Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Ζούμε τον εφιάλτη

Όλοι εμείς που μεγαλώσαμε και έχουμε δει τον Panathinaikos να μεγαλουργεί στην Ευρώπη ζούμε τον απόλυτο ποδοσφαιρικό εφιάλτη. Η ομάδα που έχει πάρει τη νίκη σε πολύ πιο δύσκολες έδρες να ηττάται από την μικρή και άσημη Εστορίλ. Η ομάδα που έχει προκαλέσει το ξέσπασμα πολλών μεγάλων αστέρων του ποδοσφαίρου(ακόμη θυμάμαι τι έκανε ο "πολύς" Τ.Ανρί στα αποδυτήρια μετά την ήττα τους από την ομάδα μας) έχει γίνει σάκος του μποξ για κάθε πρωτάρα στη διοργάνωση.

Αν την πρώτη αγωνιστική υπήρχε η ψευτοδικαιολογία πως οι Ρώσοι έχουν χρήμα να ξοδέψουν και έχουν κάνει καλή ομάδα σήμερα δεν υπάρχει τίποτα που να δικαιολογεί αυτή την εικόνα. Σε ένα μισοάδειο γήπεδο χωρίς φανατικούς οπαδούς, απέναντι σε μία ΟΜΑΔΑ που έπαιζε όχι πολύ δυνατά και όχι αντιαθλήτικά δεν χωράνε πλέον άλλα ψέματα. Η ομάδα, αν μπορείς να πεις ομάδα το σύνολο των παικτών που φοράνε την ίδια φανέλα, είχε την ευκαιρία να δώσει όλη της τη δύναμη σήμερα καθώς το Σαββατοκύριακο δεν θα έχουμε αγώνες πρωταθλήματος. Είχε την ευκαιρία αλλά δεν το έκανε. Δεν το έκανε γιατί πολύ απλά δεν υπήρχε κάποιος να τους το πει να το κάνουν. Ούτε προπονητής ή κάποιο μέλος του τεχνικού επιτελείου, αλλά ούτε και κάποιος έμπειρος παίκτης.

Βγαίνει το κάθε τσογλάνι εδώ και τόσο καιρό και απαξιώνει παίκτες άσημους που όμως όσο έπαιζαν στην ομάδα τιμούσαν τη φανέλα και προσπαθούσαν πάντα στο 100 τοις 100. Τότε βέβαια δεν υπήρχε το χαρτζιλικάκι και τα δωράκια από την διοίκηση της οικογένειας οπότε υπήρχε γκρίνια για νίκες με μικρό σκορ. "Έπρεπε" η ομάδα να κερδίζει 3-0 και πάνω για να μη μιλάνε τα "παιδιά". Αυτά για να προλάβω τα πρόβατα που θα θελήσουν να γράψουν πάλι τα ονόματα των παικτών που τα χρόνια της "σκλαβιάς" όταν έπαιζαν έδιναν και την ψυχή τους για την ομάδα. 

Σε αντίθεση με το παρελθόν και τη σωστή δουλειά που γινόταν τότε εδώ και καιρό βλέπουμε πως ο Νταμπίζας και όποιος άλλος ασχολείται δεν μπορεί να διαβάσει και να αναλύσει κανένα σοβαρό αντίπαλο. Ο "προπονητής" εξακολουθεί να ετοιμάζει έτσι την ομάδα ώστε αυτή να μην παρουσιάζει καλή εικόνα. Επιπλέον είναι εξαιρετικά αδιάφορος και ζει το όνειρό του, όπως και ο Φερέιρα παλιότερα, καθώς χωρίς να εργάζεται πληρώνεται. Στο ίδιο μήκος κύματος και πολλοί παίκτες. Παίκτες αδιάφοροι που δεν τους ενδιαφέρει η ιστορία της ομάδας και που μετά από τέτοιες εμφανίσεις θα επιστρέψουν και θα συνεχίσουν το ίδιο αδιάφοροι να εκμεταλλεύονται την πτωτική πορεία της ομάδας μας και την ανικανότητα του προπονητή και της διοίκησης να βρει παίκτες που να θέλουν να παίξουν ποδόσφαιρο. Κάποιοι παίκτες δεν αξίζει να βρίσκονται ούτε καν στη χώρα(για τον προπονητή και το τεχνικό επιτελείο ισχύουν τα ίδια) αλλά μία ανίκανη διοίκηση τους αφήνει στην ομάδα προσπαθώντας να κρύψει τη γύμνια της.

Τελικά ρε Αλαφούζε από τη δεύτερη αγωνιστική πέτυχες το στόχο φέτος. Καπάρωσες την δεύτερη θέση και ίσως προσπαθήσεις να πάρεις την τρίτη. Όχι πως έχει σημασία αλλά να πάρεις εσύ τα συγχαρητήρια.

Καληνύχτα.-

8 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια στον Αστέρα !!! Βουλώνει τα στόματα όλων που μιλάνε για μπατζετ και λεφτά.....
    Γι αυτό είμαστε σε αυτή την κατάντια. Λοιπόν θα κράζουμε και θα ειρωνευόμαστε όσο θέλουμε και εάν κανένας μπάσταρδος στηριχτράκιας σουβλατζής έχει να πει κάτι ας δει τον Αστέρα Τρίπολης πρώτα και μετά να πει ότι θέλει....

    Πόσο κάτω είναι ακόμα αυτός ο γαμημένος ο πάτος.....!

    ΥΓ: Αλαφούζε - Αναστασίου - Νταμπίζα και το υπόλοιπο σκυλολόι, τον πούλο ρε μαλάκες...


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μέσα στην πίκρα τη δική μου ξέχασα να γράψω τα συγχαρητήρια για τη νίκη του Αστέρα. Μπράβο στα παιδιά που με όχι γεμάτο γήπεδο(είναι χαζοί και δεν το γεμίζουν;) παίζουν καλό ποδόσφαιρο και παίρνουν βαθμούς για τους ίδιους και την Ελλάδα.

      Δημήτρη στην Τρίπολη δεν έχουν υγεία καθώς τους λείπει ο σωτήρας Αλαφούζος, ο προπονητής Αναστασίου, ο Νταμπίζας, τα λαμόγια που μπήκαν σε ερασιτέχνη και διοίκηση και πιο πολύ τους λείπει ένας Πουρέας.

      Ένα τραγούδι έλεγε
      "Τις φωνές από τα λάθη
      κάποιος πρέπει να φιμώσει
      κι είναι ελεύθερη και κρύα
      κι αχαλίνωτη η πτώση."...

      Διαγραφή
  2. Καλημέρα Billy και Δημήτρη.Δυστυχώς δεν υπάρχει ποδοσφαιρική ομάδα,αλλά μια εταιρεία ξεπλύματος και τακτοποίησης εκρεμοτήτων μεταξύ του λεγόμενου παρακράτους.Τυχοδιώκτης επιχειρηματίας,στριμωγμένος οικονομικά στις επιχειρήσεις του,αποφασίζει να αποκτήσει ως τείχος προστασίας την μεγαλύτερη Ελληνική ομάδα με την συνεργασία ενός μπουλουκιού απο οργανωμένους χούλιγκανς,αρδ και παρατρεχάμενων με άγνωστες επαγγελματικές ιδιότητες.Ο Αλαφούζος απολαμβάνει την προεδρική καρέκλα χωρίς κόστος και οι υπόλοιποι τρέφονται απο τα έσοδα τα οποία υποτίθεται ότι θα πήγαιναν στις υποχρεώσεις της εταιρείας.Εκφοβισμοί,μεγαλοστομίες και καμμία απολογιστική διάθεση.Θα γλύψουν μέχρι και τα κόκκαλα του συλλόγου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ λογικά τα όσα γράφεις. Δυστυχώς με βρίσκεις να συμφωνώ μαζί σου.
      Πάντα όμως υπάρχει η ελπίδα πως θα γίνει κάτι μεγάλο και θα γλιτώσουμε από όλα αυτά τα λαμόγια.

      Διαγραφή
  3. Η ομάδα είναι όμηρος και έρμαιο σκοτεινών και υπογείων διαδρομών και συμφερόντων.

    Καλώ τον Φορέα να βγει επωνύμως και να πει:εαν ο Βγενόπουλος και ο Πατέρας έχουν "Βοηθήσει" τον ερασιτέχνη και με ποια ποσά!Γιατί δεν τα γράφουν δημοσίως?Τι φοβούνται?Το ΚΚΕ ειναι?
    Επίσης να μας πουν εαν κανουν συναντήσεις με τον πρόεδρο της ΚΑΕ και τους πρώην μετόχους της ΠΕΚ και την θεματολογία των κρυφών συναντήσεων.

    Καλώ την διοίκηση της ΠΑΕ και του ερασιτέχνη να ανακοινώσουν επισήμως και δημοσίως το πόσα είναι τα χρέη και που.

    Η δική μου άποψη:κανένας Αλαφούζος δεν διοικεί την ομάδα.Η ομάδα διοικείται απο παρατρεχάμενους που είχαν και έχουν συγκεκριμένη ατζέντα και δεν είναι κρυφά τα ερυθρόλευκα συναισθήματα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ θα ήθελα να ακούσω απαντήσεις αλλά δεν πιστεύω πως θα κάνει κάποιος τον κόπο.
      Επειδή όμως μου αρέσει να ενοχλώ τα αλητάκια που με τσεκάρουν καθημερινά θα κάνω ανάρτηση τα ερωτήματα που θέτεις και θα περιμένω να διαβάσω τα σχόλια που θα κάνουν(αν κάνουν)..

      Διαγραφή
  4. Βασίλη τι να πούμε για το ματς της υπερομάδας των Αναστασίου,Νταμπίζα και φυσικά των "σωτήρων" της διοίκησης.Το κατάντημα της ομάδος μας πλέον δεν πάει άλλο και κάποιοι πρέπει να λογοδοτήσουν για την άσχημη εικόνα του ΠΑΟ σε Ελλάδα και Ευρώπη.Αλλά είμαστε "ελεύθεροι"πλέον και "υγιείς".Συγχαρητήρια και απο μένα στον Αστέρα που δείχνει ότι και χωρίς μεγάλο μπάτζετ μπορεί και παίρνει αποτελέσματα στην Ευρώπη.Έχει προπονητή στον πάγκο και ποδοσφαιριστές,όχι μαθητευόμενους μάγους και παίχτες που ήρθανε για αποθεραπεία απο τραυματισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για την ομάδα δεν θα σχολιάσω κάτι αλλά ο Αστέρας κάνει καλή δουλειά. Μοναδική ένσταση ο προπονητής του που και αυτός είναι νέος και του εύχομαι να συνεχίσει πέρα από την καλή δουλειά να έχει και την τύχη με το μέρος του. Ο Αστέρας εδώ και χρόνια έχει αποδείξει πως κάνει καλό σκαουτινγκ.

      Διαγραφή