Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

Ο ΑΤΥΧΟΣ Καρέλης

Πρώτη εμφάνιση και πρώτο γκολ για τον Καρέλη με την Εθνική ανδρών. Και μάλιστα όχι απλά ένα γκολ αλλά ΓΚΟΛΑΡΑ. Ο μικρός έδειξε πως έχει όλες τις προϋποθέσεις να βάλει πολλά γκολ ακόμα και να μείνει στο μυαλό κάθε Έλληνα ως ένας από τους κορυφαίους γκολτζήδες της Εθνικής.

Γιατί όμως τον αποκαλώ άτυχο;
Ο Καρέλης δεν είναι απλά άτυχος αλλά πολύ άτυχος. Έχει την ατυχία αυτό το παλικάρι να βρίσκεται στον χειρότερο Παναθηναϊκό των τελευταίων δεκαετιών. Σε μία ομάδα που δεν έχει μπροστά του(πλην ίσως του Μπέργκ) κάποιον άλλον να του μάθει κάτι επιπλέον από αυτά που ο ίδιος θα προσπαθήσει. Του λείπει ο "μικρός", του λείπει ο "Χρήστος", του λείπει ακόμη και ο Σισέ. Παίκτες που θα μπορούσαν να του διδάξουν περισσότερα και όχι μόνο σε θέματα ποδοσφαίρου αλλά και συμπεριφοράς.

Εγώ του εύχομαι σύντομα η ομάδα να βρει τον επενδυτή που χρειάζεται και ο ίδιος να έχει δίπλα του και μπροστά του παίκτες που θα μπορούν να τον βοηθήσουν. Όχι γιατί δεν είναι καλός αλλά για να μείνει στα μυαλά όλων σαν ένας ακόμη παικταράς.

2 σχόλια:

  1. Με το χρονόμετρο στο ματς με την Ιρλανδία να βρίσκεται στο 70', με την Ιρλανδία να βρίσκεται μπροστά με 2 - 0 και παίρνοντας αφορμή ένα σχόλιο του εκφωνητή της ερτ, ότι "παλιά ξέραμε ότι ή Εθνική ξεκινάει από το μηδέν στην άμυνα, ενώ τώρα έχει δεχτεί σε τρία ματς 4 γκολ...", σκέφτηκα ότι παλιά η Εθνική ξεκινούσε από το μηδέν στην άμυνα γιατί ο κορμός της απετελείτο από παίκτες του Panathinaikos, οι οποίοι είχαν μάθει να κερδίζουν ότι κέρδιζαν μαχόμενοι εναντίον των πάντων!

    Τώρα την Εθνική την απαρτίζουν παίκτες, νυν και πρώην του "θρηλελου", οι οποίοι χρόνια τώρα κερδίζουν τα πάντα διότι έτσι τους έχουν μάθει.....
    Να τους χαρίζουν τα πάντα εντός, κι όταν αναγκάζονται να παίξουν κανονικό ποδόσφαιρο να μην μπορούν, γιατί περιμένουν ότι θα τους χαρίσουν και πάλι τα πάντα.....
    Αμ δε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και όχι μόνο.
      Τώρα που βρήκα για λίγο(λίγα λεπτά) υπολογιστή θα γράψω κείμενο και θα δεις την γνώμη μου. Συμφωνώ με αυτό που γράφεις αλλά θα το πάω και λίγο παρακάτω.

      Διαγραφή