Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2014

Χαμογελάω αλλά με φόβο

Παλιότερα αν σε αυτό τον όμιλο είχαμε 1 βαθμό θα ήμουν βέβαιος πως θα είχαμε στον δεύτερο γύρο από 7 ως 10. Τα τελευταία χρόνια όμως αυτή η ανατροπή, από 1 βαθμό σε 3 ματς να κάνει το απόλυτο, είναι απλά ένα όνειρο.
Μπορεί να σκόραρε η ομάδα και να πήρε το αποτέλεσμα αλλά η εικόνα της ήταν κακή, πολύ κακή.

Αν η Αϊντχόφεν δεν είχε κάνει το λάθος να μας υποτιμήσει κατά τη διάρκεια του αγώνα και απλά να είναι φλύαρη, τότε το παιχνίδι θα είχε άλλη εξέλιξη.
Ακόμη και το γκολ είναι αποτέλεσμα τύχης(χρειάζεται και αυτή στο ποδόσφαιρο αλλά χρειάζεται και η προπόνηση, το σύστημα και οι συνδυασμοί των παικτών), αφού ο Καρέλης θέλει να πιάσει το σουτ "γεμάτο" αλλά ευτυχώς για την ομάδα δεν το βρήκε όπως ήθελε.
Στη φάση που ζητάμε πέναλτυ, είτε ο διαιτητής μετράει το ειδικό βάρος της κάθε ομάδας είτε έχει δει πως ενώ τσιμπάει την μπάλα έχει αφήσει πίσω τα πόδια και πέφτει. 
Βέβαια δεν πρέπει να ξεχνάμε το άστοχο σουτ ενώ η πολύ καλή πάσα τον έχει βγάλει αριστερά διαγώνια απέναντι από τον τερματοφύλακα.

ΥΓ Βγήκαν οι ΑΡΔ και γράφουν για Panathinaikos. ΕΛΕΟΣ
ΥΓ2 Καρέλη, καλό μου παιδί, όχι μόνο έχεις πάρει τα άσχημα χούγια του Νίνη αλλά ενώ πολύ εύστοχα μου είπε σήμερα κάποιος "σαν τον Σαλπιγγίδη είναι αλλά αριστεροπόδαρος" με την διαφορά που δεν προσφέρει ανασταλτικά. Το είχε γράψει και ο Φώτης σε σχόλιο προηγούμενης ανάρτησης. Εσένα Καρέλη, αγόρι μου, σε προσέγγισε κανένας ΑΔ ή απλά την είδες αστέρι;
ΥΓ3 Επί Τζίγκερ αν είχε γίνει η φάση του πέναλτυ θα το σφύριζε χωρίς δεύτερη σκέψη. Σήμερα όμως σφύριζε αδιάφορα το κοράκι.

10 σχόλια:

  1. Η κοπρια πηγε ταμειο bill μετα απο καιρο! Παλι καλα αποφασισα να μην παιξω κοντρα την τριφυλλαρα! Τελικα οσοι δινανε αχαστο ασο την psv ειναι και αυτοι μεγαλες κοπριες χαχαχα Good Night!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ φαντάζομαι έχασες τον Ιταλό που έλεγες. Θα τα πούμε το πρωί.

      Διαγραφή
    2. κρατάω μόνο το βαθμό.Ο Παναθηναικός δεν μου άρεσε ιδιαίτερα αν και είχε κάποια καλά τρεξίματα ενώ ούτε και η Αιντχόβεν έδειξε κάτι το τρομερό.H πρόκριση ακόμα και να πάρουμε τα παιχνίδια στην έδρα μας είναι δύσκολη.

      Υ.Γ Κλωναρίδη keep walking.Μέχρι και ο παλαίμαχος Πέτριτς που σε αντικατέστησε καλύτερος ήταν.

      Διαγραφή
    3. Η πρόκριση είναι δύσκολη αλλά αν οι Ρώσσοι έχουν περάσει ίσως να τσιμπήσουμε βαθμό και με δύο νίκες ποτέ δεν ξέρεις. Με την εικόνα που είχε η ομάδα δεν το πιστεύω αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται.
      Δυσκολεύομαι να θυμηθώ χειρότερη Αϊντχόφεν. Όσο το σκέφτομαι, τόσο νομίζω πως είναι η χειρότερη που έχω δει.

