Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

Ποιος "συμβουλεύει" τον Αναστασίου;


Ποιος έχει το θράσος να "συμβουλεύει" τον Αναστασίου;

Βοήθεια: Είναι ο ίδιος κρετίνος που βλέπει ομοιότητες στη φετινή ομάδα και τις καταστάσεις με την εποχή της οικογένειας. Γράφει χαρακτηριστικά: 
"Τότε λοιπόν, κάθε φορά που η ομάδα έδειχνε να έχει τη δυναμική για να κάνει την υπέρβαση είτε στην Ελλάδα είτε και στην Ευρώπη ακόμα, η δοίκηση αντί να την ενισχύσει, την αποδυνάμωνε...μεθοδικά, εκεί ακριβώς όπου πονούσε. Ενώ συγχρόνως δεν μπορούσε ή δεν ήθελε να αντιμετωπίσει το θέμα της διατησίας, η οποία την έπεφτε επιθετικά στην ομάδα για να τη "φρενάρει", πράγμα που τελικά γινόταν. Στη συνέχεια, η πίεση μεταφερόταν στον προπονητή και τον παρέσυρε κι αυτόν σε λάθη, μέχρι που τελικά τον "έκαιγε", οι παίικτες άρχιζαν να νοιώθουν την "περιρρέουσα ατμόσφαιρα" και να κάνουν του κεφαλιού τους με όλους τους πιθανούς και απίθανους τρόπους, οι ΑΡΔ κατηύθυναν τη δυσαρέσκεια του κόσμου εκεί που ήθελαν κλπ., μέχρι που γινόμασταν ένα ωραίο μπουρδέλο!...
Αυτά ήταν τότε...τα αίτια.
Και όπως έγραφε ο τεράστιος Χάινριχ Μπελ στη "Χαμένη Τιμή της Καταρίνα Μπλουμ", ένα καταπληκτικό βιβλίο, το οποίο συνιστώ σε όλους, "κάθε ομοιότητα με γνωστά πρόσωπα και καταστάσεις δεν είναι ούτε τυχαία ούτε σκόπιμη, είναι αναπόφευκτη""

Δηλαδή φέτος η ομάδα πάει για την υπέρβαση;
Ποιοι(οπαδοί) την έπεφταν τότε σε παίκτες και προπονητές και κυθρίως από ποιους έπαιρναν εντολές;
Πόσοι ΑΡΔ που τότε έβριζαν ομάδα και διοίκηση σήμερα είναι στα μισθολόγια(pay rolls); 
Οι ΑΡΔ από ποιους έπαιρναν εντολές για να κάνουν την αισχρή επίθεσή τους;

Η απάντηση στο ερώτημα το απόγευμα ή το βράδυ. 
Και για να μην το αρνηθεί η"κοριτσάρα" το έχω και σε print screen.

Καλημέρα και καλή βδομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου