Τετάρτη 1 Οκτωβρίου 2014

Κωμικοί ή τραγικοί;


Πετράκης και Παπανικολάου ήταν για γέλια και για κλάματα σήμερα στην περιγραφή του αγώνα των gay.

Από το πρώτο σφύριγμα ο γενίτσαρος Πετράκης είχε φορέσει τα κόκκινα γυαλιά και έβλεπε ότι και ο Παπανικολάου.
Φώναζε για κάρτες που αν έκανε το ίδιο στο Ελληνικό πρωτάθλημα τότε οι gay δεν θα είχαν παίκτες στις μισές και πλέον αγωνιστικές.
Σκούζουν για φάουλ, πλάγια, κάρτες, πέναλτυ.
Σκούζουν αυτοί και γελάει όλη η Ελλάδα. 
Να σας θυμίσω κάποιες από τις σφαγές που έχει διαπράξει η ομάδα των gay; Δε νομίζω πως χρειάζεται να σας φρεσκάρω τη μνήμη. Υπάλληλοι(της πλάκας) είστε όχι παππούδες με Αλτσχάιμερ.
Ήταν πάντως πολύ όμορφα να ακούς την αγωνία στη φωνή τους, την απογοήτευση και στο τέλος να προσπαθούν να δώσουν ελπίδες στα κόκκινα πρόβατα.

ΥΓ Το πλάνο των καθυστερήσεων από τον πάγκο των ακατανόμαστων με Μίτσελ-κηπουρό ήταν καλύτερο και από την επίτευξη του 3-0. 
ΥΓ2 Τελικά έχασαν 2-0 από την «παρθένα» Μάλμε. Θα γινόταν ακόμη καλύτερο αν έπρεπε την Κυριακή να αντιμετωπίσει τον Πάοκ του Άγγελου, που δεν θα είχε πρόβλημα να του κάνει πλάκα.
ΥΓ3 Ο Μίτσελ θα δει την παρέλαση; 

2 σχόλια:

  1. είναι και συνάδελφοι φίλε ΒΤΚ μην ξεχνάς οπότε υπάρχει αλληλεγγύη.Στη δημόσια νερίτ δουλεύουν οι μεν στην ομάδα του δημοσίου οι δε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και ο Κοντός συνάδελφος με τον Παπανικολάου ήταν και είναι αλλά του την έλεγε.
      Δεν τους αντέχω τους δημοσιοκάφρους τύπου Πετράκη που σαν συμβασιούχος ήταν Παναθηναϊκός αλλά όταν μονιμοποιήθηκε(πάντα με την αξία του!!!) έγινε σκατόγαυρος.

      Διαγραφή