      Διαγραφή
  2. Το κακό που έγινε χτές - πιστεύω - ήταν ότι ξαναπήραν θάρρος τα σαλιγκάρια που είχαν κρυφτεί μετά τις "μεγαλειώδεις" δηλώσεις του καραφλού κατάδικου την Κυριακή.

    Μια βόλτα χτες στο πράσινο βουστάσιο, με απογοήτευσε γιατί τους έδωσε η ομάδα το δικαίωμα να βγουν απ τα καβούκια τους. Βέβαια, αυτά που έγραφα τις προάλλες, προφανώς και δεν τα επιθυμούσα παρά μόνο για χάρη αυτών των επιδοτούμενων τσογλανιών. Ούτε θα χαρώ αν καταφέρει ο ακατονόμαστος να μας κερδίσει. Μόνο αυτοί - οι επιδοτούμενοι αλήτες - χαίρονταν όταν η ομάδα έχανε και έπαιρναν αφορμή για να γιουχάρουν την ομάδα και τους παίχτες.
    Και φυσικά, ούτε ένα τόσο δα σχολιάκι για τις εμφανίσεις της ομάδας, αυτές τις πένθιμες που όπως κι εσύ έγραψες πιο πολύ σε πιτζάμες έφερναν παρά σε αθλητική εμφάνιση.....

    Καλό Σαββατοκύριακο Βασίλη και να περάσετε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και με τα χρήματα της ισοπαλίας θα πληρώσει τους μισθούς των υπαλλήλων και το χαρτζιλίκι των "παιδιών". Πως να μην βγούνε χαρούμενα όλα τα πιθηκάκια να γράφουν σχόλια αφού έρχονται πληρωμές.
      Θα πήξουμε στα επικά κείμενα για την ιστορική ισοπαλία.

      Καλό Σαββατοκύριακο Δημήτρη για εσένα και την οικογένειά σου και με καλύτερο καιρό από τον δικό μας.

      Διαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Καρέλης, Νίνης, Δημούτσος όλοι ΕΛΛΗΝΕΣ.
      Σε αντίθεση με τους άπλυτους φασιστΑλβανούςΜπαϊραμί και Κασάμι που άλλαξαν υπηκοότητα.

      Διαγραφή
  4. Ακόμα μία άσχημη αμφάνιση παρά το καλό αποτέλεσμα στην Ολλανδία.Ο πραγματικός PANATHINAIKOS θα είχε πάρει το διπλό άνετα και θα ήμασταν αήττητοι σε αυτόν τον όμιλο.Τα παιδιά γι'αυτό το μεγάλο αποτέλεσμα βγήκανε στην ομόνοια για πανηγυρισμούς;
    Οι gay κερδίσανε την Γιούβε και σιγά σιγά φτιάχνουνε και όνομα.Τα παιδιά τι έχουνε να πούνε γι'αυτό τους ενοχλεί καθόλου ή όχι.Εμενα πάντως με τρελένει που τους βλέπω να πάνε καλά στο C.L.και ο μεγαλύτερος πρέσβης γίνεται σιγά σιγά κλόουν όσο και να με πονάει που το λέω αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπόλιασαν τα μικρά παιδιά πριν χρόνια με γαύρικο μπόλι. Δώρα, Λέτα, Μιχαλαριάς, Τράκης και σία προτίμησαν να έχουν γαυροποιημένους οπαδούς που θα αντιδρούσαν έτσι ακριβώς όπως και τα πρωτότυπα. Ο Παναθηναϊκός από πρέσβης έχει γίνει ο φτωχός συγγενής.
      Τα παιδιά με τα χρήματα της ισοπαλίας θα κάνουν πάρτυ αφού θα πάρουν διπλή μερίδα και θα έχουν απασχολημένα τα χέρια και το στόμα τους.

      Διαγραφή