Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Το μπάσκετ του γαύρου στον ote tv. Τι; Δε μας αφορά;

Έκλεισε η συμφωνία και οι εντός έδρας αγώνες μπάσκετ του γαύρου θα μεταδίδονται από τον οτε tv. Σε μία πρώτη ανάγνωση μας αφήνει αδιάφορους αλλά για ξαναδιαβάστε την πρόταση και επεξεργαστείτε το. Τι ακόμη να βρείτε την απάντηση; Όχι; Τότε προχωρείστε παρακάτω.

Για άλλη μία φορά ο Αλαφούζος τα ακουμπάει στην ομάδα της καρδιάς του, την έφηβη αδερφή ή αλλιώς gayρο. Αυτή τη στιγμή ο gayρος είναι η μοναδική ομάδα της Α1 που έχει συμφωνήσει με τον ote tv και ίσως μείνει η κατάσταση ως έχει. 

Προσωπικά δε με απασχολεί που θα υπογράψει η ομάδα των γουρλομάτηδων αλλά ποιος τους δίνει τα χρήματα για να εκθρονίσουν τον 6άστερο. Ποιος είναι αυτός που όμως αποφασίζει τι θα γίνει στο συνδρομητικό κανάλι; Μα φυσικά ο ίδιος που πολεμάει αυτή την σιχαμένη ομάδα. Ο Γιάννης Αλαφούζος ο εκδικητής ή αλλιώς ο ΧΟΡΗΓΟΣ.

Όχι τίποτα άλλο αλλά για να μην ταΐζει σανό στα πρόβατα του Πουρέα και θεωρεί πως το τρώμε όλοι Να δω τι θα γράψει τώρα η παρέα των έγκριτων δημοσιοκάφρων.

4 σχόλια:

  1. Καλημέρα Βασίλη, έχει ο αλαφουσκας μετοχές στον ΟΤΕ τν ?Andrew

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχει μετοχές ο Αλαφούζος στην ΟΤΕ ΑΕ;

    Πλατανιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Andrew και Πλατανιώτη,
    Ο Αλαφούζος και ο όμιλος Σκάι έχει το maangement της οτε tv. Αυτός αποφασίζει που θα δώσει χρήματα και τι προσφορά θα κάνει. Ας τους έλεγε 20.000 ευρώ(ξεφτίλα) για όλο τον χρόνο, αλλά αυτός την πονάει την ομάδα της καρδιάς του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μ' αρέσει που το ψάχνεις και με το ΥΓ δίνεις τροφή για σκέψη σε νεότερους.

    Περίμενα να δω σχόλια του τύπου "πάλι όνειρα βλέπεις", "ποιος είπε πως ο Αλαφούζος είναι αυτός που δίνει τα χρήματα;" και άλλα τέτοια όμορφα αλλά τα "παιδιά" κάθισαν φρόνιμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή