτω δεν έγινε και κάτι που θα μας δημιουργήσει πρόβλημα στο τέλος. Είτε πρώτοι, είτε δεύτεροι στην κανονική περίοδο το πρωτάθλημα θα είναι πάλι δικό μας.

ΥΓ Πιστεύω πως στο παιχνίδι Κυπέλλου θα έχει άλλο νικητή. Θεωρώ σίγουρο πως με όσα είδες σήμερα θα έχεις όλες  τις απαντήσεις για να κερδίσουμε το νταμπλ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου